הזמנה לחתונה

• פותח הנושא marik
  • פורסם בתאריך

marik

New member
הזמנה לחתונה

הי אנשים החברה הכי טובה שלי מתחתנת בעוד כחודש. נתבקשתי לסייע בעיצוב ההזמנות לאירוע. כיוון שמדובר על כמות קטנה (150 איש, שזה 100 הזמנות בערך) אין אפשרות להפיק אותם בבית דפוס בטכנולוגית אופסט או הטבעה. ולכן אנחנו נלך על הדפסה דיגיטלית. סטייל הזמנות של מועדון, רק לחתונה. זה יודפס על נייר עבה ולדעתי כדי לחסוך הוצאות - ללא למינציה. העניין הוא שזה נראה פשוט מידיי, ואני כן מעוניין לשפר את הלוק של זה. לכן אני פונה אליכם בקריאה נואשת לעזרה וסיוע - מה אפשר לעשות? אולי רעיון אחר לגמריי? אולי אתם מכירים דרך כן להטביע משהו על הנייר בזול או אפילו לבד בבית? אנחנו מוכנים לעשות הרבה לבד כי מדובר על כמות קטנה. הזמנה שמאוד אהבתי ומדברת לאופי האירוע היא כזו: http://www.nuartweddinginvitations....ures/NuArt_Wedding_Invitation_W2790_089lr.jpg משהו קלאסי ומעוצב בטוב טעם. אני גרפיקאי, כך שלעצב אני אוכל לבד... אבל אני באמת הייתי רוצה משהו יותר מרגש. אולי להדביק משהו על ההזמנות כדי לתת להן נופך, אולי להטביע עליהן (אבל אין לי מושג איפה אני יכול לרכוש חותמות הטבעה) ואולי בכלל כיוון אחר. גם שכבות יכול לעבוד. למשל הזמנה מקרטון, שמעליה נייר חלבי ושניהם מחוברים יחדיו בסרט. או משהו כזה... בקיצור - תודה מראש על הרעיונות שלכם.

marik

New member
אגב

אולי מוכרים את הגלויות עצמן כבר מוכנות ומוטבעות ואני אוכל להדפיס עליהן במדפסת ביתית רק את הטקסט? גם רעיון... רק איפה?

נסיה 5

New member
פעם בן דוד שלי

התחתן וקיבלנו הזמנה יפה, זה היה בעצם תמונה שלהם מצטלמים על שפת הים מחזיקים ידיים ומתנשקים ובצד ימין היה ההזמנה של החתונה ובלה בלה... זה מה שעולה לי בראש...

KarinDi

New member
למה אין אפשרות!?

בתי דפוס לא מסכימים?! נראה לי שכדאי לברר בעוד כמה מקומות...נשמע לי מוזר. יש עוד כמה אופציות: 1. יש מכשיר שנקרא "קאטלבאג" זו מעין מכונת פסטה עם תבניות מיוחדות להבלטה ולחיתוך. אבל מדובר בעסק די יקר (ניתן להשיג למשל בארטא בת"א). בחנויות הובי יש גם מכשירי הבלטה ידניים לילדים. זה נראה יותר חובבני אבל אולי יכול להתאים... 2. אפשר להבליט ידנית עם מבלט. זה מכשיר עם שפיץ דק שיש לו גולה בקצה. זה לוקח ימים ולילות ודורש מיומנות. 3. אפשר ליצור תמונה שתראה כמו הבלטה, אולי לפזר עליה אבקת גליטר (נצנצים) בסוף. 4. חברים שלי עשו ברכה ידנית לחלוטין- בסיס מבריסטול (עדיף קנסון- עבה ועם טקסטורה יפה) ועליו מודבקת הזמנה מודפסת על דף ממוחזר...מאחורה הם איירו לבד משהו חמוד. זה יכול להתאים אולי לכזו כמות. 5. לקנות מדבקות תלת מימדיות של פרחים לבנים 6. בהדפסה דיגיטלית אפשר גם להכין הדפסות קלסיות כאלו- על דף פנינתי, עם כיתוב פשוט ואיורים עדינים. אח שלי ואשתו למשל הפכו תמונה שלהם לאיור שחור-לבן, הפכו את זה למעין באנר בתחתית ובצד השני פשוט הדפיסו את ראשי התיבות שלהם בפונט מלא סלסולים 7. אפשר לשנות סגנון...אנחנו עשינו הזמנה מאוד מאוד פשוטה- משבצות בשני צבעים (שליוו את כל החתונה), צד אחת משפט משיר, צד שני הזמנה מאוד מאוד הומוריסטית (התחתנו בפורים)...גם זו אופציה!

marik

New member
מדבקות תלת מימדיות

וחותמות ההבלטה האלה - באיזה חנויות בת"א יש אותן?

KarinDi

New member
ת"א

אני פחות מכירה חנויות בת"א, אני יכולה לתת לך כמה כתובות בירושלים :) אבל הייתי מנסה בפנאי לי (ליד עזריאלי), בארטא (נחלת בנימין) או בהובי לובי (איזור תעשייה כורזין גבעתיים). אני ממש לא בטוחה, אבל אלו חנויות גדולות ונחשבות אז יש סיכוי גבוה... לגבי ההבלטה- מדובר במכשירים קטנים- יש סוג אחד שנראה כמו מעין פלייר שעושה הבלטה של צורה אחת כל פעם (יחד עם המכשיר מקבלים משהו כמו 6 צורות שונות). המכשיר השני הוא מעין גלגלת שנועדה להבליט שורות שלמות או את כל הדף- אז יש צורה אחת לכל האורך (לב, פרפר, פרח, סלסולים). מדובר במכונות לילדים, לא משהו מקצועי. זה עולה בערך 20 ש"ח אז נראה לי שווה לנסות

למעלה