הזמנה בדרך

ycyclop

New member
הזמנה בדרך

לאחר לא מעט חששות על הזמנה מ-fairplaygames (לאחר שיחה עם בפלה) החלטתי להזמין מספר משחקים אשר אינם ב-main stream של המשחקים כיום. לאחד המשחקים היה זמן המתנה של 5-30 יום. הופתעתי כאשר החבילה נשלחה 7 ימים לאחר ביצע ההזמנה באתר. טוב עכשיו נשאר לחכות 2-4 חודשים עד שהחבילה תגיע ואז לארגן מפגש לחנוך את המשחקים.

ycyclop

New member
main stream

מסתבר שגם במשחקי לוח יש main stream. הדוגמא הטובה לכך היא puerto rico. איך שהמשחק יצא היתה מעין הרגשה שזה משחק חובה, והוא נקנה ללא קשר אם זה סוג משחקים שאתה אוהב או לא. אם מסתכלים על דירוג המשחקים, רואים שכל פעם המשחקים החדשים של השנה (והמועמדים לפרסים) מיד מקבלים את התוארים של המשחקים הטובים ביותר והכי נקנים. אילו הם משחקי ה-main stram. (לפעמים אני מסתכל על הרשימה של מועמדים קורא עליהם וחושב "איך לעזאזל הם הגיעו למעמד הזה" ראה clans השנה. ועובדה שישר המשחק נמכר כך שאי אפשר להשיג אותו.) טוב אז מה בחבילה: Mu und Mehr: משחק קלפים עם מספר אפשרויות משחק Carolus Magnus: משחק שליטה הראה נענין Evo: משחק התפתחות. זה בניגוד למשחקים אחרים כן משחק main stream כמעט לקחתי את Urland אבל השתפנתי Fluxx: החוקים משתנים תוך כדי משחק. נראה חביב למספר שחקנים Vinci: משחק פשוט על התפתחות אומות Serenissima: משחק מסחר. אני הכי מחכה לו

Tali Y

New member
גם אני גם אני!

מחכה למשחקים שיגיעו, למרות שבשבועות האחרונים שיחקתי בלא מעט משחקים חדשים ונהנתי מאד (יחי Munchkins!).

למעלה