הזונה שלך
לפעמים אני מרגישה שאתה פה כל חיי .
חלק מהזמן אני מקללת את היום שבו הכרתי אותך, היום שבו נכנסת לחיי ושינית אותי הרסת אותי הפכת אותי לאחרת ,
קצת כמוך, אבל עדיין מהוססת ומפוחדת .
היכרות כזו מקרית ושטותית על קפה. אז עוד הייתי ילדה תמימה נשואה .
היום אני כבר לא מרגישה ילדה ולא תמימה . אבל תמיד ילדה בשבילך
הביטחוניסט הגבוה והשחום שרוכב על האופנוע... מממש קלישאה חיה ונושמת
אתה שממעט במילים אבל מוציא ממני סיפורים. יודע עלי הכל ואני עליך פיסות פה ושם .
כלכך קשוח בלי רגשות . זוכרת את הפעם הראשונה שהצלחתי להוציא ממך גם געגוע .
כל דבר שאני רוצה להגיד לך או לכתוב לך מרגיש לי כמו פיאור המזבח . ואתה יודע עד כמה שאני שונאת להחמיא לך .
אבל אתה יודע הכל גם מבלי שאגיד .איך שאתה שולט בי, וממיס אותי במילה אחת .
ילדונת אתה אוהב להשתמש בכינוי הזה להפוך אותי לקטנה לשלך –אני שונאת אותך על זה שאתה יודע מה עובד ומה נוגע
לפעמים שאתה כותב לי "גלי שלי ...." הלב שלי עוצר.
פעמים מעטות בחיים אני נשארת בשתיקה אבל אתה יודע בקלות איך להביא אותי למצב כזה .
אנחנו נעים על חוט דק בין הפיתוי המתמיד שלך . על זה שנשבר לך ואתה רוצה שניפגש כבר . מפגש אמיתי אחד אינטימי בלי עיניים לוטשות .
ואני כלכך מפוחדת . לא מעזה. לא מאמינה. ובעיקר מתביישת .
אתה רוצה אותי נמשך אלי מתגרה ממני חוזר על זה פעם אחרי פעם ואני חושבת שאתה לא שפוי לא מבינה מה מוצא בי .
אבל מתלבשת בשבילך ... מתאפרת בשבילך קונה את התחתון והחזייה הסקסיים מצטלמת ושולחת לך בתקווה שתאהב רוצה שתתגרה ממני ... שתסתכל עלי שם בתמונה עם אודם אדום ותלתלים ותרצה אותי רק אותי !!!!
אתה בודק את הגבולות שלי , הרי לך אין . אתה רוצה כמה שיותר וכמה שמהר שיהיה חזק מהיר וכואב ....
ואני מוצאת את עצמי בורחת ממך פעם אחרי פעם . אני אומרת לך שלפעמים זה פשוט יותר מידי עבורי אבל כמו תמיד מתישהו אתה חוזר אל הראש החולני שלי ואני חוזרת אליך .
העברנו ימים ושבועות בהתכתבויות מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה. ליווית אותי בעבודה ובכל מקום .... הגנבנו שיחות סודיות שבהן הקול שלך כלכך תואם לתדמית של הגבר החזק המיס ושבר אותי.
הכרחת אותי להיחשף בשיחות ווידאו ולהראות לך . – אומר לי פעם אחרי פעם שאני מממש חסרת ביטחון וחולה ושאתה אוהב ושאתה רוצה ושאני חייבת לשחרר. אבל לא אני לא מוכנה לשחרר . כי אני יודעת שברגע אשחרר אהיה שלך לגמרי . ומהמקום הזה אני מפחדת . להיות שלך רק שלך . זה מקום מפחיד וקשה להיות בו.
חלק מהזמן אתה יודע שאני כבר מזמן רק שלך .
היום דיברנו אחרי תקופה נוספת ארוכה של ניתוק , מודה שאני זו שפניתי.
