הזוי ביותרררר

village girl

New member
הזוי ביותרררר

אני בשיעור 20+ (לא סופרת, גם המורה לא..) קיצצרר... אני מתקשרת למורה אומרת לו שאני רוצה שיעור מחר על הבוקר.. אז הוא אמר לי סבבה וזה ואז פתאום, ומה את עושה יום שישי אני רוצה לעשות לך שיעור אחד (אני רק כפולים..) עם מורה אחר.. ואני כזה.. מה? טוב.. לא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי.. חברה שלי אמרה לי שבטח טסט פנימי.. והוא לא אומר לי כדי לא להלחיץ או משו.. יש מצב? כאילו הדבר האחרון שעשיתי שיעור שעבר זה חניה ברוורס ועוד איזה חניה כזו שנכנסים ליד אוטו מצורה T בכל אופן זה הזוי במיוחד.. כי טסט פנימי בא לפני טסט.. ואני לא רוצה לגשת לטסט.. אני עדיין לא מוכנה לדעתי.. ושיעור שעבר נהגתי הכי טוב שאפשר אבל לא תמיד זה ככה.. ופייי אני מבולבלת.. כאילו בשיעורים האחרונים הוא ממש לימד אותי הרבה.. כאילו הוא לקח אותי קודם כל לשיעור מחוץ לעיר (אשדוד-ירושלים) ואז חניות וכל מיני לאדעת.. מה אתם אומרים.. (חפרתתיי..)

dani226

New member
לפי דעתי זה לא טסט פנימי כיוון ש...

אם המורה שלך היה רוצה לעשות לך טסט פנימי הוא חייב להודיע לך קודם, כיוון שזה עולה לך 150 שקל. חוץ מזה שטסט פנימי עושים לפני הטסט ואם את מרגישה שאת לא מוכנה לטסט אז אולי עדיף לדחות. בכל מקרה אולי המורה התכוון לשיעור עם מורה נהיגה אחר, רק לצורך "החלפות", יש מורים שעושים החלפות כדי להרגיל את התלמידים לנהיגה עם אדם זר (בדומה לטסט)... בכל מקרה בהצלחה ותעשי מה שאת מרגישה.

lsd500

New member
נו.. הוא עושה לך החלפה..

זה שהמורה שלך ומורה אחר מתחלפים במכוניות. מורה אחר בא לראות איך את נוהגת. 10 דקות בערך. היה לי את זה 5 פעמים בערך.... מה את לחוצה? מה שאמרת זה בדיוק החלפה! על טסט פנימי מודיעים קודם, והוא אומר לך ככה: "ביום ככה וככה יהיה לך מבחן פנימי...". בד"כ משלמים עליו-10,20,30,40,50,60,70,80 ש"ח..תלוי איך זה אצלכם... צריך להודיע על זה לפני..!

אממ..

זה שזה החלפה ולא טסט פנימי- נכון... אבל לא בהכרח מודיעים לך על טסט פנימי.. אני בכלל הייתי בלימודים והמורה שלי התקשר אותו יום ב10 בבוקר ומאז כל חצי שעה בערך ואמר שהוא לחוץ על לתת לי שיעור כשהגעתי לבית הוא מייד עשה לי שיעור ופתאום באמצע השיעור הוא אמר- טוב עכשיו יש לך טסט פנימי ועוד יומיים טסט..

village girl

New member
אחותי אמרה לי שהוא עשה לה בלי

להודיע.. כאילו כמו שהוא עושה לי אז כנראה.. ואני לא משלמת הכל עובר דרך אבא שלי.. בכלל נראה לי שזה קבלנות.. אז הכל לפני..

lsd500

New member
נו גם לי הוא עשה בלי להודיע....

יכול להיות הוא כבר קבע מראש עם מורה וראה לנכון להודיע לך לפני. חלק עושים את זה מעט זמן, חלק יותר.

village girl

New member
הוא אמר שעה

לא עשר דקות.. טוב נראה.. בכל אופן.. מה עושים בטסט פנימי? מה לעשות לפני..

למעלה