הזמנה שלי.

AeroTom

New member
הזמנה שלי.

הרגע הזמנתי סוף סוף מאמזון את הדברים הבאים:
The best of Joe Perry Project
הספר-Walk this way
הוידאו-Live Texas Jam כ"כ חבל שאזלו להם כל קלטות הוידאו האחרות של הלהקה חוץ מ-Making of pump שיש לי כמובן ב-DVD,כי רציתי להזמין אולי גם את ה-Video Scrapbook או משהו...
וההזמנה לא רק של אירו כי גם הוספתי בה את-
How the west was won של זפלין. הגעת ההזמנה המשוערת היא סוף פברואר תחילת מרץ אבל אני מקווה שיקרה לי משהו כמו החיבור הרוחני עם Pandora's box ושיגיע יותר מהר... אז יאלה ביי בינתיים ושתהיה לכולכם שבת שלום.

בינג

New member
יפה...

ראיתי את הוידאו של Live Texas Jam , הופעה נחמדה, רשימת שירים יפה... של הדיסק Toys ... תתחד! ההזמנה שלי הגיעה תוך 9 ימים... אבל אתה מזמין דרך Mustop ? אם לא כמה זה דמי שליחה של הכל לארץ?

AeroTom

New member
יקר...

בזמנו שהזמנתי את Pandora שעלה 40$ המשלוח עלה לי רק 5$. עכשיו דמי המשלוח בלבד עלו לי 18$
זה בטח בגלל כמות המוצרים...אבל מה זה משנה,דברים שקשורים לאירו שווים כל סנט (או אגורה)
ותוסיף לזה ש-How the west was won של זפלין עולה פה בארץ 240 ש"ח (
) ובהזמנה מאמזון זה יוצא לי משהו בסביבות ה-100 אז זה גם חיסכון...

בינג

New member
אוקיי, יש לי המלצה קטנה בשבילך../images/Emo8.gif

תיכנס לפה פעם הבאה שאתה מזמין משהו מאמזון: http://www.mustop.co.il/ ותזמין מתחת ל-50$ ואז לא יהיה לך לשלם מכס! דבר שני, אם אתה מזמין גם משומש וגם מקורי, אז תתקשר קודם למסטופ ותודיע להם שזה יבוא בחבילה אחת. כל משלוח אצלהם הוא 17$, ולאמזון זה בחינם, כי הם כביכול פותחים לך כתובת חדשה בראה"ב ואז המשלוחים בארה"ב הוא בחינם... למרות שלא ידעתי שאם מזמינים דיסק או שתיים באמזון המשלוח לארץ יחסית זול...5$... אני ינסה פעם... אבל המשלוחים של מסטופ טובים...

AeroTom

New member
לא ידעתי על זה

נראה אתר נחמד. אם אני יזמין פעם מתחת ל-50$ אולי אני יסדר משהו למרות שלא ממש משנה לי כי אז המשלוח לא עולה כ"כ הרבה כפי שהיה לי עם Pandora. ואני אף פעם לא קונה שום דבר משומש...

למעלה