הזיבול השבועי!...

Digi Lista

New member
הזיבול השבועי!...

לא ממש זיבול, יותר עדכון... בשבוע שעבר כתבתי את ההודעה הבאה, חלק מהדברים כבר לא אקטואליים אבל הרוב הגדול כן!!! בנוסף, מהיום מונה נוריאל למספוילר(או איך שלא תגדירו את זה)הקבוע שלנו בנוגע לעונה הרביעית(אם מישהו רוצה לעזור בזה גם- הוא מוזמן)- וזה אומר שכול כמה זמן הוא יעשה שרשור שלם של תמונות,מידע והשערות(שלו ובכלל) על העונה הרביעית ולא ישכח את סימן ה-
כדי שמי שלא מעוניין לא יכנס לשרשור(כול שרשור יכנס לקישורים של הפורום, לטאגליינס ונראה לאן עוד...), אתם בטח מתפלאים למה אני לא עושה את זה כמנהלת הפורום הזה? והתשובה פשוטה- אני לא רוצה להביא את הכול לבד אני רוצה שכמה שיותר אנשים ירגישו שהם תורמים לפורום הזה!.(מבחינתי כול חבר פורום תורם לו מעצם היותו חבר! אחרי הכול פורום לא מתקיים ללא חברי הפורום!).
נוריאל(אני מבטיחה לשתף פעולה ולעזור בכול מה שצריך!). מה עוד?...חזרו אלינו כמה לאחרונה והצטרפו חדשים אז מקווה שכולם מרגישים ב
כאן! כול מי שלא נתן לי את תאריך הלידה שלו ואת הבקשות ליום הולדת מוזמן להגיד לי וכמה שיותר מהר(שלא יהיו פאשלות...
)

יאקומו

New member
שמתם לב...

שלא סיימנו את פיק-הסוכות-הדיג´ימוני-של-פורום-דיג´ימון-הפורום-הטוב-ביותר?!

יאקומו

New member
........

כבר לא נכנסים לפורום כמו בחופש... ואני לא מאשימה אף אחד על זה! אחרי הכל, יש לימודים... אז הנה משחקון על "דברים שלא ידעתם על..." כדי שהפורום לא "יתייבש": דברים שלא ידעתם על סאלמון! 1. היא בעצם כבשה. 2. אין לה צמר כי ה"חוואי" (ילד שהיא פגשה ברחוב) גזז לה אותו... 3. היא בת 386 שנים. 4. היא אוהבת את התוכנית "של מי השורה הזאת בכלל".

בסדר...תורי!!!

ותאמיני לי שהייתי מעדיפה להיות פה מאשר בבית הספר שלי...{יכול להיות שיחזירו לנו את השביתה חסרות לנו עוד 40 שעות שבוע...} 5. היא לא סובלת את קארי אבל מה לא עושים בשביל להתפרסם... 6. לפני שהיא התפרסמה היא הייתה שייכת לילד יהודי שגר במושב בדרום... 7. החלום שלה הוא להתחתן עם טייקי... 8. המתיקות של קארי גורמת לה לכאבי שיניים..{היא מזדהה איתך ליסטה
} ומצטערת אם פגעתי במישהו\י שאוהבים\ות את קארי.... ועשיתי את מימי מה דעתכם????

Digi Lista

New member
מימי יפה ותיכנס לגלריות...

מחר בבוקר(או ברביעי- השבוע גם רביעי אני בבית וטוב שכך...)אני אכניס אותה ועוד כמה דברים שהייתי צריכה להכניס(משהו לפיק של שני, משהו שהילה הכינה, דברים שגילמון הכין...)אני מבטיחה!.

LILO digital

New member
אני חולה על מימי

היא מן דמות מושלמת כזאת. אין מישהו אחד בסדרה שלא סובל אותה. כשהיא במצב רוח טוב, היא מצליחה להדביק את כולם. היא יודעת לגרום לאחרים לחייך. כשהיא מתעצבנת או נכנסת לדיכאון, היא עושה את זה בצורה מתוקה של ילדה קטנה ככה שגם אז אי אפשר לכעוס עליה... והכי חשוב - היא יפיפיה!!

Digi Lista

New member
הצדק איתך!

