הזירה 2- פרק 3- IWC

YossihNew

Well-known member
אנחנו ממשיכים בזירה- הסדרה הכי טובה שאתם לא קוראים כי אתם כפויי טובה כמו יואב והאוכל של אימא שלו! סליחה, בדיחה פנימית.

ועכשיו השאלה... האם המתאבקים יענו לאתגר שלנו? ומי מסתיר משהו?

המתאבקים מגיבים לאתגר אך אחת מהם מסרבת בתוקף. טוהר ודובי מדברים עם המתאבקים. מתאבקי IWC מדברים גם הם על האתגר. עופר מנסה לפעול לטובת בר ומופתע מאוד.

קריאה נעימה!

קבצים מצורפים

• פרק 3- IWC.docx
    KB 156.5 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*המצלמה עולה ומצלמת מישהו מאחור... הוא מסתובב ורואים שזה יואב שמחייך.*

יואב: "היי, אל תפחד. אתה יכול לצלם, הכול בסדר. *המצלמה קצת מתרחקת* מה? אתה חושב שאני עלול לכעוס? להתפרץ? מפחד מהצד האפל שלי? בסדר, אל תדאג. הוא מאולף. לא נושך. רק אם אני רוצה. לא בא לך לראיין?"

*יואב מוחק את החיוך והמצלמה נעצרת.*

יואב: "אני יודע, בטח כולם שואלים את אותה השאלה. אם אני כל כך כעסתי על אודי נהרי, ואני לא יכול לסבול את הנוכחות שלו שמטריפה אותי, למה אני משתף איתו פעולה? טוב, אני רק אגיד לכם את האמת, יש אנשים שמטריפים אותי קצת יותר מאודי נהרי. בר פוזנר, היא מטריפה. יותם הרן, הוא מתחיל לעלות לי על העצבים... אה, ועופר יבין. עופר בן אדם שמעצבן אותי כבר שנים. בגלל זה אני משתף פעולה. בינתיים אפשר לכסח ביחד, לא?"

*המצלמה מתרחקת. יואב עוצר אותה.*

יואב: "אה, ובנוגע למתי שהצד האפל הזה יתפרץ... הוא לא עוזב. הוא תמיד שם. גם אם אנשים לא שמים לב אליו, גם אם אנשים שוכחים. הוא התחבא כל כך הרבה זמן... אבל עכשיו? עכשיו הגיע הזמן שהוא יצא. ואחרי שהוא יצא, יהיה קשה מאוד... מאוד, להכניס אותו חזרה לבקבוק שלו. כי כשהוא יוצא, כולם אומרים... בק-שיט!"

*יואב מחייך. לאחר מכן הוא מוחק את החיוך ומסמן למצלמה ללכת. המצלמה ממהרת לסגת משם.*

למעלה