הזמנה לקונגרס

הזמנה לקונגרס

Движение Израиль 2020 приглашает Вас на конгресс “Помним будущее” встречу людей, мечтающих о лучшем будущем для Израиля и готовых действовать ради этой цели. Конгресс состоится в зале “Бейт Дани” в р-не Атиква в Тель-Авиве 30/3, в среду (нач. В 18.00) и продлится до 1/4 (13.00) Тема конгресса Что нам сделать сегодня, чтобы Израиль 2020 г. стал бы страной, в которой хорошо жить? Почему именно сейчас? Если Вы думаете, что будущее решается сегодня, пришло время действовать. Кто приглашен на конгресс? Каждый, кто хочет лучшего будущего для Израиля и готов взять на себя ответственность за это, кто верит, что для этого требуются совместные усилия разных секторов израильского общества, люди всех возрастов из всех общественных кругов. Кто проводит конгресс? Не политическое общественное движение Израиль 2020, являющееся сетью граждан, организаций и общин из разных секторов израильского общества, действующих вместе для того, чтобы Израиль стал передовым государством в области сосуществования, партнерства, мобильности и изобретательности. Как мы будем действовать? Мы соберемся вместе и построим общий план действий. Ваша задача – предложить свои идеи и инициировать совместные действия по их воплощению. Что дальше? После конгресса движение Израиль 2020 продолжит быть ареной по воплощению идей, предложенных н&

ועוד משהו - הדגשתי בירוק

הדברים האלה עובדים בארץ בכלל

אני לא מבין רוסית אולי תסביר לי?

אני לא מבין רוסית אולי תסביר לי בעברית מה הדגשתה בירוק? תודה

תרגום חופשי:

ההשתתפות בקונגרס חינם, אבל עולה כסף להרגן. לכן אנו קוראים לכם לתרום במהלך הקונגרס...

אני חלק מקבוצה ולא יחיד

אני חלק מקבוצה ולא יחיד, הפרסום עבר הגהה אבל תמיד יש תקלות שלא נראות לעין ראשונית. ומה שמעניין אותך ברמה האישית "בחורה רוסיה מתוקה" זה אם אני יודע רוסית או לא? תתיחסי לתכנים של הקונגרס ותתחלי להתערות במדינה שאת חיה בה.

מה שמעניין אותה זה

למה אתה מפרסם פה דברים שאתה לא יודע מהם
ענית על זה. אל תעביר את זה לפסים אישיים. ומה שמעניין אותי זה האם זה תרגיל עקץ לקחת כספים או שלא
בכל מקרה נראה לי שאני אשלח את מה שפרסמת פה לכלבטק של רפי גינת או לתחנית התחקירים של עמנון לווי. אם זה אמיתי קבלו פרסום אם זה לא אמיתי וזה עוקץ, קבלו מה שמגיע לכם.

אני קצת מחייך אבל באמת תקרא

יו"ר ישראל 2020 הוא קובי הוברמן סגן נשיא נייס טכנולוגיות. חבר מייעץ לישראל 2020 הוא מנכ"ל בנק דיסקונט. ועוד עשרות אישי ציבור ופעילים חברתיים אשמח מאוד אם תעביר את כל התכנים לתוכניות אולי זה גם יקדם את נושא הגעת האנשים לאירוע. אני שמח שהגעתי לפורום הזה מתוך רצון לשתף בנושא חברים מהעליה מחבר העמים ולהבין שאתם צריכים "קומיסר" ולא נושאים חברתיים שאתם ניפגעים מהם ככל האדם במדינת ישראל.

~~~~>

אני שם על נושאים חברתיים, שמאורגנים ע"י אנשים עשירים כמו נשיא של חברה כלשהי שלא שמעתי אליה בחיים ומנכ"ל בנק דיסקונט, שהבנק שלו קופץ על אנשים שלא משלמים פעם אחד משכנתא בזמן, ופיגורים בהלוואות של חברות גדולות עוברות אצלו בסבבה. בטח נהיה משעמם להם בסביון, והחליטו שהם מארגנים כנס לקדם נושאים חברתיים ע"מ לעזור לעניים במדינה, שנהיו עניים בגללם מלתחילה. לא הבנתי את הקטע של הקומיסר, אבל תביא אחד, נביא בו... וממתי סגן נשיא נייס טכנולוגיות ומנכ"ל בנק דיסקונט צריכים תרומות עבור כנסים או "קונגרסים" שהם מארגנים

ואם לא בא לי???

וההתכוונתי לזה מה אתה מפרסם דברים אם אתה לא יודע על מה מדובר ???? וזה לא משמעניין אותי אם אתה יודע רוסית או לא! זה פשוט טיפשי לפרסם דברים כשה אתה לא יודע במה מדובר!

../images/Emo46.gif

דייי אלכס!! למה אתה עושה דווקא?? מבקשים ממך משהו ואתה ממשיך! לא נימאס??גררררררררררררררררררררררר אני יודעת שאני טועה אבל אני כותבת מהר והתרגלתי ככה לכתוב אז אני כותבת ככה... ופה זה לא רציני שאני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני כטותבת משהו אז תפסיק! חלאס!

למעלה