הזמנה...הזמנה...

shirar1

New member
מזרון לפיזיותרפיה

אם מישהו צריך, אנחנו מעוניינים למסור את המזרון ששימש את גל ונטע בבית לאימוני פיזיותרפיה (מזרון פיזיותרפיה כחול בגודל 2 מ' עד 1 מ'). לא מדובר בציוד מעזר מציון אלא במשהו שרכשנו מ"תנועה והנעה" שמספקים ציוד לפיזיותרפיה. כמובן שאנחנו רוצים להעביר ולא למכור אותו. אז אם מישהו זקוק - בשמחה.

קרן משם

New member
כולכבוד לכם!

ואני חשבתי שרק אני הייתי יצירתית וקנינו 2 כאלה (שלישיה נו:) הילדים השתוללו והתפתחו על זה נפלא! ממליצה בחום למי ששוקל זאת.

shirar1

New member
המזרון באמת נפלא

אבל עכשיו הוא חוסם לי את הכניסה לארון בגדים שלהם! בזמן שהם עשו פיזיותרפיה זה היה ממש מעולה - היה שלב שגל קיבל ביקורי בית מפיזיותרפיסטית במכבי ואז היא השתמשה בזה לטיפולים.

תודה על ההצעה

לא חשבתי קודם על שימוש במזרון פיזיותרפיה, אבל עם קריאת ההודעות ומשראיתי שאין מעוניינים, עלה על דעתי שאפשר את תרגילי הבייבי יוגה, שאנו מתעצלות לבצע, לעשות על מזרון פיזיו'. אז אם עדיין לא מצאת למזרון מישהו זקוק יותר, אשמח לקבלו. מס' הטלפון שלי: 04-6272246 ושוב תודה.

עציון

New member
הזמנה...הזמנה...

הנכם מוזמנים לקחת חלק בבזר של עמותת ילדים שלנו בשניידר. ממחר ועד יום רביעי משעה 10 ועד 16. התמורה מיועדת לרווחת הילדים. לפני שנה התמורה עברה לפגייה . לפני שנתיים לכוויות וכו.

../images/Emo65.gifתבורכו על היוזמה../images/Emo45.gif

כל הכבוד למי שמארגן ארוע כ"כ חשוב. מקווה שיהיו קונים רבים

למעלה