Digi Lista
New member
הזיבול השבועי!...
לא ממש זיבול, יותר עדכון... בשבוע שעבר כתבתי את ההודעה הבאה, חלק מהדברים כבר לא אקטואליים אבל הרוב הגדול כן!!! בנוסף, מהיום מונה נוריאל למספוילר(או איך שלא תגדירו את זה)הקבוע שלנו בנוגע לעונה הרביעית(אם מישהו רוצה לעזור בזה גם- הוא מוזמן)- וזה אומר שכול כמה זמן הוא יעשה שרשור שלם של תמונות,מידע והשערות(שלו ובכלל) על העונה הרביעית ולא ישכח את סימן ה-
כדי שמי שלא מעוניין לא יכנס לשרשור(כול שרשור יכנס לקישורים של הפורום, לטאגליינס ונראה לאן עוד...), אתם בטח מתפלאים למה אני לא עושה את זה כמנהלת הפורום הזה? והתשובה פשוטה- אני לא רוצה להביא את הכול לבד אני רוצה שכמה שיותר אנשים ירגישו שהם תורמים לפורום הזה!.(מבחינתי כול חבר פורום תורם לו מעצם היותו חבר! אחרי הכול פורום לא מתקיים ללא חברי הפורום!).
נוריאל(אני מבטיחה לשתף פעולה ולעזור בכול מה שצריך!). מה עוד?...חזרו אלינו כמה לאחרונה והצטרפו חדשים אז מקווה שכולם מרגישים ב
כאן! כול מי שלא נתן לי את תאריך הלידה שלו ואת הבקשות ליום הולדת מוזמן להגיד לי וכמה שיותר מהר(שלא יהיו פאשלות...
)
לא ממש זיבול, יותר עדכון... בשבוע שעבר כתבתי את ההודעה הבאה, חלק מהדברים כבר לא אקטואליים אבל הרוב הגדול כן!!! בנוסף, מהיום מונה נוריאל למספוילר(או איך שלא תגדירו את זה)הקבוע שלנו בנוגע לעונה הרביעית(אם מישהו רוצה לעזור בזה גם- הוא מוזמן)- וזה אומר שכול כמה זמן הוא יעשה שרשור שלם של תמונות,מידע והשערות(שלו ובכלל) על העונה הרביעית ולא ישכח את סימן ה-