הזמנה לתערוכה

tlingit

New member
כל הכבוד לך פוסט-צייר ../images/Emo45.gif

תודה רבה שאתה חוזר אלינו לספר על התוצאות של הפרוייקט. למי שלא זוכר, הפוסט-צייר נכנס לפורום בתחילת ספטמבר לחפש רקדנית בטן שתדגמן לו לציור. אני מסוקרנת לראות מה יצא
הוספתי את התערוכה לרשימת האירועים. ושיהיה בשעה טובה !

תיקון טעות...

ההזמנה לתערוכה הנוכחית לא קשורה לרקדניות בטן... רק רציתי שתכירו אותי ותראו שאני "רציני" התערוכה עם ציורי הרקדניות מתוכננת להיות התערוכה הבאה ... בעוד כ שנה וחצי, אבל העבודה עליה תתחיל כנראה מחודש ינואר... פנתה אלי רק רקדנית אחת ( ואני צריך 5) , ולה הסברתי את הקונצפט. חשבתי שאולי כשתראו את "מכובדות" התערוכות שלי ( כולל חשיפה תקשורתית וכו...) אולי אזכה לשיתוף פעולה מרקדניות נוספות. בכל מקרה... כולן מוזמנות לתערוכה. ותודה על הפירגון.

tlingit

New member
אה, אופס ../images/Emo3.gif הבנתי ../images/Emo6.gif

לא ידעתי שעובדים על כזה דבר כל כך הרבה זמן. מרשים. כמה סבלנות צריך. אני מקווה באמת שעוד רקדניות יפנו אליך. (הבנתי שזה גם בתשלום, נכון?) אז באמת בשעה טובה על התערוכה הנוכחית, ובהצלחה עם הפרוייקט הבא.

תיקון טעות...

ההזמנה לתערוכה הנוכחית לא קשורה לרקדניות בטן... רק רציתי שתכירו אותי ותראו שאני "רציני" התערוכה עם ציורי הרקדניות מתוכננת להיות התערוכה הבאה ... בעוד כ שנה וחצי, אבל העבודה עליה תתחיל כנראה מחודש ינואר... פנתה אלי רק רקדנית אחת ( ואני צריך 5) , ולה הסברתי את הקונצפט. חשבתי שאולי כשתראו את "מכובדות" התערוכות שלי ( כולל חשיפה תקשורתית וכו...) אולי אזכה לשיתוף פעולה מרקדניות נוספות. בכל מקרה... כולן מוזמנות לתערוכה. ותודה על הפירגון.

תודה... אבל

שלא תתאכזבו - התערוכה הנוכחית לא קשורה לרקדניות בטן. המודליות דרושות לעבודה על התערוכה הבאה שלי - שמתוכננת לעוד שנה וחצי... העבודה על התערוכה תתחיל במהלך חודש ינואר הקרוב. כמובן שאתן מוזמנות להכיר אותי, ואת העבודה שלי - דרך התערוכה הנוכחית, ואולי כך אזכה לשיתוף פעולה של יותר רקדניות... עד עכשיו פנתה אלי 1 ואני זקוק ל5 להשלמת העבודות לתערוכה. בכל מקרה, תודה על הברכות והפירגון. אריק

tlingit

New member
לא נורא, זה קורה לפעמים בתפוז ../images/Emo12.gif

ואין צורך לשבת בשקט בגלל תקלת מערכת... להיפך, עכשיו שהסברת את עצמך, יותר ברור לנו מה הרעיון שלך ואכן אפשר גם להכיר קצת יותר את מי שעומד מאחוריו. אני חושבת שזה חשוב. גם לא ידענו קודם שאתה זקוק ליותר מרקדנית אחת. נתת לנו חומר למחשבה, ודרך לברר יותר פרטים.

למעלה