"הזין שלו כ"כ ארוך..

Under the GUN

New member
"הזין שלו כ"כ ארוך..

... שכדי לעשות ביד הוא צריך אינפוזיה ומנוף"
היה נחמד ביותר, למרות שבהתחלה היינו רק 4 לאט לאט התרחבנו (ל7 |-B) שעה הלכנו עם מייקי בגלל החולצות שלה, ובזבזנו על זה 90% מהיום קיצר, היה כיף, ומצאנו מקום קבוע לפתיחת נרגילה... אנשים, ספרו חוויות

נווו זה לא יפה):

אל תגיד שלא נהנת! ואם תגיד, אז אין טובות מיניות בדימונה:p מסקנות מהמפגש? שלנה היא אהובת חיי. שלגלי יש מסוק. שיגל עושה גלגלונים:p מורן קטינה, יובל ונימפו סקסים. וזהו נראלי.

IamAR

New member
XDDDDD

גלי אנחנו ממש אוהבים אותך, כל הדרך חזרה תקפו אותי ייסוריי מצפון שהעלבנו אותך כמו שנהוג לומר אצלינו בפורום "הכל ברוח טובה ובלב זהב" מייקי סקס לגלי יש משרד עורכי דין יגל גאון יובל פותח את נימפו ומורן חברה רישמית בפורום (אני אישרתי, למי שיש בעיות יש לו עסק איתי)

jogy

New member
גלגלונים את קוראת לסלטות וברגים באוויר?!

jogy

New member
היה מעולה

רוב המפגש באמת התבזבז על החולצות אבל עדיין היה חזק כיף פשוט להיות איתכם מייקי בחיים אל תתפסי בעלות על לנה, היא שלי :) יותר מגניב להתחיל את המפגש ישר בדיזינגוף ותמיד אפשר לשבת על המדרגות המקבילות בחנות עם הכובע היקר מייקי שחורה וכואב לה בעצם הזנב כשזין גדול נכנס גלי טחונה אבל זה בסדר כי אנחנו רק מקנאים לנה בעניין של קטינים מורן קטינה אז זה מסתדר עם העניין של לנה ויובל פשוט יובל, אבל הוא לא יודע איך לא לשפוך על אנשים לימוננע שהוא קונה להם

מותק, אני של לנה ואתה שלי!

יש פה הררכייה! לא להרוס:p ואני תמימה לחלוטין. והתכוונתי שבמצלמה יצא גלגלוניםD:

למעלה