הזמן שנעלם

Glock19

New member
הזמן שנעלם

עוד כמה שעות ומחוגי השעון יעידו כי עברתי לעשור חדש. כן, גיל 30 ! בזמן האחרון החלפת הקידומת לא עושה לי טוב. אני חושב על זה שיותר לא אהיה בן 20+ וההתבגרות הפיסית והנפשית מאתגרת. החיים קצרים. המאבק היומיומי להישרדות ולמימוש הליבידו מדחיקים הצידה את ההתבוננות בהנאות היום יום. אני מוצא את עצמי בגיל 30 עם תארים ביד וקורסים למכביר אבל עבודה מסודרת ומכובדת אין. בנוסף, כרגע אני לא נמצא בשום מערכת יחסים והבדידות לעיתים מטרידה ומתסכלת. בסוף שנות ה-20 ועדיין לא זכיתי להתבסס כלכלית, לפתוח במערכת יחסים רצינית ולפעול להקמת משפחה. עוד לא חשבתי מה לעשות מחר. אולי כדאי לעשות משהו שעדיין לא עשיתי (רעיונות ?) בכל אופן, אני מקווה ומאחל עשור של בריאות, זוגיות, הקמת משפחה, מציאת עבודה והנאה מהיום יום ומהחיים. חג שמח,

actress

New member
כמה זמן לא הייתי פה והתגעגתי ואני

כבר התחברתי למה שכתבת אני לא יודעת אם יש פה את אור ו purejoy אבל תדעו שמאוד התגעגעתי

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif גם אני בדרך לשם

אולי זה הזמן להפסיק להשקיע בתארים וקורסים ואולי להשקיע בעצמך ולפתח חיים חברתיים יותר?? האושר נמצא לפעמים מעבר לפינה והאהבה יכולה לבוא בלי הודעה מוקדמת. הכי חשוב לא ליפול לרחמים עצמיים ולהקרין שמחת חיים (גם אומרים שזה עוזר להראות צעירים יותר). והכי חשוב זה להישאר אופטימיים.
(פעם ראשונה שאני כותבת כאן, מעניין פה?.)

למעלה