הזירה 3- פרק 21- אימא

YossihNew

Well-known member
👩‍👧

שם דו משמעי כל כך בפרק הזה. על איזו אימא אני מדבר? על פניו, מדובר באימא של נועה בכלל וזה כל מה שחשוב.

אבל יש לך שם גם אימא אחרת, אימא שהאימהות שלה מטילה צל ענק על כל הסיפור. והיא אולי האימא האמיתית פה...

יותם דורש מטוהר קידום ומסתבך בגלל הדרישה בזמן שהתכנית של מאיה לטפל בגפן נכנסת להילוך גבוה. האירוע בשידור החי גורם ללחצים ולהחלטות אצל המתאבקים. מי לא יעמוד בזה?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 21- אימא.docx
    KB 344.5 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*יותם בוהה באוויר. הוא חושב.*

יותם: "עוד מעט הקרב שלי ושל ג'וני, חברי הטוב, מול גיא אשכנזי וניסים סיידא. אני הבנתי שלא סופרים אותנו. הם מסתכלים על אודי, הם כבר באליפות של אחרי. הם לא חושבים שאני המכשול."

*יותם מסתכל לפתע על המצלמה בכעס.*

יותם: "קודם כל. מי שיורד על ספייר סטאר, יש לו עסק איתי. היא יותר מעוזרת נאמנה. אבל זה לא קשור אליה. אתם יודעים למה זה קשור? זה קשור לניסים. הרגע שלי לזהור, הרגע שלי להסביר לקהל הזה מי אני... ואני חוטף שם נאום והטפות מניסים סיידא. אחרי כל מה שעשיתי לארגון הזה! אחרי כל איך שהגנתי עליו במלחמה מול גיא אשכנזי וניסים סיידא בעצמם! והכי נורא, הכי נורא שאנשים מסביבי הסכימו! הם אמרו שניסים צודק, שאני רק צוחק, שאני מגיע קרוב ולא מצליח ממש, שאני לא אגיע לפסגה, שאני המדרגה בדרך לשם. ברגע הזה אני הבנתי. ברגע הזה זה נמאס לי. זה הכול."

*יותם מוריד את הז'קט שלו.*

יותם: "ניסים סיידא. אמרתי לך כבר- אני טוב, אני מצליח, אני יכול להיות אלוף, אבל אני צריך להודות לך. חשבתי שחשוב יותר ליהנות. לשמוח עם הקהל. לחקות אותך לפעמים! אבל אתה גרמת לי להבין מה חושבים עליי. אז עכשיו הגיע הזמן שאני אפעל. שאני אחשוף מי אני באמת. הגיע הזמן שארז הלבנון יעצור את השריפה של האטד, ומשל יותם... מה שהיה עד עכשיו המשל, הסיפור של החיים שלי! הסיפור הזה ייגמר. ובעזרת הניצחון עליכם, סיפור חדש לגמרי עומד להיכתב. והפעם... הפעם אני בתפקיד הראשי. תודה, ניסים."

