הזוי?

• פותח הנושא jam19
  • פורסם בתאריך

jam19

New member
הזוי?

אני הומו, דתל"ש... הדת והמיניות לא כ"כ מסתדרות ולצערי בחרתי, בכאב לב גדול... במשך שנים ראיתי את עצמי חי עם אישה ו- 300 ילדים (תלוי בכסף...) עד שגילתי מה אני ואז חרב עלי עולמי. לא יכולתי לראות את עצמי חי ללא ילדים, ילדים זה החיים שלי. אני כבר 6 שנים מתנדב עם ילדים: תסמונת דאון, cp, פיגור קל- קשה, נכים, חרשים, ADD, ADHD, עולים רוסים ואתיופים, חד הוריים ועוד... ילדים זה אני!!! כשגילתי מה אני, נשברתי, ראיתי את עצמי בגיל 45 חי לבד, בלי גבר, בלי אישה ושלא נדבר על ילדים... אני די מתנגד לעניין של גידול ילד עם עוד גבר, עם כל הכבוד (ויש כבוד) לא משנה כמה יאהבו את הילד הזה הוא יסבול, מהחברה. כולנו יודעים כמה קשה לחברה לקבל (במיוחד הדתית) וכמה ילדים יכולים להיות אכזריים... אז לגדל עם עוד גבר אני לא יגדל... נשארה רק אישה... אישה לסבית? אני לא יודע, נשמע מפחיד מדי ואם יום אחד היא תרצה בחורה? חיים משותפים עם עוד צלע או אפילו 2? אין מצב!!! הייתי צריך מישהי סטרייטית שתהיה מוכנה לקבל אותי כמו שאני, כי אני לא ישתנה ואני לא יתחתן עם מישהי שלא יודעת על הנטייה שלי, אבל איפה מוצאים את זה? בחופש באחת ההתנדבויות שלי הכרתי מישהי ממש חמודה... מפה לשם התגלגלו העיניינים וגילתי לה מה אני היא סיפרה לי על עצמה כמה דברים (לא, היא לא לסבית) אבל היא רוצה לנסות כי אני בדיוק מה שהיא חיפשה.... מאיפה אלוקים שלח לי אותה? זה אולי סימן? אני לא יודע...... אני רק יודע שאני אוהב אותה הכי בעולם ואני רוצה להתחתן איתה (בבוא הזמן...) אני רוצה ממנה ילדים (והרבה)... אבל די נמאס לי להסביר לאנשים (יש לך חברה? אבל אתה הומו...) זה באמת כ"כ הזוי??? המשך יומקסים לכולם, חולה עליכם ובהצלחה בשנה החדשה...

BabyBoy1

New member
קודם כל...

כל הכבוד לך על עבודת ההתנדבות
ציטוט: "אישה לסבית? אני לא יודע, נשמע מפחיד מדי ואם יום אחד היא תרצה בחורה? חיים משותפים עם עוד צלע או אפילו 2? אין מצב!!! " ואיך אתה חושב שאישתך תרגיש? היא לא תפחד שאתה תלך עם גברים מאחורי גבה? או שאולי יום אחד תעזוב אותו כדי להיות עם גברים? אבל אני לא פה בשביל לשפוט, ואם אתם חושבים שזה הפיתרון הטוב ביותר עבור שניכם, אז שיהיה לכם בהצלחה

wicusb

New member
היי

קשה להכניס פה במסגרת הפורום את כל מה שיש לומר בנושא. מנסיוני, אתה צריך לחשוב על העניין מאד טוב וכך גם חברתך האם בכלל כדאי להכנס לדבר הזה. את תשוקתך לילדים אני מבין מאד!!! כי גם אני הייתי ככה ולא יכולתי לראות את עצמי בלי ילדים, אבל יש גם כל כך הרבה דברים מעבר. תקרא כאן את דבריי בפורום מלפני כמה ימים, כתגובה לבחור שסיפר לאימו, ואם תרצה לדעת עוד פרטים אתה יכול לפנות במייל [email protected] ואשתדל לענות לך על הכל. בכל מקרה, לעניות דעתי, צריך לחשוב על זה המון לפני כל צעד שעושים. בהצלחה

dkey

New member
תרומתך לפורום חשובה ביותר

תשובתך מראה את ההבדל בין תשובות של גברים בתחילת שנות העשרים שלהם לתשובות של גברים שכבר עברו דבר או שניים בחייהם. גבר צעיר טרם התנתק מילדותו, מביתו ומשפחתו. רבים מהמייעצים אף גרים עם הוריהם. הם בעצם ילדים שחושבים עדיין במונחים של למצוא נסיכה ולהביא לעולם נסיכים. המציאות וההתבגרות תביא רבים כאן לשנות את דעותיהם מקצה לקצה. השאלה העקרית היא איזה שטויות עושים עד שמבינים שמה שאמרו לך וכל כך שנאת ולא רצית לשמוע בעצם נכון.

