הזמנה להופעה

bobmar

New member
הזמנה להופעה

ב 10.6 יש הופעה של תומר יוסף (מי זה?) בצאלים ואתם מוזמנים לבוא

אני יוסיף קצת פרטים חחח

תומר יוסף וחברים- הופעה חדשה לקראת האלבום החדש: "צוחקים מתחת לאדמה" מופע משלב שירים ישנים בגרסאות חדשות ושירים מהאלבום החדש.. למעריצה פה של גיא מר... אז הוא גם יהיה... כניסה- 30 ש"ח... שעה: 23:00 פרטים: 0528664399 חחח בובמאר... ממך ציפיתי ליותר פרטים

טיפקסית

New member
אני יודעת הוא ידג'ה בהופעה

רק חבל שאני גרה 100,000 שעות מצאלים אני גרה ליד נהריה לא נורא גם לפה זה יגיע ובינתיים מוזמנים ללכת לפסטיבל בשקל שיימצא השנה בארבעה מוקדים ירושלים,עכו,יוקנעם וערד

טיפקסית

New member
רשימת אומנים שישתתפו בערד

פסטיבל בשקל איצטדיון ערד 6.7.2005 -רשימת אומנים אגב האירוע יתחיל בשעה 17:00 אחה"צ בערד 6.7.05 יופיעו: הולכי קביים ולהטוטנים שוטי הנבואה הדורבנים מרסדס בנד בוטן מתוק בקרקס פאנק'נ'שטיין פרברים רפיוג'יז ותומר שרון בנוסף יהיו במתחם הפעלות לילדים את הערב ינחה תומר שרון קיצר-הרווחתם אחלה הופעות,ממליצה לשים לב ללהקת פאנקנשטיין המעולה שאני מכירה שלושה מהנגנים שלה,והיא גם מוציאה בקרוב דיסק בכורה

טיפקסית

New member
היי היי לא לקפח את שלומי אלון ויאיר

סלוצקי שחם תותח אבל אין על חטיבת הנשיפה שאותה ממלאים שלומי אלון כוכב הצפון הילד והבלון עם הסקסופון והאיש הכי עסוק בעיר,רואה חשבון ומומחה לחיים לעת מצוא שגם למד לאחרונה להכין מרק כתום יאיר סלוצקי שהוא הכי אחי שבעולם [חח הלוואי היה אחי הוא ידיד טוב שלי] נ.ב שכחתי גם את תמיר ברזילי aka קלווס aka סחוגי

יאאאאאאא יש ביוקנעם!!!!

יופיופייופיויפיופי!!!!!!!!!!

ואם כבר הופעה.. אז עידן רייכל

עם הפרוייקט חח "ממעמקים".. יום ראשון 12.6.05 בשעה 22:00 בקיבוץ בארי!! כניסה 70.. לפרטים 089949777 0547918057

MsUnderstood

New member
יש פה מישי משם,היא תגיד..

מסתאבר כנראה שהוא אוהב קיבוצניקים....חחח

למעלה