אחרי הפעמון!
*רואים את יואב מסתכל על המצלמה.*
יואב: "אודי נהרי! שמעתי שהכרזת שאתה עומד לחזור. יופי, יופי... אני שמח לשמוע שאתה חוזר. ואתה יודע למה אני שמח לשמוע שאתה חוזר, חמוד? אני שמח מאוד לשמוע שאתה חוזר, ושגיא לא פצע אותך באופן רציני, כי אני רוצה שתזכה שוב באליפות. ואז, כשתזכה, אתה וטוהר תילחמו מולי... ואז אני אפצע את שניכם. והפעם לתמיד."
*יואב קם ומסתכל על המצלמה בכעס.*
יואב: "מה, אודי?! נראה לך שאכפת לי ממך?! כן, שיתפנו פעולה קצת. אבל אני הסברתי את זה פעם אחת, ואני אסביר את זה גם בפעם השנייה. ועד שזה יחדור לך ולטוהר לשכל... רק אני פוצע אותך. רק אני פוצע אנשים. גיא יכול לחשוב שהוא פוצע אנשים בצורה רצינית, הוא יכול לחשוב שהוא גומר את כולם, הוא יכול לחשוב שכולם מפחדים ממנו. אבל זה לא נכון. רק אני פוצע אנשים. וכשאתם תילחמו נגדי, אני מודיע לכם... אני עומד לפצוע אתכם לתמיד. לא כמו גיא, שבר נקי ברגל! לא כמו הפציעה הכלום ההיא שעופר עשה לטוהר! פציעה שתוציא אתכם סופית מ-IWP ומהחיים שלי, כי אמרתי כבר, אני לא יכול לסבול אתכם, את הפרצוף שלכם, את הריח שלכם, את הקול שלכם! זה מטריף אותי!"
*יואב בועט בספסל. הוא מנסה לנשום עמוק.*
יואב: "אז בניגוד לגיא... אני אפצע אתכם לתמיד ואחזור להיות האלוף. כי אמרתי את זה כשכל זה רק התחיל. אמרתי את זה כשהקונצרן באו, ואני אגיד את זה שוב... הדבר האפל הזה בי, הצד המטורף הזה, הרוע הזה... הוא לא נעלם. הוא רק מסתתר קצת. וכשהזמן מגיע, והוא כבר מגיע, אודי... הצד הזה יצא, ותאמין לי, הוא יצא בדיוק עליך..."