הזמנה כפולה

sabres4all

New member
הזמנה כפולה

לרוקדים שלום ! אני מזמין אתכם למרתון ריקודי עם ביום שישי 2.12.05 המרתון מתקיים בהיכל הספורט צ'יניין רח' הזמיר 6 קרית אונו (קיראון) החל מהשעה 22:00 ועד...... בברכה רוני סימן-טוב כמו כן מתארגן טיול מדליק לצפון בתאריכים 8-10/12/05 לפרטים: רוני סימן טוב : 0528332790 טוביה טישלר : 0507551296

בקשר לטיול בצפון

לרוני שלום לגבי הטיול לצפון - מהו היעד ? - נא לפרסם פרטים נוספים. האם אתם מתכוונים לערוך מרתון או הרקדה והיכן ? אודה לתשובתך.

את ההזמנה הראשונה אני מקבלת בשמחה

המרתונים של רוני ידועים כמומלצים, כבר נכחתי ולא באחד מהם, מה עוד שהפעם זה ליד הבית......

talshani

New member
אני בהלם

מומלצים? על מה ולמה? אני חושב שהוא חובבן ולא ממש מתכונן לקראתם. העיקר שיהיה בורקס ואוכל טוב! היום לא ממש חשוב הרפרטואר, חשוב הערך המוסף שזה לצערי הרב -האוכל.

בדרך כלל הרפרטואר מגוון מאוד

גם ישנים, אמצע הדרך וחדשים. אני זוכרת שבמרתון האחרון בחולון, בו נשארתי עד הסוף, הוא נענה לכל הבקשות המשוגעות שלנו. וכמן כן במהלך הערב היו מדי פעם ריקודים שלא רקדתי הרבה זמן.

No name for now

New member
../images/Emo45.gif

חוסר גיוון זו הבעיה האחרונה לדעתי בהרקדות ומרתונים של רוני, ובקשות מוזרות (מומחיות שלי) מתקבלות בין אם מבקשים אישית או רושמים על הלוח

מרתון עם רוני וטוביה בבית העמק

אתם מוזמנים למרתון חגיגי בקבוץ בית העמק ביום שישי 9.12.05 עם רוני סימן טוב (אהבה פשוטה קיץ על העיר,טנגו אהבה,טנגו עכשיו)וטוביה טישלר (זכרונות,ארצנו הקטנטונת,הצל ואני,ככה וככה,לאולטימנוצה ). רוקדים בחדר האוכל הממוזג החל מהשעה 2200 . נשמח לראותכם במעגל. לפרטים-יאיר בינו 050-7296922

למעלה