הזמן מרפא הכל?

הזמן מרפא הכל?

לא נראה לי. הגעגועים, החוסר, הצורך - רק מתגברים. אומרים לי, תסתכלי קדימה, לא אחורה. בחיי שאני מסתכלת. אבל העתיד נראה אפור ושטוח. אני אוהבת את בעלי, אפילו מאוד. הוא החבר הכי טוב שלי, האבא של שלושת ילדי, עוגן חיי. האחר היה הקינוח הנפלא שבא אחרי הארוחה העיקרית. מצד אחד, לא הייתי רוצה לאכול קינוחים כל הזמן ומצד שני, כל הארוחה אני מחכה לקינוח.

רותי חמדתי

צריך לדעת להנות מהאוכל ולא רק מהקינוח..... ומלבד זאת - את כל יום אוכלת מאותו הקינוח? לא חושבת לגוון? תגווני רותי....יש עשרות אם לא יותר סוגי קינוחים....

../images/Emo24.gif רותי

הזמן לא מרפא הכל, הזמן רק משכך את הכאב. הפצע הזה בלב, הצלקת הזאת, תרפא רק שהחלל הריק יתמלא.

Hand Cream

New member
רותי

אולי הגיע הזמן לדיאטה ? תוותרי על הקינוחים בכלל ככה יקל עלייך ולא תהיינה רגשות _______(תמלאי כאן לבד) ולפעמים כדאי להתמקד בעיקר ולא במה שמסביב

נשואה1

New member
סתם שאלה "טפשית":

הדבר האמיתי לא אמור להיות חיים של רותי? בכל זאת...אבי שלושת ילדייך, החבר הכי טוב שלך....אנא אערף?

תגידי רותי אם יגידו לך שיש לך

כולסטרול - עדיין תמשיכי עם הקינוחים? תחליפי את הקינוח - ברור לך שהוא אסור ..... נחמה תגיע עם הזמן בינתיים תמצאי לך שפן אחר....

Hand Cream

New member
לא ביקשתי שתתפשרי

על תחליפים ועם גישה שכזאת אז שום דבר לא ממש יזוז את לא רוצה להיפרד ממנו - אז תעשי הכל כדי שהוא יחזור ואם את רוצה להיפרד ממנו - אז תעשי הכל כדי להתנתק סופית (לא SMS ,לא מסרים ,לא מיילים ,לא להיפגש ,לא להזדיין )

רותי

אם תאכלי כל יום קינוחים אז תשמיני. תעשי דייאטה תקופה ו כשיגיע הקינוח הבא הוא יהיה הכי מתוק.

אני במקומך

אני במקומך הייתי אוכל את הקינוח לפני הארוחה העיקרית. ואז בודק האם עדיין יש לי תיאבון לארוחה. ובאופן עקרוני לדעתי, אם כל זמן הארוחה יודעים שבסופה יבוא קינוח, הארוחה טעימה שבעתיים. ברזל

למעלה