הזירה 2- פרק 45- אחים

YossihNew

Well-known member
והיום פרק שאהבתי אותו במיוחד...

הפיוס הגדול בדרך אלינו, חברים... הנה הוא בא...

גיא מתרגש מאוד וצריך להגיע להחלטה. יואב מנסה להפליל את אשגר בפשע. ספיר מציעה רעיון כדי להפיל את אשגר ולגלות הכול. יותם מסתיר החלטה חשובה ולא יודע איך לספר.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 45- אחים.docx
    KB 162.5 · צפיות: 1

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*רואים את גיא שמסתכל על המצלמה בכעס.*

גיא: "אודי, תקשיב לי טוב. אתה יכול ללכת כמה שאתה רוצה כאילו האליפות שאני מחזיק היא שלך. אבל אתה שוכח דבר אחד – אני ניצחתי אותך עליה בצורה הוגנת. לשבור רגל זה דבר הוגן, ותאמין לי – אני מכיר את כל הקרבות, תשאל את אחותי היקרה... זה חוקי. אז אם אתה חושב שאתה יכול לנסות להגיד שאתה יותר טוב ממני, זה לא נכון. חשבתי שזה... *מרים את האליפות* מוכיח אחרת, לא? אבל זאת לא האליפות. כי כדי להיות ה-Guy, צריך לנצח את ה-Guy. ואתה עדיין לא ניצחת. אז נחש מי הטופ גיא? אבל אל תדאג. כשאני והתרנגול נילחם שוב, אני מבטיח לך שהפעם, הסכין שלי תהיה ממש חדה."

*גיא צוחק קצת.*

גיא: "תתכונן, אודי, בקרוב אני מסיים את העבודה."

*זה מתחלף לאודי שמסתכל על המצלמה וחושב.*

אודי: "נכון, גיא. לא ניצחתי אותך. אף פעם לא. אבל אני מודה... הפתעת אותי. אז הפעם, גיא, נעשה את זה אחרת. אני חושב שיש מישהי עם יכולת לטעון לאליפות יותר ממני. היא אלופה בפני עצמה. אתה אמרת כבר שאף זוג אחים לא היה אלוף עולם במקביל, ואני מסכים איתך. אף זוג אחים לא עשה את זה, אבל שים לב, גיא, שמדברים על זוג אחים. צריך שניים בשביל זה. כולל אותה. גם היא מיוחדת, גם היא עבדה קשה. בגלל זה אני מעדיף שתגמור את העניינים שלך איתה לפני שתנסה לדבר איתי. ואז... כשתגמור אותם, אני אאתגר את האלוף המאוחד. או את האלופה המאוחדת. כי תאמין לי, גיא... זה שאני יכול לנצח אותך אני יודע. אבל אני יודע אפילו יותר מזה שהיא יכולה לנצח אותך."

*אודי הולך משם.*​

למעלה