הזיפתונים !!

HyperD

New member
הזיפתונים !!

אני רואה את הגלרייה של התמונות והיא דיי נחמדה העלתה לי חיוך פה ושם אבל אין תמונה של הזיפתונים , תאודור החמור , קופיקו ? הזיפתונים אנחנו הכל מלכלכים פח אשפה שפכנו , הרגשנו כמלכים נזהם אוויר ומים נלכלך ימים וחוף ואם תרצו וגם אם לא מה יהיה הסוף\ בני השמש אנו על הטבע מגנים , נשמור על עלמינו ונגן על החיים אם נמצא אלמוג של קסם ונזכה בנעורים.......... הזיפתונים !! תמונה , משהו ?!

מה?! אתה מוכן לתת עוד פרטים??

כי איכשהו ההודעה שלך גרמה לי להיזכר בסדרה כזאתי, שהיתה קשורה לאיכות הסביבה ואני זוכרת שבשיר פתיחה ראו את כדור הארץ כזה... ואחת מהדמויות הראשיות ..אוףףף אני לא ממש זוכרת, או שהיא היתה כדור הארץ (כאילו זאת היתה הצורה שלה...אבל אני לא בטוחה) או שקראו לה אמא אדמה והיו את התינוקות, סתומרת את הילדים הקטנים שתמיד אמרו להם לא להתערב בעיניינים החשובים של הגדולים (הכל היה בנוגע לשמירה על הניקיון או משו אחר שקשור לאיכות הסביבה) ומשו אחד שאני זוכרת בבירור - זה שתמיד האכילו את הצמחים בדשן!!!!!!! דשן!!!! המילה הזאת חזרה כלכך הרבה בסדרה הזאתי...נראה לי מהסדרה הזאתי ידעתי מה זה בכלל... ונארה לי שהרעים (אני לא זוכרת מה הם היו איזה חיה בדיוק אני זוכרת שהם היו מכוערים..חח) הם תמיד ניסו לגנוב את הדשן הזה....כי הם רצו לאכול אותו גם נראה לי והוא (הדשן) תמיד בא בשקים ענקיים כאלה מישהו פה יודע על מה אני מדברת?!!?! חח...ואגב, לסדרה שאמרת- אין גלריה פה... אוףףףף אני חייבת להיזכר!!!! למישהו זה מוכר...???? (שנות התשעים אופקורס..)

הא??? ../images/Emo12.gif

זה בכלל לא זה...
סורי הדמויות בסדרה שלי בכלל לא היו אנושיות

plane crazy

New member
זה זה.. אבל....

יש גם אותם שם וגם את האנשים הקטנים... באתר החדש של נועה יש את התמונות...:)

סורי אבל זאת עדייין לא הסדרה שאני

מדברת עליה והסדרה שלך בכלל לא מוכרת לי!!!!!! מתי היא היתה?? היא שודרה בערוץ 11?? ובקשר לסדרה שלי- אף אחד לא יודע במה מדובר??? נוווו ערוץ אחת עשרה לפני משו כמו שבע שמונה תשע שנים...

ספירלי1

New member
וואלה

זה נשמע ממש מוכר מה שאת אומרת התחלת להזכיר לי עכשיו ואני ממש לא יודעת איך קוראטים לזה איזה באסה

למעלה