הזמנה

alpha80

New member
הזמנה

ביום חמישי הקרוב בדאנס באר "שטיק" , אלנבי 29 ת"א - לילה של 70-80-90 עם עבדיכם הנאמן, החל מ השעה 11 בלילה. הכניסה חופשית. כולכם מוזמנים! אורן

../images/Emo6.gif אני אשתדל לזכור...

אבל רק שתדעו: הוא בלונדיני אמיתי. אל תצפו לרמה איטלגנטית גבוהה. הוא אוהב רק אומצה-אומצה. מה לו ולמוזיקה טובה? כפארות.

pimpf

New member
אני מבינה שלא יצא לך

לראות את ה"כרטיס האישי" של משנה תורן...
רוץ לראות
חפי

ראיתי, הבנתי והפנמתי (הלוואי...)

מה אני אגיד לך, הכפיל של תורן נראה הרבה יותר מוכשר מהכפיל של אלאדין בכרטיס האישי...

שמש27

New member
תגיד , אלפא,

אולי זה שאלה מפגרת... אבל טרם הייתי ב"שטיק"... והניסוח "דאנס-באר" מעורר בי חששות... יש שם באמת מקום לרקוד, או שזה פאב-באר עמוס לעייפה (כמו שרואים חדשות לבקרים (חדשות ללילות ?
) ברח´ לילינבלום) שבמקרה בעל המקום סידר איזה מטר וחצי על מטר וחצי שירקדו שם... ואז זה ממש לא נעים לקום לרקוד ליד שולחן עמוס בבליינים ובכל טוב תנובת הארץ שמסתכלים עליך כאילו נפלת מהחלל... כי אני... שומע שמונים... הרגליים זזות מאליהן...
אז מה אתה אומר ?

ט ו ר ה

New member
חחחחחח

המקום די קטן אבל סבבה ויש מקום לרקוד . רוב הזמן. אבל שזה מה שיטריד אותך.......!

../images/Emo4.gifמשנה תורן מודה ומתוודה

הוא לא הגיע אתמול ל"שטיק". והוא מאד מצר על כך, באמת. נורא רציתי לבוא, אבל במקום זה, מצאתי את עצמי יושב עם חברים בבית קפה (שאני מאד מחבב) ברחוב יבנה...
וכשיצאתי משם חשבתי שכבר מאוחר מדי (02:00-02:30), לא? פעם אחרת. מה עם החברים המכובדים? מי היה? איך היה? ספרו, שנדע!

למעלה