הזירה 3- פרק 44- עדות

YossihNew

Well-known member
|מדבר|

והיום הפרק שמתחיל סופית את שיא הסיפור!

טוהר צריכה להחליט ממש, אבל תאמינו או לא, טוהר לא תצטרך להחליט. כי יש אחרים שמחליטים בשבילה.

בר מנסה להתקרב לניסים שוב לקראת טקס החתונה של הוריה, בזמן שטוהר ניצבת בפני דילמה ענקית מאוד מבחינתה. כולם מנסים לסייע לה בהחלטה, אבל היא צריכה להחליט את זה בעצמה. או שאולי לא ממש?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 44- עדות.docx
    KB 343.6 · צפיות: 3

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*יואב מסדר בגדים, הוא לבוש די יפה.*

יואב: "מה? לא, אל תדאגו. לא הפכתי לאיזה... מה פתאום. אני בסך הכול מודד בגדים לאירוע הכי גדול של השנה. פעם אחת בשנה כל המתאבקים שוכחים מי הם, מתלבשים יפה, הולכים לאכול כמו שצריך, והכי חשוב... ללחוץ יד לפוזנרים."

*יואב מסדר פפיון.*

יואב: "מי המציא את זה...? טוב, בכל אופן, אני שמח מאוד שההורים של בר מתחתנים שוב, זה נהדר. ואם תסתכלו על זה, תוכלו לראות המון דברים שקורים מאחורי הקלעים. תמיד תחפשו מי קשור למי, מי חבר של מי... זה תמיד יעזור לכם להבין איפה מרוחה החמאה ולמי יש אינטרס לדאוג לאירוע ממש נוצץ כדי לחזק כל מיני קשרים."

*יואב זורק את הפפיון.*

יואב: "מה, מהרגע שנטשתי אותם פתאום התחילו לצאת עליי כולם. בר לא סלחה לי על זה שנטשתי אותם. אבל אל תדאגו, חמודים, אל תדאגו. יואב בקשי תמיד כאן כדי לעשות קצת בלגנים. ובחתונה שלכם, אני אזכיר לכם שבאוכל הזה... בתקציב הזה... יכולתם לדאוג לעולם מקביל לגמרי לכם. עולם שאתם בכלל לא מתייחסים אליו. אבל אני אתייחס."

*יואב הולך משם ומתחיל להוריד את הבגדים.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר
  1. בר לא טוחנת
    אז בר מגיעה לשיחה מאוד מעניינת עם ניסים וכל היחסים ביניהם. זה דווקא מאוד מרגש. אבל מה שמעניין זה שכשהיא באה, אז אורטל כמו אורטל- דמות של שמרית, כן? - מציעה לה עוגה. ובר נגעלת ואומרת שהיא ממש לא עומדת לטחון את זה עכשיו. אתם יודעים מי אמרה את זה והביאה לי את ההשראה שבר תגיד את זה? קים מסוסי פרא. כולנו יודעים שבר זאת בעצם שירה. זה היה לי ברור מההתחלה. אז למה לא השתמשתי יותר במשפטים של קים כדי לאפיין אותה? חבל, קים הייתה די אייקונית, אתם יודעים? מה שמצחיק אותי זה שכל השיחה מדברים על להעלים עדויות לעוגה בפח רחוק, ויותר מזה- שיואב עדיין רוצה לתקוף את הרבי! אין רבי, יואב! תוציא את זה כבר מהראש!
  2. העימות עם ניסים
    העימות של כולם מול ניסים זה אחד מהדברים שהכי ריגשו אותי לכתוב. אי אפשר להאשים אותו באיך שהוא מתנהג. הוא מפחד. אבל אפילו ליואב נמאס מהיחס של ניסים לבר. והם מתאימים אחד לשנייה. ואפילו ההורים של ניסים רוצים שהוא יסלח לה. זה ממש מגניב. ואז יש את השיחה ביניהם, שיחה שקטה הרבה יותר ממה שאנחנו רגילים מהשניים האלה. וכולם מקשיבים. אני לא יודע אם אמרתי, אבל גם ניסים ובר הם זוג ממש אהוב עליי. הדינמיקה בין שניהם היא מהממת. כל הסצנה פה הייתה ממש אהובה עליי, מרגשת ביותר... בכלל המון דברים ריגשו אותי. אבל רק תתכוננו, כי בפרק הבא... אוי, בפרק הבא, ניסים ובר מסיימים את העלילה שלהם. תרחיקו רבנים!
  3. גיא וטוהר
    השיחה בין גיא וטוהר נועדה כדי לתת לטוהר סיבה לא להעיד. השאלה בנוגע לארגון ולמשפחה מעניינת, כי גיא וטוהר- הם גם ארגון וגם משפחה. וגיא כן בחר במשפחה, הוא העדיף לעזור לאחותו לבסוף מאשר להיות המתאבק הגדול של אביגיל. ואז גיא מגלה לה שהוא בצד שלה- שהעסק נשאר במשפחה, וזאת לא באמת בחירה. אבל זה לא באמת נכון, כן? יבוא זמן שטוהר תצטרך לבחור בעצמה. לעשות את הבחירה שאפילו נועה הצליחה לעשות, וטוהר עוד מפחדת לעשות. למרות כל הפעמים שהיא נאלצה לבחור, טוהר תמיד הצליחה איכשהו לאזן בין שני הדברים. אבל זה מגיע לסוף. המוזיקה נפסקת, וטוהר חייבת לבחור באמת איפה היא נמצאת.
  4. מגירה נסתרת
    שימו לב למשהו מעניין, וזה שלגדעון יש מגירה נסתרת בשולחן, שמתוכה הוא יכול לשלוף אקדח. מעניין! מאיפה הגיע הרעיון? אני זוכר שיום שישי אחד ישבתי עם המשפחה שלי והייתה כתבה על איזה פושע שנתפס, ואמרו שבשולחן שלו יש לו מגירה סודית כזאת. ושהוא שלף ממנה אקדח וזה היה כל הרעיון. זה עניין אותי, אז חשבתי לעצמי שגם לגדעון יש. אגב, אתם לא יודעים איזה תכניות יש לגדעון... בואו רק נגיד שזה מאוד מעניין, אבל כרגע... נכון לעכשיו, נראה כאילו גדעון עומד להפסיד. נראה כאילו הוא נעצר, משהו שהגיוני שיקרה לקראת השיא. אבל לגדעון נשאר עוד קלף אחד, קלף אחד אחרון בשרוול. והוא עומד לשלוף אותו ברגע המתאים...
  5. העדות האמיתית
    אז הטוויסט הגדול הוא שבסופו של דבר, מי שמעיד זה לשם! לא טוהר, לא נועה, לא יעל... לשם! ומה גרם לי להגיע לטוויסט המוזר הזה? טוב, לשם מבוסס על מתאבק בשם בו בראדלי, שהוא עצמו מבוסס על בו רדלי, דמות מהספר "אל תיגע בזמיר". הדמות של בו רוצה להעיד לבסוף באיזה פשע בספר, וזה סיפור מאוד חשוב. בסופו של דבר, ידעתי משלב מאוד מוקדם שלשם יצטרך להעיד. אבל זה שלשם מעיד זה טריקי. כולנו יודעים שלשם לא הכי בסדר בעולם. הוא מפגר, אחרי הכול. והוא נלחץ בקלות, ויכול להרוס את זה אם הוא ילחץ. אז העדות של לשם היא לא הדבר הכי יציב בעולם. ואת ההשלכות של העדות שלו, אתם תגלו בפרק הבא והמעניין מאוד.​

למעלה