סבבב

New member
אני מפרגן מאוד מאוד...

לעניות דעתי, אם הומו מוצא מישהי שמוכנה לחיות איתו ולאהוב אותו אחרי שהיא יודעת עליו את כל מה שהיא צריכה לדעת. וכל עוד הוא מקבל על עצמו ומתחייב בפני עצמו שזהו - הוא עם גברים כהר לא יפגש לעולם - אשריהם ומה טוב חלקם. זו הבחירה האישית של כל אחד. ואם מישהו בוחר שלא לממש את אהבתו לגברים לטובת חיי משפחה עם כנות מלאה עם אשתו - אני מפרגן, מפרגן מואד - ומאחל המון המון המון הצלחה ומקווה שהכל יעבור בשלום ותזכו לחיים טובים ומאושרים... ותעזכן אותנו פה מידי פעם מה קורה וכיצד זה מתקדם...

SmartToyBoy

New member
מקווה שיצליח...

תראה jam אני חושב שבאיזשהו המקום זה חלום של רבים מאיתנו למצוא מישהי שתקבל אותנו כך, ותסכים להתחתן איתנו למרות הנטיה. ועוד שאנחנו מרגישים אהבה (מסוימת...) כלפיה, זה בכלל נהדר. אבל כמו ש- dkey ו-wicusb אמרו והזהירו - אנחנו לא יודעים מה יקרה עוד 10, 20 שנה. האם גם אז תשוקתנו לילדים תגבר על תשוקתנו לאהבה, למגע אמיתי של מישהו מהמין שאנחנו באמת נמשכים אליו? האם נצליח לעמוד מול הפיתוי העצום לממש את המשיכה שלנו? האם "נחזיק מעמד" בחיים שהם אמנם נפלאים, עם אישה אוהבת וילדים מקסימים, אבל הם חסרי משיכה כמו שהיא צריכה להיות ונטולי הנאה רגשית-מינית? אני רק בן 19, כמו שאני אומר תמיד. יודע - אני לא הרבה. אבל פשוט כדאי לזכור ולבחון את כל האפשרויות... בהצלחה רבה
ויומושלם, יומוצלח ויומדהים לכולם!

jam19

New member
אולי שווה לטעות?

אולי באמת הטעות הזאת תהיה שווה? אם אני לא יתחתן לא תהיה לי המשכיות, אבל אם אני אתחתן ויהיו לי ילדים, גם אני אני ילך אחרי הנטייה שלי עוד 10,20 שנה עדיין יהיו לי ילדים ואני מקווה שהם יאהבו אותי כמו שאני. לא החלטתי אם אני יספר לילדים שלי בעתיד מה אני, במידה ואני יספר אולי הם יאהבו אותי למרות הכל ואני 'ירוויח' מכל הכיוונים? (או איך שלא תקראו לזה) אני לא חושב שהצלחתי להבהיר למה בדיוק אני מתכוון.... לא ממש הצלחתי להגיע לנקודה שרציתי... אם מישהו הבין ויכול להסביר את זה טוב ממני אני ישמח...... אתם נשמות טובות, כולכם!!!

סבבב

New member
אני חושב ששווה לטעות...

אני נוטה להסכים איתך, ואני מניח שכולם הבינו למה התכוונת... ושוב, יש דעות לכאן לכאן... מה שתחליט - הלוואי ותצליח... אגב, יופי של סמל...

jam19

New member
תודה...

אני מסמיק... לא יפה לי אדום... חחח, אני צרפתי את זה לתחרות, הכנתי את זה אתמול בלילה... אני רוצה לצייר 2 אנשים מחזיקים ידיים ועל היד יש תפילין (רואים רק חלק מהיד, בערך מאיזור השעון) זה נראה לכם אולי זלזול?

סבבב

New member
אם כבר, אז...

הרעיון נחמד, אבל אפשר שלאחד יש תפילין על היד, והליפופים שנמצאים בכף היד מלפופפים על היד של השני... אבל זה גם יכול להתפרש כזלזול... אני לא יודע...

SmartToyBoy

New member
זה רעיון ממש נחמד...

