הזמנה לבלוג חדש

• פותח הנושא myaoi
  • פורסם בתאריך

myaoi

New member
הזמנה לבלוג חדש

היי לכולם!

אני חברה פעילה בפורום (בחודשיים האחרונים) אבל העדפתי לכתוב תחת כינוי אחר כדי שבעתיד לא יקשרו בין הבלוג המדובר לתכנים שאני מפרסמת כאן בפורום.

כמו שכתוב בשורת הנושא, אני מזמינה אתכם (במיוחד את מיקמיק ו-i say) לבלוג חדש שעוסק רובו ככולו ביאוי (yaoi - קומיקס הומוארוטי). המחשבה הסתובבה לי בראש דיי הרבה זמן, אבל רק לאחרונה, בעקבת שרשור מנגה קצר בפורום, החלטתי לפתוח את הבלוג שיכיל ביקורות, המלצות והסברים על מנגות ויוצרים נבחרים.

מסתבר שאין בלוג או אתר המספקים מידע מקיף בעברית אודות יאוי ולכן החלטתי להרים את הכפפה וליצור אחד כזה. כמעט סיימתי עם הקמת התשתית ולמרות שלא פרסמתי עוד אף רשומה* - אשמח אם תציצו בו ותעניקו לי את התרשמותכם לצד הצעות ותיקונים. מדובר בנישה מאוד ספציפית ואני מקווה שתוך מספר חודשים הבלוג יתפקד לא רק כמאגר מידע מקוון אלא גם כבית לקהילת אוהבי היאוי בישראל (יש גם עמוד בפייסבוק**).

קישור אקסקלוסיבי לחברי הפורום - myaoi.wordpress.com (כן, שידרגתי לוורדפרס!)

- - -

* אמנם אין רשומות, אך ניתן לעיין בדפי המידע (מהו יאוי, מדריך לקורא המתחיל) ולקרוא מיני הסברים על תת-ז'אנרים
** תעשו לי לייק!

Dan_Kap_

Active member

כל הכבוד על ההשקעה

Arigatou gozaimasu
ありがとうございます。

מוניאמר

New member
תודה אבל לא. נראה לי כעוד זיון שכל....

לא יודע למה זו התחושה שלי אבל זה נראה לי עוד זיון שכל שמיועד לאלה שלא מסוגלים לעבור את שלב המקלדת...

בכל אופן, תיהנו.

myaoi

New member
כמו שכתבתי

הבלוג פונה מראש לקהל מאוד מסויים וברור לי שזה לא כוס התה של כולם - אבל מכאן ועד זיון שכל?..

מוניאמר

New member
זה לא אתה, זה אלו שלא מסוגלים לעבור את שלב המ

זה לא אתה, זה אלו שלא מסוגלים לעבור את שלב המקלדת הכעיסו אותי....

נראה מבטיח מאוד

ממש בא לי לצייר קומיקס כזה עכשיו. כל הכבודדדדדד על ההשקעה והיוזמה הנהדרת!!!!! באמת למדתי משהו חדש. כתבי עוד.

למעלה