כנס זועבי אה אה אה
B Berethor New member 5/7/14 #70 רק לא זועבי אלא אם כן יש לך פטיש לפעולות טרור, או שזועבי תקשור ותצליף בך בעוד שהיא צורחת "אללה אכבר ועכשיו תחטוף ציוני כנוע שכמוך, זה לא טרור זה הגנה עצמית מה שאני עושה!".
רק לא זועבי אלא אם כן יש לך פטיש לפעולות טרור, או שזועבי תקשור ותצליף בך בעוד שהיא צורחת "אללה אכבר ועכשיו תחטוף ציוני כנוע שכמוך, זה לא טרור זה הגנה עצמית מה שאני עושה!".
B Berethor New member 7/7/14 #79 אני למה אני? יש לי הרגשה שאת חושקת בא לא סתם את מזכירה אותה כל הזמן בתור סמל מין..
A ALIsuperstar New member 4/7/14 #44 עדיין לא בתחילת השבוע מישהי שאני לומד איתה קיבלה מחזור. אכלה אותי בלי מלח. עצבנית. אשכרה חוויתי סטראוטיפ האישה במחזור.
עדיין לא בתחילת השבוע מישהי שאני לומד איתה קיבלה מחזור. אכלה אותי בלי מלח. עצבנית. אשכרה חוויתי סטראוטיפ האישה במחזור.
B Berethor New member 4/7/14 #40 אם רזית הגיוני שזה ירד ככה זה עם ציצי טבעי בהרבה מהמקרים. תלבשי אותה רק לא ליד ערבים, והכל יהיה בסדר.
אם רזית הגיוני שזה ירד ככה זה עם ציצי טבעי בהרבה מהמקרים. תלבשי אותה רק לא ליד ערבים, והכל יהיה בסדר.
W wish2 New member 4/7/14 #20 יש דברים שפשוט לא עושים בלי להסביר אפילו למה וזה אחד מהם. זה מרגיש מוזר. זה מרגיש רע. זה גבולי מאוד. אני אומרת לא
יש דברים שפשוט לא עושים בלי להסביר אפילו למה וזה אחד מהם. זה מרגיש מוזר. זה מרגיש רע. זה גבולי מאוד. אני אומרת לא
W wish2 New member 4/7/14 #33 אז זה טוב טוב שלא התפתת כי אני יכולה לחשוב על לא מעט שזו בדיוק פנטזיה מתוקה שמתממשת להם מול העיניים. אבל עלי. למרות שסירבת בגבורה אתה עדיין יכול לגעת בעצמך ולחשוב על זה.
אז זה טוב טוב שלא התפתת כי אני יכולה לחשוב על לא מעט שזו בדיוק פנטזיה מתוקה שמתממשת להם מול העיניים. אבל עלי. למרות שסירבת בגבורה אתה עדיין יכול לגעת בעצמך ולחשוב על זה.
A ALIsuperstar New member 4/7/14 #36 כן, את קוראת אותי מצויין כבר נגעתי בעצמי פעמיים. זה גם אומר לי שהגיע הזמן להחליף את הפח.