הזמנה למסיבה

rotem27

New member
עידכון

צרפתי שוב את ההזמנה כי הקודמת משום מה לא נפתחה תבואו למסיבה יהיה כיף ראו בהזמנה זו כהזמנה אישית תודה מראש ניפגש בקרוב רותם

alpha80

New member
נסיון להקפצה...........

תזכורת נוספת למסיבה של יום שבת. מסיבת שנות ה 80, ליין חדש, שכולי תקווה שיתפוס תאוצה. אני אהיה שם, מקווה לראות את כול-כול-כול-כול-כם.

tofit

New member
לפי מה שקראתי עכשיו במעריב

המלחמה צפויה לפרוץ בסוף השבוע... כדאי שתקחו זאת בחשבון

alpha80

New member
מקסימום.....

נלך עם מסיכות. אני בטוח שהמקום יהיה יותר אטום מהחדר האטום אצלי בבית. וחוץ מזה - קצת אקשן, מלחמה, בלגנים. אם לא זה אז איזה מגה-פיגוע קטן. אנחנו ישנים בעמידה, צריך להעיר אותנו איכשהוא. זו היתה פינת האופטימיות של הבוקר.

alpha80

New member
גם לי אין

קניתי אתמול חבילת טיטולים במקום. וחוץ מזה - את קוראת יותר מידי עיתונים ורואה יותר מידי טלויזיה. לא יהיה כלום. וגם אם יהיה - לא החדר האטום ולא המסיכות יעזרו לנו.

tofit

New member
האמת שאתה ממש צודק

במלחמה הקודמת, איך שנפלו הטילים הראשונים, הניילונים התעופפו יחד איתם

alpha80

New member
וגם התקשורת

גורמת לעודף היסטריה. פינוי ערים. נו באמת. מרמת גן לקרית גת. מי שישמע ששם יותר בטוח. הכל בולשיט.

tofit

New member
ואני שמעתי

שבפארק הלאומי מתכוונים לקבור את תושבי רמת גן שיפגעו מנשק ביולוגי או כימי

turrican

New member
אני אדרוש שיקברו אותי

ליד הזברות ככה שלפחות יהיה לי פיג'מה בלילה. חיחי

turrican

New member
כדי להמצא עם דיסקים של השמונים

די די..זה מפסיק להיות מצחיק.. הציניות פה מרקיעה שחקים.. בוא נהייה אופטימיים. לא תהיה מלחמה - לה לה.

turrican

New member
יש לי תחושה חזקה

שמדברים יותר מדיי ובסוף לא יהיה שום דבר. סאדאם הרי יודע כמה למתוח את החבל,הוא טיפש בניגוד למה שכולם חושבים. הוא עדיין ממשיך להשתין על כולם (ערפאת לקח ממנו שיעורים טובים) אבל חברה? זה פורום פוליטיקה או מה?

alpha80

New member
מה עדיף - אלכס -

שלא נדבר בכלל?...... לפחות הפורום פעיל..........

tofit

New member
ולי יש תחושה חזקה

שהמלחמה תתחיל בסופ,ש הזה או מקסימום בסופ"ש הבא

pimpf

New member
לצערי, אני לא אגיע...

ואני רואה ששחר שפירא מתקלט שם...
יו בטח יהיה כייף...

למעלה