הזזת אסלה

tamar19721

New member
הזזת אסלה

בשירותים שלנו, כשמרימים את הקרש של האסלה הוא נופל בחזרה. מסתבר שהזווית בין הקרש לצינור של הניאגרה (עליו הקרש נשען) לא מספיק גדולה. הבנתי שהפתרון היחיד יהיה להזיז את האסלה קדימה. האם במקרה כזה עדיין אפשר להשתמש באותו צינור?
במה כרוכה ההזזה?

רשר

Well-known member
מנהל
רצועת גומי הנה פתרון נוסף והרבה יותר זול

אפשר גם עם צמד מגנטים (פרסומת של אינסטלטור) שאחד מודבק על המושב והשני על מה שנמצא נגדו (אם יש מכסה מדביקים עוד שני מגנטים),

Motti

New member
כמעט בכל "הום סנטר" ניתן למצוא מכסי אסלות מתאימים לכך.

רבותי והעינין גם מסוכן. ממקור קרוב שבנו הקטן נפגע. היה הדיוק בגובה הקריטי

דור לוי

New member
איזה אסלה זו?

אם אסלה לא מונובלוק אלא כניסה לניאגרה מכיוון הקיר,
אפשר להחליף ניאגרה לדואון גבוה של פלסאון.
בדואון הגבוה יש צינור ארוך שגם נותן זרם שטיפה חזק יותר, וגם מאפשר למכסה להישען אחורה יותר. זה מה שאת צריכה.
&nbsp

tamar19721

New member
בדיוק זה שזה מסוכן, מלחיץ אותי

אני עם שני ילדים קטנים...הבעיה שאני בדירה שכורה ותלויה בבעל הדירה. הוא אמר שהוא מעדיף לא להזיז את האסלה, אז יקנה מושב אסלה הידראולי, נראה אם זה יעזור. תודה!!!

דור לוי

New member
לא כתבתי להזיז אסלה. אלא ניאגרה.

הזזת אסלה זה באמת יכול להיות עניין מורכב.

miromiro

New member
נתקלתי במקום בו הורכב קליפס,על העמוד

של הניאגרה והוא תופס את המכסה כשמרימים אותו,הקליפס נראה כמו האות S והמכסה נתפס מתחת לצידו הקמור,. זה מחזיק טוב ולא צריך להפעיל כח כדי לשחררו. אנסה לצלם בפעם הבאה.

חן 1111

Active member
בדרך כלל זה קורה בגלל שמתקינים את הניאגרה נמוך מדי.

אני הייתי מחליף את הניאגרה לסוג הגבוה. ייתכן שאפשר להתקין את הניאגרה הקיימת יותר גבוה, אבל צריך יהיה להחליף את הצינור.
אם נראה לך שהמצב גבולי, כלומר שעוד כמה מ"מ וזה יהיה בסדר, אז ייתכן שאפשר לשחרר את החיבורים של מושב האסלה, ולכוון אותם כך שהוא יהיה יותר קדימה, ואז הוא יישען יותר אחורה כשהוא מורם.

gb228

Active member
לפעמים במצב כזה אפילו החלפת המושב/מכסה עשןי לפתור

יש לפעמים מצבים גבוליים שהשוני בין מושב יותר אליפטי לעומת אחד יותר עגול מבדיל בין נופל/לא נופל.
לפעמים גם היפוך הצירים יכול לעזור - הציר של המכסה נמצא באחד הצדדים של הבורג שמחבר לאסלה ולפעמים ניתן להרכיב כך שהוא יותר קרוב לצד של הניאגרה או בצורה הפוכה שמרחיקה מהניאגרה (ואז אולי הוא יבלוט מעט מהצד הקדמי של האסלה)

רשר

Well-known member
מנהל
זוג צירי מתכת של פלסאון מאפשר כיפוף לקידום המושב

למעלה