הזמנה לאריק

jackflash

New member
הזמנה לאריק

לאריק שלום, רציתי להזמין אותך לעשות משהו מיוחד, כזה שמרגיש טוב, ובלי אורות זרקורים. אני לומד בטכניון כבר 4 שנים, ולאחרונה החלטתי לנסות להזריק קצת נשמה למוסד הזה. לא משהו גדול, להתחיל מעגל נגינה פעם בשבוע, בדשא. לתת לאנשים קצת נגיעה מאומנות ונפש במוסד הלחוץ הזה. פעם אחרונה התחלנו את ה Technion Blues - הלך סבבה, והיה משחרר... :) אז זהו, קיצר אם תבוא לשבת במעגל זה משהו שיצליח. אבל לא במה, עיתונות, וכאלה. מצידי תבוא במשקפי שמש ואנונימי... [email protected] stop bitching - start a revolution

אז למה אתה צריך דווקא את אריק?

אתה יכול להביא סתם ג'ינג'י אנונימי מזוקן שיבוא עם משפקי שמש וינגן על גיטרה.

Crurifragium

New member
אני מניח

שהוא חושב שהכשרון המוזיקלי של אריק קצת יותר גבוה משל ג'ינג'י אנונימי מזוקן שנבחר באופן אקראי. אישית אני אפילו מסכים...

הנקודה היתה שיש מלא אנשים שיודעים לנגן

על גיטרה ולעשות שמח וכו' לא צריכים לקחת מישהו סלב שישיר שושנה שושנה מסביב למדורה, במיוחד אם הם רוצים שהוא יהיה אנונימי עם משקפי שמש. אבל מי יודע אולי אריק יקרא ויאהב את הרעיון

Crurifragium

New member
וודאי שיש עוד זמרים ונגנים וכותבי שירים

אבל את רובם הוא לא מכיר. את אריק כן ("מכיר" בהגדרה של "לפחות שמע על/את"). אם הם רוצים לעשות את זה פעם בשבוע, ולגוון, אז הרוב המכריע של הזמרים או נגנים שהם יביאו יהיו הרבה פחות מפורסמים. אבל אני לא חושב שזה תמוה שהוא היה רוצה מישהו שהוא, ואולי שאר החברים בקבוצה, כן מכירים ומעריכים, במקום להמר לגמרי. אם אריק ירצה, זאת כבר שאלה אחרת לגמרי, וסביר שלא יהיה לו זמן לזה. אבל זאת לא סיבה לא לנסות אפילו לשאול...

I מ י ר ב I

New member
נכון לגמרי

לשאול זה חשוב.לא יודעת אם מישהו קורא פה.אבל אם כן זה נחמד ביותר. גם באוניברסיטת בן-גוריון עושים משהו כזה.יש את דן תורן שמארח כל מיני אמנים.זה מגניב לחלוטין לדעתי.

למעלה