( . )( . ) הזמנה לשלישייה ( . )( . )

ALIsuperstar

New member
( . )( . ) הזמנה לשלישייה ( . )( . )

הבחורה שאני יוצא איתה כרגע החליטה שהיא מפנקת אותי בשלישייה, לא אחרת מאשר עם אחותה הקטנה, שהיא קטינה, סך הכל בת 16. זה בעיניי לא נורמלי.
אני לא יודע מאיפה זה בא לה בכלל, הרצון הזה, מה גרם לה להציע לי את זה.
חזרנו מהים אחרי ששחינו בים התמזמזנו לנו שם, הגענו אליה לחדר ושכבנו. סקס רגיל לחלוטין. סיימהו היא יצאה מהחדר, אני התלבשתי התיישבתי למחשב והסתכלתי במיילים, אני שומע מהסלון ׳אנטוניו בוא׳ סבבה באתי, אני רואה אותה ואת אחותה הקטנה מתלחששות, אני מתיעשב ליד חברה שלי, ואז התחילו הדיבורים וכל מיני שאלות על אחותה מה אני חושב עליה, וכל מיני, עניתי עניינית ושאלתי כל הזמן למה למה למה השאלות על אחותה, חברה שלי מספרת לי שאחותה הקטנה הציע רעיון נחמד, לעשות שלישייה. הייתי בשוק.
כמובן שסירבתי שזה לא מתאים.

הייתם פועלים אחרת?

זיקן

New member
מנהל
תגיד. יש מצב שראית יותר מידי פעמים סרטי

"אינדיאנה ג'ונס"?

Berethor

New member
נשמע יותר כמו סרט פורנו..

"אני ואחותי הקטנה 2".

Berethor

New member
דימיון זה לא הצד החזק שלי

אולי בהמשך אני יחשוב על עלילה מעניינת.

Berethor

New member
יפה שעמדת בפיתוי

אם כי אני מניח שחלק מזה זה תודות לכך שהיא הציע את זה לך אחרי הסקס ולא לפני הסקס. החברה שלך ממש הזויה לדעתי, למה שבחורה תציע דברים כאלה על דעת עצמה, ועוד עם אחותה הקטנה. מה יוצא לה מזה בכלל? אלא אם כן היא הייתה ביסקסואלית וגם אם לא היה אכפת לה לשכב עם אחותה. לדעתי צריך לשאול אותה מה עובר עליה, מאיפה באים לה כל הרעיונות האלה.

Berethor

New member
בהחלט

זה התחיל עם ההצעות לאנאלי וגמירה על הפנים, ועבר לשלישייה עם אחותה הקטנה, מה יהיה הדבר הבא?

Berethor

New member
יותר גרוע

הדבר הבא זה הצעה לשלישייה עם אח שלה או אבא שלה..

טכנית אם תסכים

אתה לוקח חלק פעיל בגילוי עריות ובבעילת קטינה. כדאי שתבהיר לחברתך שזה פלילי מה שהיא מבקשת. נכון, יש מצב שהן באמת חרמניות וזה יעבור חלק. אבל יש גם מצב שהיא או אחותה יתהפכו עליך, יאכלו על זה סרט. בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

למעלה