שוב התחלת עם הילדונת שלך ... שמהר מאד התחלפה לזונה !!! הזונה שלך
כותב לי בהתחלה ואז אומר לי בטלפון את הרצונות שלך אתה הפנטזיה שלך, שעכשיו היא גם קצת שלי .
אני מתגרה ממנה ושונאת שאתה מנצח ומקבל את שלך .
תראי לי אותך ....
צלמי עכשיו ותשלחי.
המכנס מיותר
גם החולצה ......
תורידי את התחתון
ועכשיו את החזייה
עכשיו אני רוצה לראות אותך מפושקת מגרה את עצמך .
אני בתוכי מתה מבושה, עבר זמן מאז שראית אותי, אני כבר לא רגילה . כל פעם מחדש אותו מסע התעללות שבו אני מתפשטת בשבילך .
חצינו כמעט את כל הקווים שסימנתי לעצמי ....
מתפשטת כולי ועומדת מול הראי מצלמת ושולחת לך. ומתה קצת בפנים .
אתה כותב לי ... הזונה שלי מגורה?
ואני אומרת לעצמי הגבר הזה יהיה הסוף שלי יום אחד.
עכשיו אני כבר על המיטה יד אחת מטיילת על הדגדגן . מצלמת ושולחת לך .
אתה מצלצל פעם אחת ואני לא עונה , אני פוחדת . מתחרטת , נזכרת שלא שמעתי אותך כבר כמה חודשים , כבר שכחתי איך הקול שלך נשמע,
צלצל שוב .
הפעם אני עונה ,
הזנזונת שלי מגורה?
ואני עונה שעדיין לא .
תמיד איתך הפחד והגירוי נלחמים אחד בשני מי ינצח .
אני רוצה אותך כלכך , אבל לא רוצה להיות שלך , כי אז זה אומר שתנצח.....
אתה אומר לי את הפנטזיה שלך... איך שאתה רוצה לזיין אותי במקלחת בזמן שהוא ישן בחדר השינה .
לשים לי יד על הפה מבלי שאוכל להוציא הגה.
והמחסומים נופלים הרטיבות שוטפת אותי ברגע .... הפטמות נעשות קשות ומזדקרות אתה פוקד עלי להכאיב לעצמי ,
עוד זה לא מספיק מכריח אותי .
מודיע לי מה תעשה לי מבלי שאסכים או אוהב
מתהפכת על הבטן פוקד עלי להרים את התחת ולהכניס כרית בין הרגליים ולהשתפשף
כולי חלקה... והיום יום חם אני כבר נוטפת זיעה מרגישה את טיפות הזיעה יורדות לאט לאט בין השדיים שלי אל עבר הבטן.
מרגישה טיפות נוספות מטיילות על הגב בדרכך אל החריץ שלי.
מקשיבה לפקודות שלך מהצד השני של הקו, מזיזה את הטוסיק קדימה ואחורה בעדינות .
אני כלכך מגורה שגם התנועות האלו מיותרות . אני שניה לפני הפיצוץ.
ושוב אתה אומר.... איך בא לך לזיין אותי במקום ציבורי כשהוא בסביבה. אני חפץ בשבילך לבוא ולקחת – אבל כרגע ממש לא אכפת לי.
תעשה בי כרצונך
צועקת פעם אחר פעם שאני הזונה שלך כמו שאתה דרוש כמו שאתה אוהב... מקשיבה לקול שלך ושומעת אותו משתנה לאט לאט....
מרגישה תחושה שונה מרגישה את דפנות הנרתיק שלי רועדות מאיימות עוד רגע פשוט לקרוס ... והדגדגן כלכך נפוח ומגורה וכואב.
אבל משהו חסר אני לא מלאה אתה לא נמצא שם לצידי להיכנס ולמלא אותי להפוך אותי לשלמה להרגיש אותך עמוק בתוכי גומר בתוכי ממלא אותי. ובכך הופך להיות שלי כמו אני שלך.
אני גומרת בטירוף . מתנשמת מתנשפת גונחת ואתה שם מהצד השני של הקו מקשיב ופוקד ונהנה מהשליטה .
