הזירה 3- פרק 24- I'll be there for you

YossihNew

Well-known member
👏👏

וכולם, תמחאו כפיים בקצב של השיר של חברים! תמחאו כפיים, כי יש מישהו שעומד היום לזכות באליפות! פרק זכייה באליפות!

ו... בו זמנית אני חושב שדברים עומדים להשתבש בכמויות... לא תאמינו...

אודי נאלץ לחזור הביתה אבל מגלה משהו שגורם לו לחשוד, טוהר מתעמתת עם גפן על מה שעשתה. ליאן מגיעה לרגע האמת שלה מול ג'וני והקרב בין יותם וניסים על האליפות מסתיים בצורה מפתיעה.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 24- I'll be there for you.docx
    KB 349.6 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*ניסים מסתכל על המצלמה.*

ניסים: "יותם הרן יבוא ויגיד לכם שבמאבק הזה, האנדרדוג ינצח! אבל הוא לא הזכיר לכם שהוא בעצמו אף פעם לא היה אלוף, ואני... בואו נגיד שהייתה לי איזו אליפות קטנה. אבל לא נדבר על התקופה הזאת."

*ניסים קורץ.*

ניסים: "יותם הרן... באמת? דובי קונפינו, בני המעניש, מאיר אלאלוף, יואב בקשי, אודי נהרי, עופר יבין, גיא אשכנזי... ויותם הרן?! מה זה, בלי סודות?! מצא את יוצא הדופן?! משהו פה לא שייך?! יותם, די. זה לא עומד לקרות. הנס הקטן הזה שלך... בוא, הניסים היחידים שקורים זה בשם שלי, זה לא חנוכה, זה לא איזה חג, אלו החיים האמיתיים. ובחיים האמיתיים, יותם, הדוש הישראלי תמיד לוקח את מה שיש לבחור הטוב. תשאל איזה אלף אנשים שגנבתי להם את הבחורה."

*ניסים צוחק.*

ניסים: "יותמי... אני מבין שאתה מנסה לשחק אותה גדול. אבל תראה איזה יופי, אנחנו עומדים להילחם על האליפות. ואז אנחנו נראה את המציאות. המציאות האמיתית! והיא אומרת דבר אחד. שאני יותר טוב ממך. ואני מבטיח לך, אתה תדע בקרב הזה שאתה לא שייך לגדולים... ואת זה אתה לא תשכח!"

*ניסים הולך.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר:

1. ג'וני וחברים
    אז כמו שראיתם, העונה ג'וני נהיה אובססיבי במיוחד, מבין כל הסדרות שאפשר, לסדרה "חברים"! עד כדי כך שהיה קטע שהוא "ניגן" את השיר של חברים והקהל אפילו מוחא כפיים בשבילו ובשביל יותם בקצב של השיר. למה? לא יודע, זה נורא הצחיק אותי שג'וני ויותם יהיו במין חברות מוזרה כזאת כמו בסיטקומים. אבל מה שמעניין זה שבהמשך, ההתייחסויות לחברים יעלו קצת יותר. עד כדי כך שמישהי תבוא ותשווה בין ג'וני לבין משהו שקרה בחברים, ובואו נגיד שלא בצורה הכי טובה שיש. אבל בינתיים, יש לו את ה"חברים" שלו, חבורה קצת הזויה של ספיר, היחידה שאיכשהו מנסה לפעול למען המטרה, יותם שלפעמים מתנהג בטיפשות, ג'וני, וגם ילדה בשם אגם...
  2. ישעיהו ליבוביץ' וליאן
    ליבוביץ'! הגאון בניתוח של כל דבר! אדם שבאמת עושה סדר בדברים! אחד מהוגי הדעות האהובים עליי, שנכנס אל העלילות בשלב מאוחר יותר בכתיבה כשרציתי להכניס אותו. בדמיון שלי זה היה עופר שמדבר כמוהו, אבל בואו- עופר כבר לא פה, אז מה בדיוק יש לי לעשות? התשובה הפשוטה הייתה בכל זאת להכניס את הקטע הזה! הקטע שבו ליאן חושפת את מה שהיה בינה ובין עופר נהגה בשלב מאוחר יותר ושינה כמה סצנות. אבל הרעיון היה שמאז ליאן התחילה לקרוא את ליבוביץ'. בנוסף לכך, ה"יתגבר"- הדבר הכי חשוב שליבוביץ' אמר שצריך לעשות בזמן קיום המצוות- מאפשר לליאן להתגבר על עצמה וליצור חברות מוזרה קצת עם נועה. מרתק.
  3. שושנה ולשם
    בסצנות של ההורים בקהל הייתי צריך למצוא דרך למשוך קצת זמן, וחשבתי לעצמי- מה יותר שווה מאשר לתת לשושנה להכיר את לשם ולנסות להרגיע אותו קצת? זה היה חמוד בעיניי. בכלל, כמו שאמרתי, לשם הוא הגרסה החדשה של אורי, האח הקטן של טוהר שהיא מעולם לא הכירה כמו שצריך. מין ילד מגודל, אח קטן נצחי, שטוהר יכולה לצפות איתו בהיאבקות, כמו שראינו שהיא עשתה פעם בתחילת העונה עם אחיה שנרצח. זה יפה. רציתי שגם שושנה תכיר אותו, שהיא תבין שזה מה שטוהר מנסה לעשות- לפצות על האח המת שלה. אז היא מרגיעה את לשם כמו שטוהר מרגיעה אותו, ומתפקדת כמין תחליף אמא שלו. למרות שללשם יש תחליף אמא.
  4. העלילה האמיתית של ליאן
    זה כל כך לא מה שהיה אמור להיות! כבר אמרתי שליאן הייתה אמורה להתאהב בג'וני באמת, וויתרתי על זה כי לא רציתי לייפות את המעשים שלה. מה שהיה אמור לקרות היה שיהפכו לזוג, ואחר כך ליאן תקבל מעמד יותר חשוב בארגון בגלל היחסים של ג'וני עם אבא שלו. זה היה אמור לעצבן את יואב, אני לא יודע איך אבל הוא היה מתעצבן. הוא היה מתפרץ עליה, חושף את התכנית שלהם, ואז ויקטוריה וג'וני היו שומעים והכל היה נהרס. המצב השתנה לגמרי- לבסוף החלטתי שליאן תעשה את זה בעצמה. זה היה מרתק לבנות לקראת ההודאה של ליאן, לא חשבתי שהיא תודה בדברים שהיא עשתה. אבל זה הוביל לשינוי עצום בעלילה, עצום במיוחד...
  5. ספיר מתעלפת
    אוי, איזה סוף עצוב. פציעות, שקרים, צעקות, לחץ... וכל הלחץ שהיה על ספיר כל הפרק, כל ההתרגשות שלה, כל זה שהיא לא ממש אכלה או ישנה בזמן האחרון הוביל לזה שהיא מתעלפת מאחורי הקלעים. האמת שזה לא היה אמור לקרות, אבל אני פשוט נזכרתי במה שהיא אמרה ליותם לפני שנים עשר פרקים. היא אמרה שהיא לא תעמוד בזה אם הוא יהיה אלוף כי הוא יהיה כל כך מגניב עד שהיא תתעלף. כשחשבתי על המשפט הזה, חשבתי לעשות לו הד אירוני במיוחד, וכן- לגרום לספיר להתעלף אחרי שיותם יהפוך לאלוף. לא מסיבות טובות שהיא חשבה שיהיו, כמובן... מסיבות רעות. זה עצוב כל כך, אבל הרעיון מבחינתי היה רעיון ממש טוב.​

למעלה