======הזמנה=====

======הזמנה=====

כל מי ש: 1. אין לו/ה עם מי לחגוג את החג 2.מכיר מישהו/י שאין לו עם מי לחגוג 3.לא בא לו לחגוג עם החמה שלו/ה 4. לא בא לו לאכול גפילטא פיש מתוק מוזמן לחגוג אצלי ואני לגמרי רצינית (לשם שינוי)

ס´אמם אמק........הרגו את פליקס

אין קשר אבל נזכרתי פתאום גזור שמור באלבום מה שבא לך בינתיים,עד לשנה הבאה יש לך זמן להתאמן במטבח אבל תכין לנו משהו כזה פינטי

מפחד מבעלי??

אתה צריך לפחד מ -250 אלף טריפוליטאים שיש בנתניה...........חחחחחחחחח

כמו שאומרים אצלנו....

בנתניה חיים 40 אחוז בני-אדם, כל השאר טריפוליטאים...

מיהNY

New member
ישששששש...

אני שייכת ל-40 אחוז בטח פה בניו יורק אני כל השאר... פנטה..כבר אמרתי לך שנה טובה?

sahr12

New member
עכשיו את מודיעה????

אחרי שעשיתי את כל הבית יסודי???חחחחחחח.....

ועכשיו, שאתה כבר "משופשף".......

ובעל ניסיון אתה מוזמן לבוא אלי לעשות לי את כל הבית יסודי.......חחחחחחחחחחחח

ק פ ק א

New member
אתה בטח מסוג הגברים

שחושבים שהם שייח סעודי ולא עושים כלום בבית

sahr12

New member
אני שייח´בובו.......אני עוזר לאישתי

שתחיה בגבולות הנורמאל.......היא יודעת מה לבקש ומה חבל על הזמן... ולא בגלל שאני לא רוצה לעשות,אני פשוט לא יודע יותר נזק מתועלת..... שאני שוטף כוסות 2 חייבות להישבר......אז בהתחלה היא הייתה אומרת "מזל טוב" כשהייתה נשברת כוס.......היום היא אומרת...."סממאקקקקקקקקק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

סנדי32

New member
מי שוטף כוסות היום יש מדיח

מה לעשות כך הם הגברים לא אוהבים לנקות יש להם אגו בידיים גם חחחחחחח "אני גבר מה את נותנת לי לנקות" "אני לא בנוי לזה" "אם תתני לי אני ינקה לך"
(חחחחחחח פה הוא כן בנוי לזה)
[URL='http://'] חג שמח ושנה טובה לכם[/URL]

giulietta

New member
וואלה נתת לי רעיון

(את יודעת כמה חיילים נאים ושרמנטיים המשוועים לאוירת בית יש פה בסביבה?) חחחחחחחחחחחחחחחחח
נגמרה ההפסקה. ביי.

מה עכשיו נזכרת??

כבר לפני שבועיים התקשרתי לקצין העיר להזמין חיילים בודדים אחרי כמה ימים אמרו לי שכולם כבר מסודרים (בטח העדיפו בית עם בנות בנות 18 ולא בנות 16 כמו שלי.....חחחחחחחח) ויש לי את שלושת ה"קבועים" שלי כאלה שאין להם עם מי לחגוג אז עוד כמה , רק יהיה יותר שמייח (וגם יותר אפשרויות לבחור מי יעשה כלים בסוף.......חחחחחחחח)

ק פ ק א

New member
תשנני מזל טוב מעכשיו

כי סער יעשה כלים פחחחחחח ואני אכין ממליגה.....אבוא עם בן הזוג שלי פנטום חחח

ארנבי

New member
פחחחחחחחחחחחחח

גם לו הייתי על ערד דווי גם לו הייתי שבוי בגולג כ 8 שנים אפילו אם הייתי בעיתות ימי הביניים נרדף כיהודי לא הייתי בא לחגוג איתך פחחחחחחחחחח איתך??? שתגעת עדיף כבר לולי... חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח סתתתתתתתם, סוחקים הא?!

מי אמר.........

לחגוג? אני מחפשת מי שיעשה כלים בסוף הערב.........חחחחחחחחח

הקצין

New member
חג שמח ושנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

חג שמח , שנה טובה ומתוקה לך ששנה זאת הבאה עלינו לטובה תהייה שנת שלום ואהבה אושר ועושר והרבה שימחה מאחל לך את כל הטוב שבעולם ושכל מישאלות ליבך יתגשמו

אמן אמן ואמן........וגם שלך

תודה קצין (כותבת בעיניים עצומות......חחחחחחחח)

למעלה