הזמנה

brotos

New member
הזמנה

אתן מוזמנות (אין פה בנים מוצהרים נכון?) לראות דיון עליכם בפורום 'אגדות רוק'. רוב האנשים שם בעדיכם.

inbal287

New member
כמה דברים:

1. דווקא יש פה בנים. 2. נכנסתי לפורום אגדות רוק וקראתי את מה שכתבת שם. ולא מצאתי לנכון להגיב. 3. אם היית מכיר אותי היית יודע שאני בדיוק ההפך ממה שאתה חושב. אני לא איזה ילדה מפגרת שמעריצה בלונדות מטומטמות בלי כישרון או טעם כמו בריטני ספירס <א-י-כ-ס!> ואני גם לא מעריצה אנשים בכלל.............אם כבר אני מעריכה אותם ויותר נכון לומר את המוזיקה שלהם. גם אני חברה בלהקה וגם לנו מאוד קשה להתפרסם אבל עובדה שיש אנשים שאוהבים את המוזיקה שלנו. ועוד משהו אני אוהבת את אטומיק קיטן עוד מאז שהם התחילו (1999).........ורוב האנשים מכרירים אותם בערך מ2000/2001 בו השיר שלהם whole again נכנס למקום הראשון במקום הבריטי והביא אותם למעמד של להקה מאוד מצליחה ואהובה ברוב העולם. רואים שאתה לא מכיר את הסיפור שלהן או בכלל את הלהקה אחרת היית יודע כמה קשיים הן היו צריכות לעבור וכמה קשה הן עבדו כדי להיות מה שהן היום. אני לא אומרת לך בכלל<!!!> לאהוב אותן או לשמוע את המוזיקה שלהן..................חופשי, תעשה מה שבראש שלך, וגם אין לי בעיה להתווכח על מוזיקה <להפך אני חושבת שזה בריא ונכון מאוד לעשות זאת> אבל מה שאתה עשית היה להכנס לפורום ורשום לנו שהן זבל של להקה, ולא היית מוכן לשמוע את הדעות שלנו הקשבת קודם כל לעצמך ולא התחשבת במה שאנחנו אמרנו, ואחר כך הרשית לעצמך לכתוב בפורום אגדות רוק שאנחנו ילדותיים ולא יודעים/יכולים/רוצים לנהל ויכוח על מוזיקה מה שלגבי חלק מאיתנו לא נכון בכלל. אבל לבריאות תחשוב ותשמע מה שבא לך ותרשום כאן כמה שאתה רוצה ומה שאתה רוצה, אני לא יכולה לשנות את הדעות שלך כי אתה אטום לדעות של אחרים. מה אני יכולה להגיד לך? שיהיו לך חיים טובים ותמשיך לשמוע רק מוזיקה איכותית.<אהם>

brotos

New member
תגובה

נכון, נכנסתי לפורום הזה כדי לרדת עליכם, אבל לאחר מכן ניסיתי לקיים דיון הגיוני איתכן- ואתם לא הסכמתם. הטענה שאני לא קראתי את תגובותיכם ואטום הם פשוט מטורפות וחסרות תקנה: אני הרי רשמתי תגובה שכל המבנה שלה היה בנוי על משפט שאתם אמרתם ותגובתי למשפט. מוזר שככה מתנהג בן-אדם שלא קורא את ההודעה... יש לי תחושה שהעניין הזה של ההפרדה בין כוכבות פלסטיק כגון בריטני ספירס לבין הלהקה שלכם שכאמור בנויה על האהבה למוזיקה ונוצרת כמוזיקה אישית נראת לי קצת מוגזמת. יכול להיות להיות ש'אטומיק' היא טיפה יותר איכותית מבריטני והחבר'ה אבל לפי הפרמטרים האישיים שלי (שימו לב- שלי!) הם לא עוברות את מינימום האיכות- וכבר מניתי אין-ספור פעמים את הסיבות לכך. אני כל-כך ניזהר שלא להעליב אותכם ובעת שזה קרה התנצלתי על-כך. הרמה של הפורום הזאת לא בדיוק מוכיחה את הטענה שאתם אוהבות את הלהקה רק בגלל המוזיקה- זה כנראה קשור יותר בכך שהמוזיקה פה היא עדיין פופ מאוד-מסחרי ודביק שיוצר רמת כתיבה מאוד נמוכה ותינוקית. אני באתי כדי להתדיין על מוזיקה והתגובות היו של ילדות לא חכמות במיוחד שאוהבות להתלהם ולהגיד קלישאות דוחות- חבל, זה בדיוק הדימוי שלכם. אם מישהו/י עדיין רוצה להתווכח ברמה נאותה ובלי סיסמאות אני עדיין פתוח להצעות.

necky

New member
יש בנים ועוד איך

ואני אחד מהם ולא הבנתי מה הבעיה שלך

inbal287

New member
תשמע משהו..........

