הזמנה

BlogTV Police10

New member
הזמנה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בגלל שהתגעגעתי, אז יש לי סיבה לעוד מפגש ביום חמישי הקרוב , לכבוד יום הולדתי (כן אני מזדקנת) במועדון הלה לה בת"א יש שם את חיים צינוביץ ועוד הפתעות וריקודים מינימום הזמנה 60 ש"ח, בשעה 22:30. הכניסה שם מגיל 22 לבנים ובנות מגיל 20 אבל הסכימו שיהיו חלק (קטינים) אבל כולם צריכים להגיע עם ת"ז. המועדון נמצא ברחוב בן אביגדור 1 פינת המסגר 64 ת"א. אז מי שמגיע נא לשרשר בכדי שאני אזמין מקומות. אוהבת הדר

BlogTV Police10

New member
תיזהר ממני ../images/Emo88.gif

אני ויונית נרדוף אחרייך נקשור אותך נכניס אותך לאוטו ולא תהיה לך ברירה אחרת אז אל תתן לי להפעיל כוח

BlogTV Police12

New member
רגע רגע...

ומה זה נגמר האחרי "נקשור אותך ונכניס אותך לאוטו" ? ביאסת... חשבתי יהיה כבר קטע מעניין... :\

BlogTV Police39

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב הדר ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מיצטער שלא הגעתי פשוט אני קצת בבעיה בזמן האחרון אבל אני מאמין שנהנתם. ועכשיו לברכות מזל טוב מי יתן והשנה תיהייה לך שנה פוריה ומלאת נחת מחברים ואוהבים שלך

BlogTV Police18

New member
../images/Emo151.gif מזללללל טובבבבבב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

א' תודה על ההזמנה ב' שוב מזל טוב הרבה אושר ובריאות, ומאחל לך שכל מבוקשך יהפוך מחלום למציאות . ג' אני מבטיח לעשות השתדלות להגיע, לה לה!!? נשמע מעניין. ד' לאור כל הנסיעות שלי למרכז אני כבר שוקל להעתיק את מגורי. ה' מה דעתך על ב' ?

Queenati

New member
מה מזל טוב? היא עוד לא חגגה

ואני יודעת שצריך לנצל את הימים כמה שיותר - כי מה לעשות מזדקנים. יש לה מומולדת ביום רביעי אז תנו לה להנות מעוד כמה ימים של שקט...

BlogTV Police22

New member
הממממ רוצה אבל

יש לי בעיה בעבודה אני אשתדלל מאוד מאוד אבל לא יכול להבטיח

למעלה