הזמנה לפורום חדש !

הזמנה לפורום חדש !

היי, שמי גילי ואני פתחתי השבוע פורום חדש שנקרא "גלעד שליט לחופש נולד" , בימים הקרובים אני מתחיל לפרסם אותו על מנת להביא בכלל מודעות לזה, כתובת הפורום http://www.gilad-shalit.co.il , כמו כן כולם מוזמנים להכנס לפורום ומי שרציני ומעוניין דרושים מנהלים לפורום אשר יכולים להניע אותו ולשמור עליו.

לפי התרשמותי זהו אתר מסחרי ה'תופס טרמפ'

כתובת-האתר היא בעצם www.xcool.co.il וזהו אתר מסחרי בבסיסו (כולל פרסומות מבוססות גוגל) עם הצעות 'להןריד' תכנות וקישורים לשידורי-רדיו, בלוגים, פורומים, אתרי בניית-אתרים באינטרנט ועוד. לדעתי - מבורכים כל פורטל, אתר או פורום ובלוג המרחיבים את מספר המעורבים בידיעה ובמעשה בעניינו של גלעד שליט. יחד עם זה צריך לזכור שיתכן שיש כאן "תפיסת-טרמפ" על נושא חם המביא איתו ענין של גולשים ו'רייטינג' להצעות המסחריות הממלאות את הפורטל.

קמנצינד

New member
אני ממש לא חושב שצריך להתפזר

אחת המטרות העיקריות של הפורום היא לתאם פעילויות והפגנות (אנא מלי, תקני אותי אם אני טועה). מי שרוצה להצטרף להפגנה, או לפרסם אחת כאת, למה שייצטרך לעבור על מספר פורומים ? מספר המשתתפים בפורום הנוכחי לא מצדיק פתיחת פורום נוסף.

ממש לא תפיסת טרמפ

היי דן, זה ממש לא תפיסת טרמפ, זה האתר הפרטי שלי האומנם וכמו בכל אתר גם בתפוז יש פירסומות אך אין קשר לפורום, אני מנהל גם בפייסבוק קהילה שנקראת " גלעד שליט לחופש נולד" ויש בה למעלה מ 15 אלף אנשים וגם שם זה לא בשל מטרות רווח .... אתם מוזמנים לבוא ולהכנס לאתר אם רצונכם.

קמנצינד

New member
לא ענית לשאלה שלי

בשביל מה עוד פורום ? גם אם זה לא 'תפיסת טרמפ', כפי שאתה טוען, והפורום החדש הוא מתוך כוונה טובה. חבל להתפזר.

למעלה