תגובה!!!!
הבעיה היא שאני לא מתעצבנת ממה שהוא אומר. להפך, אני מאוד בעד הבעת דעות............... אבל מה שהוא עשה היה להכנס לפורום הזה ולרדת עלינו. ואחר כך לענות לנו בציטוט מהתגובה שלנו ותגובה שלו, הבעיה שהוא הוציא את מה שאמרנו מהקשרו ופרש אתה זה לא נכון. אני הכי רחוקה מלהיות עצבנית עליו, כי אני לא מתעצבנת בקלות ולא מכאלה דברים טפשיים. אבל הוא אומר שהוא נכנס לפה לרדת עלינו ואחר כך לנהל דיון תרבותי, איך אפשר לנהל דיום אם הצד האחר לא מוכן לקרוא את המ שיש לך לכתוב?! ודרך אגב קראתי כל אחת מהתגובות שלך יותר מ 3 פעמים. אז אל תגיד לי שלא קראתי. ובאמת שאני לא אנסה להכריח אותך להקשיב לאטומיק קיטן........אם אתה לא רוצה לא צריך, זכותו של כל אחד להקשיב למה שבראש שלו. ועוד משהו קטן: יש הבדל ענק בין אטומיק קיטן לבריטני ספירס. הקשבת ל""מוזיקה"" שלה?! זה באמת לא נקרא מוזיקה, היא לא כותבת ו/או מלחינה ו/או שרה את השירים ""שלה"". לעומת זאת אטומיק קיטן כותבות חלק מהשירים שלהן ויש להן קול.............ובאמת יש להן קול ויש להן כישרון להלהיב את הקהל ולעשות מוזיקה. אז הדבר שהכי יעצבן אותי זה שתשווה בין בריטני ספירס לבין אטומיק קיטן. <או בעצם בינה לכל בנאדם אחר........זה לא מגיע לאף אחד!>. (אם יש פה מישהו שאוהב את בריטני ספירס אני מתנצלת על כל הירידות אבל אני לא סובלת אותה ולא את מה שהיא עושה <מה היא באמת עושה חוץ מלהתפשט?!>. אל תקחו את זה אישית, זאת הדעה שלי!). ולאותו אחד שהתחיל את הדיון, אני אשמח לנהל איתך דיון תרבותי אבל לא מקובל עלי שתכתוב עלי אחר כך בפורום אחר בלי שבכלל הבנת את מה שאמרתי. נ.ב איך היה הסדר?.........אצלי היה סבבה, מקווה שגם אצלכם, ספרו אחר כך. לילה טוב בינתיים.