גם אני מתחילה להרגיש את היובש שהיה צפוי אך קיוויתי שלעולם לא יגיע מועדו... אני הצעתי מלא רעיונות, אבל אני לא יכולה לבצע אותם לבד(אומנם יש לי המון פיצולי אישיות אבל משעמם אפילו איתם לפעמים...)! יש לי כבר עוד רעיונות(כן,אני מנסה כול דרך למנוע ככול הניתן את "הבצורת הפורומית"...מאיפה הבאתי את ההגדרה התמוהה הזאת?...). לגביי הפיק לסוכות(שלא הצליח, ואני מנסה להסיק את המסקנות המתאימות למה זה קרה?)- אני מניחה שאת הגירסה הפחות מזעזעת אני אמשיך(אלא אם יש מתנדבים אחרים...) ואז אכניס למאמרים ואת הגירסה המזעזעת שיצאה לנייקו היא תמשיך כי אני פשוט לא יכולה!(תמיד הצטערתי שיש לי מצפון). ומה הלאה?... טוב,מהיום יאקומו את ממונית על התחלת המשחק "דברים שלא ידעתם על"(כול פעם שנכנס אחד למאמרים את מתחילה חדש- בהודעה חדשה), ווילו אחראית על הפיק של שני(ולמי שמתפלא מה חדש בזה?...), מישהו(ולא אני!, אני לא מבינה בזה, עדיין) יהיה אחראי על הסברים על הקלפים(רמות, חבילות, תמונות חדשות...), וכנראה שטלי(סטאר פאמל...יש שלוש טליות- צריך להבדיל...)תהיה אחראית(ברגע זה מיניתי אותך...איזה כבוד...
)על "הדרמה סידי"(וכנראה שאני אעזור פה ושם...), ונשארת האחריות על משחקי המחשב של דיג´ימון- יש מתנדבים?...(וכמובן למי שיש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע...) ומה עובר עליי כשאני מחלקת לכולם תפקידים?אני לא עוזבת חלילה(כול העצובים למיניהם...
...) את ניהול הפורום,ממש לא!- אני פשוט עושה ניסויים כדי למצוא דרכים בהן הפורום לא יתייבש!!!(חכו, יש לי עוד רעיונות...לא הכול במכה...)כי אתם יודעים מה יקרה מבצורת פורומית לאורך זמן...הפורום יסגר!(סתם פראנויה, אתם כבר מכירים אותי...). ויש לי גם נושא לדיון(אני אתחיל אותו בהודעה חדשה עוד כמה ימים). ומחר אני מחליפה סקר!(כלומר שלושה סקרים בסקר אחד...)הגיע הזמן(מחר יעבור בדיוק חודש...טראומות וצלקות נפשיות מנעו ממני להחליף עד עכשיו...
) שלא תגידו שאני לא מתאמצת מספיק...

יאקומו

New member
יוגי שוגי!

כמו שאמרתי, יש זמנים שאני לא צלולה, ואחד מהם זה עכשיו (כנראה עם כל העברת השעות...) אז אם כמה דברים אתם לא מבינים... זה צפוי... . אף פעם לא הייתי אחראית על משהו! (תורנית כיתה נחשב?) יוגי שוגי נוגי! טוב, ברגע שאת שמה את סאלמון אני אחליף בדמות אחרת, לא אכפת לך ליסטה?

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifכן, ברור שכן!!!

בעצם אני אסביר את זה יותר טוב: חסר לך שלא יא יוגי שוגי אחת! זה התפקיד שלך!!!(אבל רק אחרי שאני מכניסה למאמרים...)

יאקומו

New member
חחחח...

כמו שהסברתי: אני מטורפת! וזה רישמי! אין יום אחד שאחת החברות שלי לא אומרת לי את צמד המילים האלו!

יאקומו

New member
איך שכחתי!

מישהו רואה פה דרגון בול זי?! מי שכן, (וגם מי שלא, כדי שיסתכל), תקשיבו טוב טוב לקול של הבלונדה-שודדת-הבנקים, אם תשימו לב יש לה קול מאוד מאוד דומה ל... אימפמון! אני חושבת ככה לפחות! ראיתי היום את הפרק אצל חברה שלי, אתם לא מאמינים איך היא נבהלה כש"זיהיתי" (אני עדיין לא יודעת אם זה נכון) את אימפמון!

Digi Lista

New member
אמרתי לך כבר ש...

זיהיתי בכתוביות את נורית בנאי קורן המדובבת שעושה את קולו השטיחי של אהובי...אז זה הגיוני...אגב יש פורום לדרגון בול זי- הידעתם?...

Digi Lista

New member
נו את בחברה טובה...

אני הרי המצאתי את המילה טירוף....
אגב,מישהו שם
שתפוז אכן שינו את השעה אבל החזירו אותנו לאתמול?...היום לא ה7 לאוקטובר, היום כבר השמיני....

יאקומו

New member
כן... אני שתי לב,

אבל אני לא ממש מבינה בדרגון בול, אז אני מעדיפה לא להרשם, עד שאני אעשה סדר בעניינים, התחלתי לראות רק לפני כמה ימים.

תודה....

על זה שאמרתן שהיא יפה... דרך אגב אם אני כבר מוניתי להיות שומרת הראש של הדיג´יגורלית שני אז עליי להזכיר לכם שהיא {לא כמונו
} לאנמצאת בלימודים אז ככה שברגע זה היא מצפה בכליון עיניים שמישהו ימשיך את הפיק עליה..כי לה כבר נמאס לאכול חרובים ולשתות מאיזה שהוא נחל...שצומח ליד המערה שלה...אז קדימה להמשיך...

Digi Lista

New member
קפיצ-קפוצ...

אני רוצה למשוך את העיניים לשרשור הזה כי הוא חשוב!!!(מונע התייבשות של הפורום...)

star_female

New member
אמממ...

o.o; אני לא יודעת אם אני רוצה להיות אחראית על משהו... חוץ מזה שאין לי יותר מדי זמן בזמן האחרון (בי"ס... >< ) אני גם לא אדע מה לכתוב על הדרמה CDs... אולי חוץ מזה שיש לי את התרגום שלו, אבל זה רק אחד, ואני יכולה פשוט לכתוב איפה מצאתי את התרגום.

Digi Lista

New member
אני לא מכריחה...

וזאת לא חובה, פשוט חשבתי שיהיה נחמד אם את תספרי על זה(אני אעזור אם יהיה לי עוד מידע...)זאת לא בדיוק אחראיות ממש,זה דיי סתם,אבל אם לא בא לך אז זכותך אני בהחלט לא מכריחה אף אחד לשום דבר.

star_female

New member
לא אמרתי שאני לא רוצה...

רק שאני לא אדע מה לכתוב ^^; הרעיון טוב, לפעם אחת...

למעלה