הזמנה להרצאה בנושא אי סבילות למזון.

BioMale

New member
הזמנה להרצאה בנושא אי סבילות למזון.

ערכה חדשה המאפשרת לזהות לאלו מזונות מפתחים מטופליכם אי סבילות, ומספקת תוצאות בתוך 40 דקות בלבד, מושקת בימים אלו. במסגרת ההשקה, תתקיים הרצאה מרתקת בנושא, על ידי מייק אידון, מפתח הבדיקה. ההרצאה תתקיים בפ"ת ביום חמישי הקרוב, בשעות אחר הצהריים, ובמהלכה תוכלו לשמוע על האפשרויות הטמונות בבדיקה כזאת. הכניסה להרצאה אינה כרוכה בתשלום, אך דורשת הרשמה (במסר, תוך מסירת שם מלא, מייל וטלפון). הטבה מדהימה על הבדיקה (1+1) תינתן באופן בלעדי למשתתפי ההרצאה.
 

BioMale

New member
שימי לב שלא מדובר על בדיקת אלרגיה

אלא על בדיקת אי סבילות למזון, שמאופיינת בתופעות שמשפיעות על איכות החיים, אך כמעט ולא על תופעות מסכנות חיים. אלרגיה מאופיינת בעודף נוגדנים מסוע IgE ולעומת זאת, אי סבילות מאופיינת בעליה בנוגדנים מסוג IgG. הבדיקה לא נעשית על המטופל, אלא על דגימת דם מינימאלית (דקירה קטנטנה באצבע) . . .
 

BioMale

New member
הבדיקה נעשית באופן ביתי

אין צורך במעבדה לצורך הפיענוח. הערכה בודקת גם אי-סבילות לגלוטן בין שאר ה-46 סוגי מזון אותם היא בוחנת. אגב, אם כבר הזכרת את עניין הגלוטן, ישנו גם קיט דומה שמאבחן צליאק בבדיקה ביתית פשוטה וזולה...
 
למעלה