שלום לך!
הצדק היא מילה ש"ייפי-הנפש" אוהבים להשתמש בה. לצעוק את זעקת החלשים-במקרה הזה, הערבים הפלשתינאים אך רחוק מהם ובטח שלא בשכנות עימם. ממקור אמין ומוסמך, עצמי שלי אני יודעת שביפו למשל חיים אזרחים יהודים וערבים, עיירית תל-אביב ואגודות שונות תורמות כספים לשקם את מעמדם של הערבים אך לעולם זה לא מספיק ומספק... אני בטוחה שבאזורים הקולטים את שני העמים מנסים לבנות גשר שיענה לצרכים של הזהויות השונות כך בעכו ולוד ושאר הערים. בעיית ירושלים היא בעיה עמוקה ושורשית כי קיימים בה ספקטים ערכיים-דתיים. נושא ההתנתקות עד כה נגע בבעיית הערבים, בסכסוך הפלסטינאי ובפוליטיקה... אף מפלגה לא נגעה במצוקת המתנחלים ובמצוקה העתידה לבוא ל"עזתיים" אשר יותרו ללא עבודה עם בוא ההתנתקות ויותרו ללא פרנסה. משה גרין היושב בראש צומת, אינו גזען ובטח אינו עיוור. מושיק פעיל בקרב אזרחים יהודים וערבים בצדק, סובלנות, ערכים והגינות-מה שנראה כעומק וכבסיס איתני כן, להרים את הכפפה ולהוביל כאן מנהיגות שחלילה לא תזניח ותשכח את האוכלוסיה, את אזרחי המדינה-צעירים, מובטלים, בעיית הסכסוך ערבי-יהודי. בנוגע לאומץ וכריזמה מנהיגותית, באופן אישי, אני יכולה להעיד שמושיק ניכן בתכונות אלו. נשמח לשמוע ממך, דבריך אף על פי שאתה מעיד שאינם "מלומדים" מענינים לחלוטין.