הזמנה לאוירת חג

MIND WORK

New member
הזמנה לאוירת חג

אנשים יקרים, חשבתם על זה פעם? תובנה פשוטה ובנאלית... אצלנו היהודים בחגים - כל חג הוא תוכנית אחרת. לרוב הישראלים בארץ בעיקר אוכלים הרבה, הדתיים הולכים לבית הכנסת, והחילוניים מחפשים את עצמם בעיסוקים חגיגיים כגון: שופניג, רביצה, אכילת ייתר ובילוי עם החברים והמשפחה, למי שנשאר בארץ
אבל למעשה - אם תחשבו איך חוגגים הנוצרים את השנה החדשה - נראה לי שיש לנו מה ללמוד מהם. שמה חוגגים באמת, יש אוירה שמחה, הטלויזיה מלאה בקומדיות, הרחובות מקושטים, אנשים שותים ומשתטים ומצב הרוח במגמה של עלייה. אז למה אנחנו פה, אפילו בפורום זה, לא יכולים קצת להידבק באוירת השטות? לא כל יום חג, ולא כל חג זה היום... ומי שמכיר אותי פה יודע שאני יודעת להיות רצינית שצריך

orli997

New member
תשמעי רגע

אצלינו בארץ החג הוא הזדמנות לברוח, מי שיש לו מזל מבלה בחול, אז את מציעה להביא את חול לארץ? ולהרוס הכל? אני בורחת לטבע, כמה שיותר רחוק מהציוילזציה, ואת יודעת מה? כל עם ישראל שם.

חולה עלייך מיינד

ואם את הופכת לגיני את מתחילה להגשים לי משאלות
היהודים תמיד צריכים לצאת סובלים גם המרוקאים נהיו פולנים תמיד מתלוננים כמה קשה להם לארח וכמה קניות עשו וכמה עמדו שעות במטבח שכבר לא נעים לך להתארח וכבר באמת עדיף לרבוץ מול הטלויזיה שמשעממת כמו בכל יום. עם סגולה אנחנו מה לעשות חייבים להיות מיוחדים , רק שלא תמיד לטובה.

MIND WORK

New member
בריאה עלייך חזרה

אבל השם שלי נשאר!!! גיני זה לאלו שלא בא להם לקרוא לי ככה ... אל תצפי שאבין מה קרה פה היום... זה הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orli997

New member
עכשיו אני בטוחה

שזה משהו באויר, ולא רק אני. או שזה אוירת החג שמורטת לכולם את העצבים עד לאבדן חושים והזיות

susony

New member
את רצינית או צוהלת?

אני בחגים משתדל להישאר בבית ולהתחמק מכל מיני מחויבויות משפחתיות מזויפות אולי באמת לטייל ולצאת לטבע, אבל זה אני מעדיף לעשות בימי חול לא עם כל עם ישראל באהבה אביב

../images/Emo65.gifיש לי יומיום חג, יש לי חג יומיום../images/Emo65.gif

אף פעם לא באמת הבנתי למה אנו צריכים לחכות לחגים כדי לעשות משהו כזה או אחר. בטח לא על פי המסורת היהודית שכל חג בה כמעט הוא זכר לאיזה שהם פרעות ומלחמה ונצחון או חורבן. מבחינתי - כל יום הוא חג, השמש זורחת, היקום מחבק, עושה מה שאני אוהבת ואוהבת את מה שאני עושה... להידבק באווירת שטות? מה היה עד עכשיו?
מיאווווווווווו

למעלה