הזמנה ל-

הזמנה ל- ../images/Emo96.gif

קיבלתי לניהולי פורום ישן/חדש ... קפה יהיה שם בשפע ...כיבוד אולי
כולם מוזמנים ....

איזה כייף גם אנחנו החוטאים

מוזמנים לשתית קפה. דייג
תכין תטרמוס תממיות ואת המידניות על מנת שנוכל להביא לכל החמולה שלנו כוס קפה ועוגה. מזל שהבטיחו שנוכל להמשיך לאכול ולרזות

elninyo

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחחחחחחחח../images/Emo24.gif

נלך להתחיל את החופש הגדול אצל השכנים
יום בפורום הזה....יום פורום אחר ובכך נקטין את הוצאותינו הרבות בפורום, לאחר סבב פורומים (יעני לפני תחילת שנת הלימודים נשוב לפורום כבימים ימימה..). כמובן שלא נסרב אם יבקשו שכנינו להתארח ננהג אף אנו במידת הכנסת אורחים. "טרמוס תממיות ואת המדניות"...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוטאת במילים רק ביציאת מצריים העמיסו ככה...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif לכולללללם

קופץ רגע לפורום השכן בשוויל ה
גם נברך ברכת ההצלחה, אם יהיה בורקאס עם שומשום, נברך נשים עוד שניים בכיס, ונשובה ל
.

חחחחחחח דייגג ../images/Emo13.gif לכבוד האירוע

המשמח לבב אנוש עטיתי על עצמי תלבושת חגיגית ומיוחדת, רקמתי במי ידיי בחוטים של פז את הכתובת של ביתנו
והכל לתפארת מדינת על קצה המזלג. וכעת אני מונה ומזומנה לצאת לדרך לצאת לבית השכנים

תוכנית עבודה../images/Emo140.gif דבר ראשון נלך לבקר

בביתם של הדודה והדוד אצל הדודה והדוד דני סנדרסון מילים ולחן: דני סנדרסון אצל הדודה והדוד, הם נסעו לחופש ביוון. אצל הדודה והדוד, השאירו בית מגוון. עם ספות נוחות ומקום לרקוד מקרר מלא בהפתעות. עם סלון אדיר ומיזוג אוויר והכל אצל הדודה והדוד. אצל הדודה והדוד, אספנו כמה ידידים. אצל הדודה והדוד, ארגנו ערב ריקודים. בחורות אין סוף עם או בלי מחשוף נהרו לבית במאות. כל אנשי השיק כל המי ומיק נפגשנו אצל הדוד והדוד. אצל הדודה והדוד, חגיגה כזאת עוד לא היתה. אצל הדודה והדוד, עד לשעות הבוקר נמשכה. תסרוקות רקדו, משקאות רוקנו, אנשים נתלו על קירות. תקליטים כסחו, השכנים צרחו והכל אצל הדוד והדוד. אצל הדודה והדוד, הם עמדו בפתח המומים. אצל הדודה והדוד, הם הקדימו בכמה ימים. תוך דקה ושליש לא נותר שם איש, הסתלקו באופן אצילי. ואם אותי תשאל אז זה די מזל שהם לא הדודה והדוד שלי.

דייג../images/Emo140.gif מגיעים לנו אורחים לקיץ

דייג,קיבלתי מברק מקניה מגיעים אלינו באופן מפתיע משלחת מקניה,ומאיטליה, ומבצרפת ומהונגריה בוא מהר דייג מעבודתך וקרא את המברק בעצמך
אורחים לקיץ נעמי שמר מילים ולחן: נעמי שמר אצלנו בחצר בצל עצי הזית באים בדרך כלל המון אורחים לקיץ לכל אחד מהם שפה משלו ודרך משלו להגיד שלום בן מאיטליה אומר בונג'ורנו בת מצרפת אומרת בונז'ור קן מיפן אומר אוהיו כשהוא בא לביקור הי מהוואי אומר אלוהה טניה מבריטניה אומרת הלו כל מי שבא אלינו הביתה יש לו שלום משלו צבענו את הגדר קצרנו את הדשא ילדי כל העולם יוכלו עכשיו לגשת לפתוח לרווחה את השער הירוק ולהביא ברכה מרחוק רחוק: ג'וניה מקניה תאמר לי ג'מבו יאן מיוון קלימרה יאמר צ'ין מסין יאמר ניכאומה ויישאר עד מחר גיל מברזיל יאמר בום דיא קוקו ממרוקו יאמר אהלן והברכה שהוא יביא לי היא היפה מכולן אצלנו בחצר בצל אילן פורח ילדי כל העולם באים להתארח אצלנו בחצר ילדי העולם כולו רוקדים במעגל ואומרים שלום

למעלה