תנסה, אין מה להפסיד. לכל היותר, תשאר לך תמונה יפה שציירת :)

ריק בש

New member
זה לא הזוי. זו תמיד היתה הנורמה

ככה חיו רוב ההומואים מאז ומעולם, ורובם אפילו לא סיפרו לאישה המיועדת. אפילו אייקון של הומואיות כמו אוסקר ויילד התחתן והוליד ילדים. רק בדור האחרון זה השתנה.

jam19

New member
כן, אבל מי אתה?

כל פעם אתה נותן סימנים שאתה מכיר אותי, למה אני לא מכיר אותך? שלח לי מסר אישי....

יש אוהד

New member
אני לא ממש מכיר אותך

היית בצאט ואני לומד באיזור שאתה עובד בצאט יש לי כינוי אחר

יש אוהד

New member
אני לא ממש מכיר אותך

היית בצאט ואני לומד באיזור שאתה עובד בצאט יש לי כינוי אחר

אחדל

New member
בגלל אנשים במצב שלך-הרבנים אוסרים!

היי jam! קצת התאכזבתי לקרוא את הסיפור המעניין שלך... אתה כותב: "אני רק יודע שאני אוהב אותה הכי בעולם ואני רוצה להתחתן איתה (בבוא הזמן...) אני רוצה ממנה ילדים (והרבה)...". מה אני אגיד לך???? תחליט - אתה הומו עד הסוף או שאתה כן קצת נמשך לבנות או לפחות אוהב אותן????? הומו שהוא באמת באמת הומו - לא יוכל לאהוב אישה. זו דעתי. תחלקו עליה אם תרצו. אבל, אם אתה אומר לנו שאתה אוהב אותה הכי בעולם...ואתה רוצה להתחתן ולהוליד ילדים - אז ממש לא ברור לי מה ומי אתה בעצם? דו מיני אולי ? ? ? ? על כל פנים, כמו בכותרת שלי - התכוונתי לכך שההלכה אסרה הומוסקסואליות לחלוטין גם מהסיבה הפשוטה שלפעמים גברים נמשכים גם לבנות וגם לבנים, וכדי שיהיה המשך מחד - ולא יחטאו במשכב זכר מאידך, החליטה ההלכה לאסור סופית כל דבר בין אותו בני מין. שיהיה לך בהצלחה, אני רק יכול לומר לך, שאם מצאת מישהי שאתה אוהב אותה - לך על זה...

jam19

New member
אני יסביר

אני אוהב אותה הכי בעולם, נכון. אבל אני לא נמשך אליה מינית... אני לא חייב שתהיה לי משיכה מינית אליה, אני חושב שזה בדיוק מה שהופך את הקשר ליותר חזק (אתם מוזמנים לחלוק עלי) אין לנו את המתח הימני המטורף הזה וזה בדיוק מה ששנינו חיפשנו (ומצאנו...
)... מי אני? מה אני? אני איש מאוהב, שרוצה ילדים ואני הומו.... לא מסתדר? זה בסדר, גם הומו ודתי זה לא מסתדר...

סבבב

New member
אתה צריך להבדיל...

יש לאהוב ויש להימשך. אפשר בהחלט לאהוב ולהיקשר ריגשית לבחורה, גם אם אתה הומו. מאידך, אתה לא בהכרח או בהכרח לא תימשך אליה...

dkey

New member
רב הנסתר על הגלוי

בני כמה אתם? לי מהצד לקרוא את מה שכתבת נשמע מאוד ילדותי, לא בוגר ובעיקר נעדר אופק והגיון. האם לילד עדיף הורים כשניכם על פני זוג הומואים אוהבים? אני כלל וכלל לא בטוח ובודאי שאני דוחה את הקלישאה שילד יהיה יותר קשה לו שני הוריו גברים. האם גם לך לא יהיו קשרים מהצד כמו שאתה מצפה ממנה (מה שמפחיד אותך לו היתה לסבית). האם אתה יכול להבטיח לה שלא תתאהב ותרצה זוגיות עם גבר? ואולי גם לה יהיה קשר או רצון לקשר עם גבר בעתיד. מדוע אתה בכלל צריך להנשא לה? תלדו ילדים ושכל אחד ינהל את חייו. אפילו יחד תחת אותה קורת גג כל עוד זה עובד. האמת שפשוט חסרים המון פרטים. רק הערה קטנה, להתנדב עם ילדים זה מאוד שונה מלהיות הורה לילדים. מזכיר לי קצת ילדים שנורא רוצים כלב (אבל אחר כך הוריהם נשארים עם המחויבויות כגון להוריד אותו או ללכת איתו לוטרינר וכו')

למעלה