הזיות - 3

הזיות - 3

איך זה שרק אני מספר על הזיות?? לכם אין? הנה לדוגמא אתמול, אני תופס ראש בדירת הרווקים שלי, על הספה, רגליים על השולחן, ידיים מאחורי הראש,ומנמנם.. פתאום אישתי הדמיונית נכנסת: -"תוריד את הרגליים מעל השולחן!" -"מה את רוצה, עמדתי כל היום, תני לנוח כמה דקות" -"לא התחתנתי עם ברברי, תוריד מיד!" אף פעם לא הבנתי מדוע הגברים נכנעים לנשותיהם השבריריות והעדינות, גם אני נכנע פה ומוריד ת'רגליים. -"רוצה קפה?",אני מתחנף ומכין לה קפה, כשהיא נרגעת היא באה לשבת לידי ואומרת: -"אנחנו צריכים לדבר" -"כולי אוזן מותק" -"תקשיב, אני חושבת שאנחנו צריכים ללכת לייעוץ" -"מה זה? אני לייעוץ? מותק, אני יכול לייעץ ליועצים!" -"אתה מוכן להירגע? תקשיב, אני רוצה שתלך לבדיקה" -"איזו בדיקה? על מה את מדברת?" -"שמת לב שכבר למעלה מחודש לא שכבנו?" -"אז מה, אנחנו עייפים, עובדים קשה, לא?" -"ומה לגבי יום שישי, אתה מזמין חברים בכוונה כדי לא להיות איתי לבד" -"עכשיו את מנסה לבודד אותי מהחברים שלי? זה העניין?" -"אתה מוכן להירגע? תקשיב, שמתי לב שכשאני קוראת לך להביא לי מגבת למקלחת, אתה מביא ומסתלק מיד, כאילו שאתה פוחד שידינו יפגשו ואמשוך אותך פנימה" -"פוחד? אני?! חחחח...מותק, הלילה פוחד ממני ומדליק ירח! -"אתה מוכן להירגע?!...אז מה קורה לך, לא עומד לך יותר?" -"לא עומד?! מותק, עומד לי כמו גורד שחקים!!!" -"אוקיי, אז תוכיח לי" -"מה...עכשיו?" -"כן, למה לא?" -"אממ....הממ....אוקיי..תתקלחי ראשונה...ותקחי מגבת מראש!" -"מה דעתך שנתקלח יחד?" -"אממ....הממ...אין בעיה, אני רק רואה פה משהו ביורוספורט ומצטרף אלייך" מרוב לחץ לא הצלחתי למצוא את ערוץ היורוספורט, ואז אני שומע: -"נו, אתה בא?" באי רצון אני מוביל את עצמי אל המקלחת, כשבדרך רצות לי בראש תמונות של , מגדל שלום, עזריאלי, האמפייר סטייט בילדינג, מגדלי התאומים.....אופס......
איפה דודה אסתר...... ובדיוק בנקודה זו אני מתעורר מהסיוט ומגלה לשמחתי שאני עדיין רווק, ושאין אף אחת במקלחת. אני מלטף את עצמי וחוזר לנמנם. וגם הסיוט חוזר.... אישתי שוב חוזרת הביתה , עוד לפני שהיא פוצה פה, אני מוריד ת'רגליים מהשולחן. היא מסתכלת עליי, משתהה מעט , ואז אומרת: -"הזמנתי לך תור בקליניקה און"
דודה אסתר תגידי לה!!!

הפלא ה8

New member
יש תרופות לזה, אתה יודע ...

אוהבת את מה שאתה כותב אבל חשוב יותר שתהיה בריא נפשית...

no 33

New member
אני לא מאמין לך

צריך דחוף איזה פסיכולוגית והרבה כדורים נגד הזיות יש לך יותר מדי בזמן האחרון תתחיל לטפל דחוף

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

קטלני.. עם הזיות כאלה אני בהחלט יכולה להבין למה כדאי להישאר רווקים

ניוט

New member
אתה ממש אבל ממש.....

מפחד מנשים, מזוגיות מחיים שיגרתיים עם בת זוג

3שרונית

New member
מאיצ'וק, נסיך, הבעיה שלכם נפתרה

מה שאתם מחפשים נמצא אצל מאבד....... אבל תזדרזו כי לפי קצב ההזיות שלו בזמן האחרון לא נשאר הרבה.

no 33

New member
רק שלא נדבק מהמחלה../images/Emo5.gif

אני מקוה שזה לא חיידק אינטרנטי

למעלה