הזמנה לאתר שלי

הזמנה לאתר שלי

שלום שמי נועם ואני ציירת. היצירתיות זאת הדרך שלי אל נשמתי,דרכה אני מתבוננת ולומדת... זהו מסע שכל צעד בו מוסיף לי עוד פיסה של אושר. ובזכותו הפכתי לאדם מוכיר תודה ושמח בחלקו. אני מזמינה אתכם להכנס לאתר שלי להתבונן בעבודותיי - ולחוות אתי את אותו מסע קסום....

runa999

New member
האתר שלך מקסים

אני מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך ותמיד תהיה מוקפת אור ואהבה חג שמח

תודה

המון תודה על המחמאות והאיחולים אם אמנות "נוגעת" בך ,אני מזמינה אותך לבוא ולהשתתף אתנו גם בקומונה ציור מתוך שמחה , אשאיר לך קישור שיהיה לך חג שמח ומוצף באור ואהבה

runa999

New member
לצייר ציור

בחיים לא ציירתי אני אפילו לא יודעת איך מחזיקים מכחול... יום נעים

השאלה היא - האם היית רוצה לצייר?

השאלה היא - האם היית רוצה לצייר? מפני שאין אדם שלא יודע "להחזיק מכחול". ובשביל לצייר לא צריך הרבה - רק צבעים ומצע לציור , זהו!!! כל השאר זה רק מילים. אשמח לתת לך עצות איך להתחיל... הכל תלוי רק בך. המשך יום נפלא ומלא באושר ואהבה. נועם

ליטב

New member
אני אשמח לקבל כמה עצות איך להתחיל

אני אומנית ויוצרת בשני תחומים, אפשר לקרוא לזה אומנות שימושית לבית. ליצור מבחינתי זה החלק הקל, אבל כשזה מגיע למכור את מוצרי אני לא יודעת מה לעשות. לפתוח סטודיו חנות ? למכור לחנויות ולהוריד בגלל זה משמעותית מהמחיר? יש שיטות אחרות ? זה נהדר ליצור אבל צריך גם למכור כדי להתפרנס. קראתי את המאמרים באתר שלך שבהחלט נתנו לי חומר למחשבה, ויותר מזה למעשה, אך בכל זאת אשמח לעוד הארות עיניים שיעזרו לי להיות יותר מעשית. ליטב

למעלה