הזירה עם טומי !

הזירה עם טומי !

היום בשעה 20:30, יו"ר מפלגת שינוי ח"כ טומי לפיד התווכח בתכנית ה"זירה" בערוץ 10 ישראל, מול ח"כ איתם. במהלך התכנית הדיון נסב גם סביב הפינוי מעזה. טומי קרא למתנחלים שנאבקו בכוחות צה"ל "פושעים". הוא טען שהם ניסו לבצע "פוטש" במדינת ישראל,והם נכשלו רק בגלל שמולם עמדו 20 אלף חיילים. כמו כן הוא האשים את הרבנים וההנהגה הפוליטית הדתית בכנסת בניכוס רצועת עזה ובכך שהם נאבקים בדמוקרטיה הישראלית. מאוד הסכמתי והזדהתי עם דבריו של ח"כ לפיד.

אל נא תישכח

כי הוא המשיך והוסיף שהציבור הדתי ניכס לעצמו גם את האלוהים, ומי שחילל את קודש השם הוא המתבצרים בבתי הכנסת. עוד הוא אמר כי הוא מרחם על המתנחלים שיבח אותם כאנשים איכותיים(לדעתי הוכיח בכך שהוא לא אנטי) והביע את רחמיו על הטעיות הנהגת ישע והאשים אותם במצבם הנוכחי של המתנחלים. לאחר הרבה זמן שלא ראיתי הופעה מכובדת של המר בחור אני חייב לציין שאני מסכים עם כל מילה שלו הפעם והוא הרשים אותי מאוד לטובה.

Sashka7

New member
כן גם אני ראיתי אץ הץוכנית אתמול...

אני חושבת שטומי התראיין טוב מאוד אתמול, אמר דברים מאוד נכונים, לא התפרץ, התנהג יפה ומכובד אל כולם והכניס לאיתם! כל הכבוד לו. הוא יצג את המפלגה על הצד הטוב ביותר. מה גם שהסכמתי כמעט עם כל מה שהוא אמר בתוכנית! כל הכבוד לטומי!!!

למעלה