לפעמים אני מרגישה שאתה פה כל חיי .
חלק מהזמן אני מקללת את היום שבו הכרתי אותך, היום שבו נכנסת לחיי ושינית אותי הרסת אותי הפכת אותי לאחרת ,
קצת כמוך, אבל עדיין מהוססת ומפוחדת .
היכרות כזו מקרית ושטותית על קפה. אז עוד הייתי ילדה תמימה נשואה .
היום אני כבר לא מרגישה ילדה ולא תמימה . אבל תמיד ילדה בשבילך
הביטחוניסט הגבוה והשחום שרוכב על האופנוע... מממש קלישאה חיה ונושמת
אתה שממעט במילים אבל מוציא ממני סיפורים. יודע עלי הכל ואני עליך פיסות פה ושם .
כלכך קשוח בלי רגשות . זוכרת את הפעם הראשונה שהצלחתי להוציא ממך גם געגוע .
כל דבר שאני רוצה להגיד לך או לכתוב לך מרגיש לי כמו פיאור המזבח . ואתה יודע עד כמה שאני שונאת להחמיא לך .
אבל אתה יודע הכל גם מבלי שאגיד .איך שאתה שולט בי, וממיס אותי במילה אחת .
ילדונת אתה אוהב להשתמש בכינוי הזה להפוך אותי לקטנה לשלך –אני שונאת אותך על זה שאתה יודע מה עובד ומה נוגע
לפעמים שאתה כותב לי "גלי שלי ...." הלב שלי עוצר.
פעמים מעטות בחיים אני נשארת בשתיקה אבל אתה יודע בקלות איך להביא אותי למצב כזה .
אנחנו נעים על חוט דק בין הפיתוי המתמיד שלך . על זה שנשבר לך ואתה רוצה שניפגש כבר . מפגש אמיתי אחד אינטימי בלי עיניים לוטשות .
ואני כלכך מפוחדת . לא מעזה. לא מאמינה. ובעיקר מתביישת .
אתה רוצה אותי נמשך אלי מתגרה ממני חוזר על זה פעם אחרי פעם ואני חושבת שאתה לא שפוי לא מבינה מה מוצא בי .
אבל מתלבשת בשבילך ... מתאפרת בשבילך קונה את התחתון והחזייה הסקסיים מצטלמת ושולחת לך בתקווה שתאהב רוצה שתתגרה ממני ... שתסתכל עלי שם בתמונה עם אודם אדום ותלתלים ותרצה אותי רק אותי !!!!
אתה בודק את הגבולות שלי , הרי לך אין . אתה רוצה כמה שיותר וכמה שמהר שיהיה חזק מהיר וכואב ....
ואני מוצאת את עצמי בורחת ממך פעם אחרי פעם . אני אומרת לך שלפעמים זה פשוט יותר מידי עבורי אבל כמו תמיד מתישהו אתה חוזר אל הראש החולני שלי ואני חוזרת אליך .
העברנו ימים ושבועות בהתכתבויות מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה. ליווית אותי בעבודה ובכל מקום .... הגנבנו שיחות סודיות שבהן הקול שלך כלכך תואם לתדמית של הגבר החזק המיס ושבר אותי.
הכרחת אותי להיחשף בשיחות ווידאו ולהראות לך . – אומר לי פעם אחרי פעם שאני מממש חסרת ביטחון וחולה ושאתה אוהב ושאתה רוצה ושאני חייבת לשחרר. אבל לא אני לא מוכנה לשחרר . כי אני יודעת שברגע אשחרר אהיה שלך לגמרי . ומהמקום הזה אני מפחדת . להיות שלך רק שלך . זה מקום מפחיד וקשה להיות בו.
חלק מהזמן אתה יודע שאני כבר מזמן רק שלך .
היום דיברנו אחרי תקופה נוספת ארוכה של ניתוק , מודה שאני זו שפניתי.
