הזמנה מdeal extreme

איביזה98

New member
הזמנה מdeal extreme

הזמנתי לפני חודש וחצי מוצר כלשהו מdeal extreme אולם לא קיבלתי אותו עדיין. פניתי אליהם בבקשה לברר מה קורה עם המוצר אולם משכו אותי וביקשו ממני להמתין פעם אחר פעם. לבסוף פניתי לפייפאל ושם פתחתי dispute. יש לציין כי התכתובות נעשות דרך אתר deal extreme ואף לו תגובה אחת לא התקבלה דרך פייפאל. משנוכחתי להבין כי הם מנסים למשוך אותי עוד ועוד החלטתי להעלות ל claim. deal extreme ממשיכים לפנות אלי דרך האתר שלהם בלבד למרות שביקשתי כי הודעות יישלחו רק דרך פייפאל. היום נתקבלה במייל שלי הודעה מהם בנוסח הבא: Transaction refused Because a complaint case exists on this transaction,would you please close the dispute first? הם מבקשים שאסגור את התלונה קודם (כבר הגבתי להם לפני מספר ימים וטענתי כי קודם יעבירו לי את הזיכוי ורק אז אסגור את התלונה אולם הם טוענים שבגלל סטטוס התלונה הם לא יכולים להעביר לי החזר כספי) מה כדאי לעשות? האם במידה ואבטל את הclaim הם יכולים לא להחזיר לי את הכסף ?? אם כך הדבר איך עלי לפעול? תודה לעוזרים...

panayotiss

New member
שלא יבלבלו אותך

ברגע שתסגור את הדיספיוט לא תוכל לפתוח אותו שוב וזה סיכון. ואז האם להחזיר לך את כספך זו החלטה לגמרי שלהם. מה שנכון זה שאם העלית לקליים הם לא יכולים לעשות לך ריפנד, הכדור כרגע אצל פייפאל. הייתי מחכה להחלטת פייפאל, לרוב היא נוטה לצד הקונה. אל תסגור את הקליים ותקווה לחסדיהם.

bikingstudent

New member
לא חושב שהיה צורך לערב את פייפל

אני עובד עם DX כבר זמן רב ועשרות הזמנות.. ומנסיוני אין צורך לערב את פייפל כשזה נוגע לDX . יש להם שירות לקוחות מעולה! נכון, לפעמים יש עיקובים כאלו ואחרים הם טוענים שזה בגלל ספקים, או שירותי דואר.. לא יודע, מה שאני כן יודע זה שתמיד! המוצר הגיע, ואם לא ביקשתי ביטוח הזמנה וזיכוי -היתקבל ביום אחרי. הרושם שקיבלתי זה שגם אם אתה עשית טעות -הם מיתנצלים! גם זיכוי אותי פעם על מוצר פגום בלי שאני יחזיר אותו ובלי שום הוכחה מצידי. ביינתים מבחינת שירות לא הייתה פעם אחת שלא הייתי מרוצה ואני באמת לקוח בעייתי
מהסוג שאתה לא רוצה שיקנה אצלך

סייפיי

New member
דיל-אקסטרים זה אתר אמין והשירות שלהם הוא סבבה

אני ועוד מספר אנשים שאני מכיר אישית קונים מהם אינספור פעמים. מה שכן, לפעמים הם נורא איטיים. חודש וחצי זה עדיין בטווח ההמתנה הסביר. לפעמים לוקח להם חודשיים לשלוח. בכל מקרה אני לא חושב שירמו אותך.

למעלה