הזמנה מאדורמה

nadavpev

New member
הזמנה מאדורמה

היי לכולם,
מחפש לרכוש מכפל ניקון 1.4 מאדורמה, לאחר ניסיון לא משהו-משהו עם מכפל קנקו. לינק (משומש)- http://www.adorama.com/US 564338.html

כמה שאלות-
1. האם דגם נורמלי? משמע- לא איזה משהו ישן שלידו הקנקו נראה כמו ניקון 200-400?
2. בפעם האחרונה כאשר הזמנתי משהו (משקפת) מBH, שליח הUPS בקש ללא כל הודעה מוקדמת פאקינג (ותסלחו לי, אבל פאקינג) 450 ש"ח משלוח.
הגיוני? האם ניתן להמנע מזה איכשהו? האם נשדדתי בידי גאון מרושע ששמו למעשה איגור ומקום מגוריו פנסילבניה, שמחלטר בחברת שליחויות?

Papito

New member
לא כיף להזמין מאדורמה

הם שולחים באופן בלעדי דרך UPS ותמיד אבל תמיד הם גובים סכומים
שערורייתיים.

steiff

New member
זה דגם שמיועד לעדשות ידניות

אתה צריך את הטלקונוורטר שנקרא TC-14E-II על מנת שיפעל כראוי עם עדשות אוטו פוקוס, וגם הוא יפעל רק עם עדשות AF-S.

באשר לפאקינג עלויות עמילות מכס, זו עמלה שהחברות גובות כחוק וברשות. אם אתה לא מעוניין - נסה לשחרר מהמכס בעצמך.

nadavpev

New member
וואט דה פאקינג פאק קורה פה?

וברצינות, האם מישהו כאן אכן שחרר מהמכס בעצמו? זו אופציה? כי חוץ מUPS ברשימת סוגי המשלוח שלהם אין כלום. אני לא רואה איך תשלום הshipping ועוד 250 שקל לא יכסו את כל העלויות של UPS עם רווח מספק, במיוחד בהנחה שאנשים לא יפחדו להזמין מהם אם יקחו מחיר זול יותר על נסיעה ושחרור מהמכס.

sagiKor

New member
זה לא ממש יעלה לך פחות

רוב התשלומים הם קבועים, כשאתה משחרר לבד אז תה חוסך שקלים בודדים כי גם על זה יחייבו אותך על העברת טפסים לשחרור עצמי...

steiff

New member
במקום לשלוח לארץ...

יש חברות שמאפשרות לך לשלוח לכתובת בארה׳ב ומבצעות את המשלוח ארצה בנפרד.
השימוש העיקרי הוא לרכישה מאתרים שלא שולחים לישראל בכלל, ואני לא בטוח שיהיה יותר זול, אבל שווה בדיקה.

noamro3f

New member
החברות האלה צריכות את הקבלה מאתר הקנייה

אני לא יודע אם ברכישה מיד שנייה מקבלים קבלה כמו מחנות.

noamkfir

New member
אם אין קבלה אפשר להצהיר על הערך

כמובן שהמכס יכול לבדוק את החבילה לעומת ההצהרה, ובמקרה של חשד הם יזמינו את הנמען לשחרור עצמי + קנסות אם תפסו אותך

למעלה