הזמנה לכולם!

makron2

New member
../images/Emo13.gif...

מעניין מה קורה היום עם הדובוני איכפת לי,הרבה זמן לא ראיתי את התוכנית הזאת.(הייתה תוכנית מעולה לזמנה,גם רובוטריקים הסדרה הראשונה). הקבלה בהחלט מרתקת - אבל אני מעדיף להשאר עם הגרסה הפשוטה "ואהבת רעך כמוך" KISS - קשה לביצוע,אבל להשתדל לפחות זה גם משהו.

MetalSinagouge

New member
האמת שמה זה שנאתי את הסדרות האלה...

למה? כי בכל הסדרות האלה ה"טוב" כביכול, תמיד היה חייב לנצח. טוויטי תמיד הייתה בורחת מסילבסטר, באגס באני תמיד היה בורח מאלמר פאד, הדרדסים תמיד היו בורחים מגרגמל וטוב טוב הגמד היה בורח מהטרולים (טוב- זה מוצדק כי הטרולים באמת היו מטומטמים למדי). אם רק הייתי נכנס לתחום האנימציה, הכל היה נראה שונה

makron2

New member
הטוב מנצח גם בחצלולים...דוגמא:

סיפור שהיה כך היה...אבל בקצרה לילה אחד היה לי חצלול שבו שמתי לב שאני יכול לשנות צורה של חפץ לצורה יפה ופחות אקראית בעזרה קטנה של כוח "החיבוק"(עזר ע"מ להתמקד בתוצאה טובה). לילה לאחר מכן היה לי סיוט שבו רדף אחרי שד ובמהלכו נהייתי צלול,המרדף נמשך אבל...באמצע שלו ה"שד" אמר לי בקול מסכן "מה עם החיבוק שלי",חשבתי לרגע והסתובבתי ע"מ לתת לו חיבוק ואז הוא התכווץ ונעלם לו. מיד לאחר מכן בהרגשת סיפוק התחלתי לעוף לעבר עולם אנימציה קסום,ניו יורק באנימציה. פסל החירות היה שם ועפתי מסביבו בשליטה מלאה,החלטתי לנחות ומייד שנחתתי הבחנתי שכול הדמויות הם מצויירות היו שם באגס באני,דאפי,אלמר פאד יוסמיטי סאם ועוד ועוד...נדהמתי מהמראה והתעוררתי עם הרגשה מעולה. נפלאות המוח האנושי. what the world needs now is love sweet love....na na na ni

MetalSinagouge

New member
אבל מנקודת המבט שלך אתה תמיד טוב.

גם אם אתה רע. יכול להיות שהשד היה מלאך ואתה היית שד?
סתם.

makron2

New member
יש גם אפשרות ש..

אפשר לשחק עם המילים טוב,רע,מלאך ושד כמה פעמים,וזה עדיין יכול להיות.

למעלה