אל תטרח לנסות להבין מה הבעיות שלו................הן קשות מאוד, נראה לי שהוא בעצמו לא יודע על מה הוא מדבר. אתה יודע איך זה.........יש אנשים שזה אצלם בדם,להיות כל כך אטומים!

n a d i n e 7

New member
לפי דעתי..

פשוט תפסיקו להגיב לו אם זה כל כך מעצבן אתכם... אל תמשיכו להתווכח איתו.. אין בכלל על מה להתווכח, זה דעתו, וזכותו להביע דיעה... אם אתם לא חושבים ככה, ואתם מתעצבנים מהדיעות שלו, פשוט תפסיקו להגיב לו והוא ילך..

inbal287

New member
תגובה!!!!

הבעיה היא שאני לא מתעצבנת ממה שהוא אומר. להפך, אני מאוד בעד הבעת דעות............... אבל מה שהוא עשה היה להכנס לפורום הזה ולרדת עלינו. ואחר כך לענות לנו בציטוט מהתגובה שלנו ותגובה שלו, הבעיה שהוא הוציא את מה שאמרנו מהקשרו ופרש אתה זה לא נכון. אני הכי רחוקה מלהיות עצבנית עליו, כי אני לא מתעצבנת בקלות ולא מכאלה דברים טפשיים. אבל הוא אומר שהוא נכנס לפה לרדת עלינו ואחר כך לנהל דיון תרבותי, איך אפשר לנהל דיום אם הצד האחר לא מוכן לקרוא את המ שיש לך לכתוב?! ודרך אגב קראתי כל אחת מהתגובות שלך יותר מ 3 פעמים. אז אל תגיד לי שלא קראתי. ובאמת שאני לא אנסה להכריח אותך להקשיב לאטומיק קיטן........אם אתה לא רוצה לא צריך, זכותו של כל אחד להקשיב למה שבראש שלו. ועוד משהו קטן: יש הבדל ענק בין אטומיק קיטן לבריטני ספירס. הקשבת ל""מוזיקה"" שלה?! זה באמת לא נקרא מוזיקה, היא לא כותבת ו/או מלחינה ו/או שרה את השירים ""שלה"". לעומת זאת אטומיק קיטן כותבות חלק מהשירים שלהן ויש להן קול.............ובאמת יש להן קול ויש להן כישרון להלהיב את הקהל ולעשות מוזיקה. אז הדבר שהכי יעצבן אותי זה שתשווה בין בריטני ספירס לבין אטומיק קיטן. <או בעצם בינה לכל בנאדם אחר........זה לא מגיע לאף אחד!>. (אם יש פה מישהו שאוהב את בריטני ספירס אני מתנצלת על כל הירידות אבל אני לא סובלת אותה ולא את מה שהיא עושה <מה היא באמת עושה חוץ מלהתפשט?!>. אל תקחו את זה אישית, זאת הדעה שלי!). ולאותו אחד שהתחיל את הדיון, אני אשמח לנהל איתך דיון תרבותי אבל לא מקובל עלי שתכתוב עלי אחר כך בפורום אחר בלי שבכלל הבנת את מה שאמרתי. נ.ב איך היה הסדר?.........אצלי היה סבבה, מקווה שגם אצלכם, ספרו אחר כך. לילה טוב בינתיים.

n a d i n e 7

New member
את צודקת...

לכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו לשמוע מה שבא לו... אז זהו! נסגר העיניין! שיגיד מה שבא לו, שיחשוב מה שבא לו, ושישמע מה שבא לו... פשוט לא נגיב לו ונסיים עיניין.. ובקשר לסדר- אצלי היה נחמד, רק ששתיתי בהתחלה יין, וזה היה דוחה!! זה היין הכי מגעיל ששתיתי בחיים שלי, אני כמעט הקאתי אותו!! אחרי זה, עברתי לתירוש, כי לא יכולתי לשתות את היין הזה...
אבל בעיקרון, היה מאוד נחמד...

למעלה