הזיות בצהרי היום

t@gel

New member
הזיות בצהרי היום

הזיות בצהריי היום משהו בלתי נתפס כאילו שבאת וקרעת את מחשבתי לגזרים ופיזרת אותם במזדרון חיי נשימות עמוקות, קצובות... משהו בתוכי יישן כעת, הוזה ואנוכי ערה אך לא מתקשרת הזיות של אמצע החיים אל תשאלו על מה...אין לי מושג סתם יושבת ובוהה, הוזה אגלי טל מרווים את הנשמה מחלחלים עמוק מדגדגים נפש בתנומה עיניים מזוגגות, צלילה בהקיץ מתנערת לשניה, ושוב ממריאה הזיות של נפש חולמנית גומעת בשקיקה ספרי שירה מתמכרת לניחוחות ילדות מתוקה מבריחה זיכרונות נשמה עשוקה מרחפת אי שם למעלה בשחקים מציירת בדימיוני מילים, צבעים הזיות של שפיות מחוקה מוח קודח מנטל המחשבה אי שם מתרוצצת ילדה אבודה, פוגשת בנערה נערה מחפשת אישה, אישה רוצה להתחמק מאהבה כדור בראש, מיגרנה איומה ילדה קטנה מבקשת להשיב תומתה שנגזלה הזיות של עולם המציאות ``התעוררי מחלומותייך,הקיצי תנומת לבך!!!`` ``טרם הגיעה שעתך למות`` תחבושת רכה על נפש פצועה סם אהבה יספק לך רפואה הזיות בצהרי היום עיניי קרועות לרווחה שישים שעות עירנות רצופה נראה לי שאפרוש לי למיטה

תגלי

מקווה שהפרישה למיטה הולידה גם שינה. מצטערת על אתמול, היה לי מצב רוח מזופת... דיברתי עם דודי איזו שעה, ורק בסוף הוא הצליח להצחיק אותי קצת(בדר``כ זה הרבה יותר מהר) ושלח אותי למיטה. חזרתי מהאישפוז יום, ממש לא עזרו לי שם. אוהבת ביתך מאיה הפרה.

למעלה