הזמנה

loquado

New member
הזמנה

שלום לכולם יש חדש באתר לב הארי מאמר חדש על חופש במדור מגילות. (חלק ב') ודף חדש במדור ניצוצות. הייתי שמח לקבל תגובות חמשברי הפורום. אם הייתי יכול הייתי מעלה את המאמר לפה ,אבל יש כאן הגבלה על גודל הודעה. אתם מוזמנים. (כרטיסים ניתן להשיג במשרדי האור)

קווארק

New member
השפעת המודעות על העולם החיצון

מדהים כיצד מחשבות משנות את סדר המולקולות במים. מחשבות חיוביות יוצרות צורות מדהימות ביופים. ולהיפך. אני מתאר לעצמי שזה לא רק על המים אלא על כל דבר שאנו חושבים עליו ובאים אתו במגע. בהקרבת הקורבנות בבית המקדש ישנו מושג שנקרא פסולין. אם הכהן שהקריב את הקרבן וחשב עליו מחשבה לא נכונה הרי שהקרבן נפסל. רק מחשבה לא מעשה, לדוגמא הכהן חשב בלבו שהוא יאכל את הקרבן כעבור זמן שהוא לאחר הזמן שנקבע, זהו! הקרבן פסול. לפעמים נתקלים באנשים שכיף להמצא בחברתם למה? מחשבתם חיובית האנרגיה שיוצאת מהם עושה לנו טוב. משהו בנו חש בכך. מסקנה: שעלינו לעבוד על המודעות הפנימית שלנו ולהופכה לנקיה מרבב. לב הארי אתר נחמד.

loquado

New member
תודה על המחמאה

הבחנות וקישורים נכונים העלית... לא רק הכהן הקדוש, אלא כל טקס רוחני\דתי שמתרחש בקרבת נוזלים משפיע עליהם ועלינו. טקס נטילת ידיים, טקס ההטבלה הנוצרית, קידוש היין בערב שבת,בברית מילה, בערבי חג, ועוד ועוד...לא פגשתי דת אחת שאינה משתמשת במים כאמצעי בטקס. ממליץ לחפש ולקרוא על מעיין לורד בצרפת אם אתה מתעניין בתחום.סיפור מעניין. אדיוס

מים הם גורם מטהר../images/Emo24.gif

מים הם חסדים. מים הם רגשות. המקווה -מקום הטהרה למעשה כולו מים. הים הגדול שבו אנו משכשכים גופנו הינו המקווה הגדול ביותר בו אנו יכולים להעזר במדינת ישראל. מעינות הם מקומות מדהימים ולא אחת כשאנו נכנסים להשתכשך שם אנו מרגישים נפלא. כך גם נחלים ונהרות שנקיים מפסולת תעשיתית. מים זו זרימה. מים לא נלחמים בכלום מים זורמים עוברים בקלות את המכשולים, פשוט עוקפים אותם. עם הזמן מים בהתמדה מסוגלים לפורר סלע, כלומר גם את היצוק ביותר מים יכולים להמיס הכל שאלה של זמן. מים מכילים בתוכם חיים.ראה כל עולם המים דים אצות יונקי מים ובעלי חיים אחרים, כולל צמחי מים. מים זה דבר מדהים. להמצא בתוך מים זו פשוט הרפיה לגוף ולנפש. גם בבית המקדש היו מעינות מרפא ומעינות מקודשים. אחת המדיטציות שאני הכי אוהבת היא לדמיין עצמי בתוך מעינות בית המקדש אז: "שאבתם מים בששון ממעינות הישועה"... מים זה שמחה ועוד ועוד ועוד...

loquado

New member
וואלה מיכל

כל מה העלית הוא נכון. קצת להוסיף לגבי העניין של "טוהר המים": מים חיים שמרפאים ,משכיחים, מנקים, מטעינים,ומרככים אינם המים שלרוב צצים לנו מהברזים. מדובר במים המכילים כתוצאה מתהליכים טבעיים או על ידי תהליכי אנוש תכונות עשירות ומועילות. מים יכולים להיות רוויים בכל מיני דברים, בדיוק כמו שבני אדם מכילים סוגים שונים של איכויות... במאמר מובאות דוגמאות של תמונות מדהימות על ההבדלים הנראים לעין בין מים המכילים דברים כמו תדירויות של שנאה לבין מים המכילים אהבה. לזכור תמיד שאנחנו והפלנטה מכילים ברובנו ובערך באותו יחס -...מים.

למעלה