הזמן שחולף

הזמן שחולף ../images/Emo10.gif

חמש עשרה מיליון, שמונה מאות תשעים ושבע אלף ושש מאות שניות שהם מאתיים שישים וארבע אלף תשע מאות ושישים דקות שהם ארבעת אלפים וארבע מאות ושש עשרה שעות שהם מאה שמונים וארבעה ימים שהם עשרים ושישה שבועות ויומיים שהם שישה חודשים שהם חצי שנה מאז הרצחה של תהילה אחותי. הגעגועים, הכאב, השאלות, התהיות, הצער והיגון אינם מרפים. חמש עשרה מיליון שמונה מאות תשעים ושבע אלף ושש מאות פעם השאלה "למה" יוצאת בנשימה אחת עם השם "תהילה" יוצאת בדממה דקה ואין איש שומע, זעקה בלב פצוע ומדמם בכאב. the show must go on שרו צעקו להקת קווין האגדית... כל העולם במה ואנו השחקנים אמר שקספיר... אין ברירה חיבים להמשיך אני מנסה לשווא לשכנע את עצמי. כדגל המתנופף לפי כיוון הרוח כך אני מתנופף לפי כיוון השעון: קם, אוכל, עובד, מחייך, נע, זז ומש, עוד יום עובר, עוד שעה, עוד חודש, עוד שבוע ומסעדת סבארו נמוגה בזיכרון לטובת (רעת) רח´ הנביאים, גבעה צרפתית, חדרה, רח´ יפו, מדרחוב, ירי בדרכים ... היש לזה סוף.... אוריאל מעוז

hayonkoby

New member
אריאל , ידידי ../images/Emo16.gif

אומרים שאנשי הרייקי מלאים שלווה , רוגע , מן כאלה "שאנטי" המאמינים בשלום ואחווה בין כל בני האדם. אכן נכון הוא הדבר. אותם שרצחו בדם קר אינם בני אדם לטעמי , חיות אדם הם , ברואי שטן. יש ברירה , והיא לא להשלים עם קיומם , לא להסכים כי הרוע הוא הכרח בעולם , על מנת להכיר את הטוב. בני מוות הם , בכל מקום בו יהיו יש לרדוף אותם עד מוות. "הנה נתתי לך את הטוב ואת הרע , ובחרת בחיים" - הם בחרו במוות. של קורבנות חפים מפשע , ושלהם. יהי זכרה של אחותך , תהילה , ברוך

hannan

New member
לאוריאל

לאוריאל שלום, קשה להתעלם מהכאב העמוק שאתה מביע -ויש מועקה בכך שאין מלים לנחם אותך- כי גם אם היו כאלה הם היו בגדר מלים-אני יכול רק להביע תפילה שתמצא אם הזמן אולי גם קצת הקלה ודרך להתמודד יותר טוב עם הכאב הנורא שאתה מתאר. אם תביע נכונות אני ואחרים נשמח להתפלל ולשלוח ריקי בתקווה שאולי כוחות החמלה של העולם ושל הריקי יוכלו להקל ולו מעט על הסבל. בתקווה לימים טובים יותר-ולהקלה בכאב חנן

אוריאל ערב טוב

בד"כ אני רק צופה בפורום הזה. הפעם החלטתי להוסיף את תנחומי. אני מציעה לך לשים שמן מליסה במבער ולחזור על הדבר זמן מה. זה עוזר להתגבר במצבים כאלה ולשמן יש ריח טוב. שיהיה ערב טוב עופרה

../images/Emo51.gif

כמטפל גם בארומטרפיה אני משתמש גם בשמנים. אני גם עושה לעצמי המון רייקי, אישתי עושה לי רפלקסולוגיה ושותפה שלנו לקליניקה עושה לי שיאצו. האמת - קשה לי עם עליות וירידות כפי שהאנשים הקבועים בפורום בודאי יודעים כי אני כותב ומשתף אתכם. אינני יודע כיצד הייתי מתמודד עם המצב לולא כל העזרה והטיפולים... שוב תודה על העצה אור וטוב אוריאל מעוז

urifelsher

New member
היש לזה סוף....

כן יש וקוראים לו "תקווה" בניגוד ליאוש אז בקש נא מארכי מלאכית התקווה ,עמיאל לשלוח לך תקווה,ותן לה למלא את ליבך ואת לבבות הסובבים אותך אור ואהבה אורי

למעלה