שוב התחלת עם הילדונת שלך ... שמהר מאד התחלפה לזונה !!! הזונה שלך
כותב לי בהתחלה ואז אומר לי בטלפון את הרצונות שלך אתה הפנטזיה שלך, שעכשיו היא גם קצת שלי .
אני מתגרה ממנה ושונאת שאתה מנצח ומקבל את שלך .
תראי לי אותך ....
צלמי עכשיו ותשלחי.
המכנס מיותר
גם החולצה ......
תורידי את התחתון
ועכשיו את החזייה
עכשיו אני רוצה לראות אותך מפושקת מגרה את עצמך .
אני בתוכי מתה מבושה, עבר זמן מאז שראית אותי, אני כבר לא רגילה . כל פעם מחדש אותו מסע התעללות שבו אני מתפשטת בשבילך .
חצינו כמעט את כל הקווים שסימנתי לעצמי ....
מתפשטת כולי ועומדת מול הראי מצלמת ושולחת לך. ומתה קצת בפנים .
אתה כותב לי ... הזונה שלי מגורה?
ואני אומרת לעצמי הגבר הזה יהיה הסוף שלי יום אחד.
עכשיו אני כבר על המיטה יד אחת מטיילת על הדגדגן . מצלמת ושולחת לך .
אתה מצלצל פעם אחת ואני לא עונה , אני פוחדת . מתחרטת , נזכרת שלא שמעתי אותך כבר כמה חודשים , כבר שכחתי איך הקול שלך נשמע,
צלצל שוב .
הפעם אני עונה ,
הזנזונת שלי מגורה?
ואני עונה שעדיין לא .
תמיד איתך הפחד והגירוי נלחמים אחד בשני מי ינצח .
אני רוצה אותך כלכך , אבל לא רוצה להיות שלך , כי אז זה אומר שתנצח.....
אתה אומר לי את הפנטזיה שלך... איך שאתה רוצה לזיין אותי במקלחת בזמן שהוא ישן בחדר השינה .
לשים לי יד על הפה מבלי שאוכל להוציא הגה.
והמחסומים נופלים הרטיבות שוטפת אותי ברגע .... הפטמות נעשות קשות ומזדקרות אתה פוקד עלי להכאיב לעצמי ,
עוד זה לא מספיק מכריח אותי .
מודיע לי מה תעשה לי מבלי שאסכים או אוהב
מתהפכת על הבטן פוקד עלי להרים את התחת ולהכניס כרית בין הרגליים ולהשתפשף
כולי חלקה... והיום יום חם אני כבר נוטפת זיעה מרגישה את טיפות הזיעה יורדות לאט לאט בין השדיים שלי אל עבר הבטן.
מרגישה טיפות נוספות מטיילות על הגב בדרכך אל החריץ שלי.
מקשיבה לפקודות שלך מהצד השני של הקו, מזיזה את הטוסיק קדימה ואחורה בעדינות .
אני כלכך מגורה שגם התנועות האלו מיותרות . אני שניה לפני הפיצוץ.
ושוב אתה אומר.... איך בא לך לזיין אותי במקום ציבורי כשהוא בסביבה. אני חפץ בשבילך לבוא ולקחת – אבל כרגע ממש לא אכפת לי.
תעשה בי כרצונך
צועקת פעם אחר פעם שאני הזונה שלך כמו שאתה דרוש כמו שאתה אוהב... מקשיבה לקול שלך ושומעת אותו משתנה לאט לאט....
מרגישה תחושה שונה מרגישה את דפנות הנרתיק שלי רועדות מאיימות עוד רגע פשוט לקרוס ... והדגדגן כלכך נפוח ומגורה וכואב.
אבל משהו חסר אני לא מלאה אתה לא נמצא שם לצידי להיכנס ולמלא אותי להפוך אותי לשלמה להרגיש אותך עמוק בתוכי גומר בתוכי ממלא אותי. ובכך הופך להיות שלי כמו אני שלך.
אני גומרת בטירוף . מתנשמת מתנשפת גונחת ואתה שם מהצד השני של הקו מקשיב ופוקד ונהנה מהשליטה .