הזוי ואמיתי

hila1972

New member
הזוי ואמיתי

לפני 18 שנה נכנסתי לחנות למכשירי כתיבה לקחתי את מה שהייתי צריכה וניגשתי לקופה. לפני עמדה אישה עם ילד בסביבות גיל 5 והאזנתי לשיחה שהיא ניהלה עם המוכרת. אותה אישה שאלה את המוכרת אם היא מכירה במקרה ליצנית לימי הולדת, ואני משוגעת בצורה החיובית ועם חוצפה של צעירים בשיא התמימות מתפרצת לשיחה ואומרת לה שאני ליצנית ומפעילה ימי הולדת, היא כמובן התחילה לשאול שאלות מה אני עושה, כמה זמן וסיפרתי לה שאני מנגנת על קלידים, שרה, משחקים, ומארגנת את כל יום ההולדת מתחילתה ועד סופה כולל פרסים כמו התעניינה לגבי העלות. האישה התלהבה וביקשה את מס' הטלפון שלי וככה הסתיימה לה שיחה. שבוע לאחר מכן אני יושבת עם אמי במטבח ולפתע הטלפון מצלצל, אמי נגשת להרים ופתאום אני שומעת אותה אומרת את מי את רוצה ? את הילה הליצנית ? (אימא שלי לא ידעה דבר על העניין) איך שאני שומעת אותה אני עושה לה סימנים עם הידיים של כן כן תני לי את הטלפון. ואני מתחילה לשוחח עם האישה והיא מבררת איתי יום פנוי ואני מבקשת להמתין שאני צריכה לבדוק ביומן באם התאריך פנוי ואני גם משחקת לה אותה שבאותו תאריך שהיא רוצה אני תפוסה ושואלת אותה אם יש אפשרות לשבוע לאחר מכן או לאמצע שבוע ונותנת לה כמה אופציות. מכיוון שהאישה מאוד התלהבה היא גם הייתה גמישה עם התאריך וסגרה איתי לשבוע לאחר מכן וכמובן שוב שאלה לגבי העלות אמרתי לה 100 ש"ח אבל אני מוכנה לעשות לה הנחה ל- 70 ש"ח בתנאי שלא תאמר לאף אחד. האירוע נסגר. ואז אימא שלי שואלת אותי לפשר העניין ואני מספרת את כל הסיפור ועכשיו צריך לחשוב את מעבירים את האירוע. התמזל מזלי ושכנתי הזמינה ליצנית ליום ההולדת של בתה אז שלחתי את אימא שלי לאירוע על מנת שתגשש ותאמץ עבורי רעיונות (אני באותו יום לא יכולתי להיות נוכחת). הגיע היום הגדול לבשתי בגדי ליצנית, התאפרתי לקחת את "הפקלאות" כולל הסינטיסייזר שלי ויצאנו לדרך. האירוע היה מהממם ההורים השתגעו ממני כולם כמובן ביקשו כרטיסי ביקור (אבל מה לעשות אין לי) ומאותו יום במשך 3 שנים הפכתי להיות ליצנית בימי הולדת

למעלה