*יותם זורק את הז'קט למטה והולך.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. שם הפרק
    אז כמו שכבר טענתי מקודם, השם של הפרק הזה הוא דו משמעי בעיניי. מצד אחד, הוא מתחיל כשנדמה שהכוונה בשם היא ברורה- אמא של נועה, יעל, מגיעה לבית שלה עם לשם. אגב, מדובר בפרק עם המון יחסים בין הוריים. גם ספיר ואבא שלה, גם ג'וני ואבא שלו. אבל בסוף הפרק מתבררת האמת העצובה. האמא המדוברת היא אביגיל. אמא שלמרות שגפן מרוחקת ממנה כמה שאפשר, היא לא באמת יכולה לברוח ממנה. ובסוף המעשים של האמא שלה חוזרים אליה כמו בומרנג, כשבעקבות המעשים הללו גם גפן אשמה. עצוב מאוד, כי היא מעולם לא עשתה כלום. אז אביגיל היא האמא האמיתית. האמא שהצל שלה נמצא מעל IWP, ויהיה שם לנצח.
  2. נחום מריאצ'י
    אני נשבע לכם שזה לא היה מכוון. נשבע לכם! אבל כמו שראיתם, בפרק הזה, נחום יוצא לשם לבוש בלבוש מריאצ'י, מנסה לעזור לג'וני להרשים את ליאן. זה לא הקטע הכי מצחיק איתו הפרק- הקטע הכי מצחיק מבחינתי היה כשהוא מתלונן שאם ליאן תרצח את יואב בזירה תהיה לו המון ניירת למלא והוא לא הגיע לשלב הזה... אבל בכל אופן, רק לאחר הכתיבה הסתבר לי שכבר עשיתי קטע של מריאצ'י- אפילו עם אותו השיר! - בגאליוסי, בזוגיות של איתן ושקד. זה קרע אותי מצחוק כשגיליתי את זה. מסתבר שלפעמים יוצרים לא שמים לב שהם חוזרים על הדברים שלהם, ודבר מסדרה אחת עובר לסדרה אחרת... אבל אל תגידו לנחום. זה המון ניירת למלא.
  3. חברות של נועה
    זה אחד מהקטעים הכי מרתקים שהיו לי אי פעם. במקרה של נועה, אני מעולם לא תכננתי שהיא תמצא כל כך הרבה חברות בארגון. תכננתי שיהיה לה את אודי, יריבות עם טוהר, לשם וזהו. בשלב מסוים זה התחיל להקצין. בהתחלה הייתי חייב להביא את ליאן, כי... מה, שתהיה אישה שלא אוהבת היאבקות וליאן לא תהיה איתה? שטויות. ואז הגיעה העלילה של גפן, וגפן גם הפכה ליותר נחמדה כלפיה, וזה שינה הכל. ואני לא מדבר בכלל על מאיה- גם בגלל מה שקרה פה- ועוד יותר, לנועה תהיה עוד חברה. זה דבר שלא תכננתי, אבל זה השתלב מצוין עם הרעיון שהיא תצטרך להשתנות בגלל כל האנשים האלה שיכנסו לה לחיים. ובמקרה של גפן זה יהיה עצום.
  4. הוויכוח דובי-ספיר-יותם
    אוקיי, חוץ מכל מה שקרה פה, קרה גם ויכוח ענק בין דובי לספיר ליותם. שתדעו לכם שבמקור זה היה שונה לגמרי- יותם היה זה שהתחיל לחשוש בגלל הוויכוח ולרצות לחזור לאחור! וספיר הייתה זאת שנאמה נגד דובי בעימות עצום של אבא ובת. אבל משום מה, בעריכות של הפרקים, שיניתי את זה. ספיר הייתה זאת שהתחילה לחשוש, יותם היה זה שיצא להגנתה. לא יודע למה עשיתי את זה, הפכתי את התפקידים. רציתי אולי שפעם אחת נראה את הפגיעות של ספיר, את הסיבה שבגללה היא עושה את מה שהיא עושה. אז קחו את כל מה שיותם אמר ותעמידו פנים שזאת ספיר. כן, כולל ה"היא נולדה בת". אבל יותם יצא מאוד אבירי כאן, לא חושבים?
  5. השראה קטנה מאליפים
    אז למי שלא שם לב, כל הקטע עם גפן מואשמת בגניבה, זה קיבל השראה מאליפים... חשבתי לעצמי איך אפשר לפלפל את העלילה, והגעתי למסקנה שפשוט צריך שגפן תהיה אשמה בדיוק במה שאביגיל אשמה בו. גניבה מהארגון. לכן תכננתי את העלילה הזאת. את העלילה כמובן ביססתי על ההאשמה של אילנה בגניבת הכסף מריבה באליפים. כולל הרעיון שלא ידעו איפה גפן הייתה בזמן גניבת הכסף, וסידור העניין כך שהיא תיראה הכי חשודה שיש. זה סודר יפה בזכות מאיה ונועה... ועכשיו גפן אשמה בגניבת כספים, ואף אחד לא יאמין לה בגלל שזאת אימא שלה שגנבה את הכסף במקור. ומה יצא מהגניבה הזאת? נועה תלמד מזה לקח חשוב...​

למעלה