תמיד טוב לדעת, שהמשתתפים בשיח מחוברים למציאות.הקורונה לא קיימת, וכך גם ישראל.
עזוב, דורי, עוד טרול משועמם.תמיד טוב לדעת, שהמשתתפים בשיח מחוברים למציאות.
רק שההזויים האלו הצליחו לנצח את המערכת, כדלקמן:תמיד טוב לדעת, שהמשתתפים בשיח מחוברים למציאות.
לנצח את המערכת משמע להתאשפז כמו טראמפ או בוריס ג׳ונסון או בולסונארורק שההזויים האלו הצליחו לנצח את המערכת, כדלקמן:
הפוך, רק הפריירים מתאשפזים בגלל שחוסנו והלא מתחסנים צוחקים כל הדרך אל הבנקלנצח את המערכת משמע להתאשפז כמו טראמפ או בוריס ג׳ונסון או בולסונארו
שלא לציין להקריב את עצמך ולמות מקורונה העיקר לא להתחסן?
מי אמר שלנצח כמו במלחמה אין קורבנות - יש כנראה משהו בגנים
של הספורטאי שמריץ אותו להלחם - בלי קשר למה ולמה העיקר לנצח...
מה המשמעות לנצח בטניס? חשבת פעם? להפיל כדור על מגרש היריב?
יש המצאה מטומטמת מזו? הכסף הרי לא ממש מריץ אותו כמו הצורך להשיג נצחון.
ממה שאתה מסתכל סביבך לא מסיקים מסקנות. הפריירים לא ישלמו את האשפוז של הלא מתחסנים..הפוך, רק הפריירים מתאשפזים בגלל שחוסנו והלא מתחסנים צוחקים כל הדרך אל הבנק
שים לב, מימינך ושמאלך, המחוסנים הם אלו שיוצאים חיוביים לאחר בדיקת הקורונה והלא מחוסנים יוצאים שליליים למרות ששניהם שהו ליד אותם חולי קורונה.
אפשר לראות את זה במקומות עבודה, בבתי הספר והיכן שתסתכל.
לא נורא, אתה שטוף מוח שכל הזמן מפמפים לו שהמחוסנים חולים בצורה קלה![]()
טוב לי עם הסקת המסקנות הזאת שהמחוסנים נופלים מסביבי ואילו אני בריא כשור.ממה שאתה מסתכל סביבך לא מסיקים מסקנות.
הפוך גוטה, אנחנו משלמים על האשפוז שלכם.הפריירים לא ישלמו את האשפוז של הלא מתחסנים..
בסוף ייפול להם האסימון, כבר עכשיו יש פרופ' שמצהירים החיסון הרביעי הוא בדיחה ובכלל שהחיסון לא מגן מפני האומיקרון.בקנדה כבר משיתים דמי אשפוז ממס הבריאות על מי שלא התחסן.
אז אשים אייקון בשבילם:לגבי המסקנה תאורטית, מי שהתחסן פחות מפחד ליצור מגע עם הסביבה ולכן יש לו סכוי מוגדל להדבק
זה מה ששטפו אותך, אך אם תסתכל בנתונים האמיתיים תראה שהמספרים הולכים וגדלים של החולים קשה מקירבם.אבל הסכוי שלו להתאשפז בטפול נמרץ אפסי.
כי העם לא הבין את המטרייה, צריך חיסונים רק לקשישים ולבעלי מערכת חיסונית פגומה ולכל השאר החיסונים יותר מזיקים מאשר מועיליםהעם הצביע בעד חיסונים והמיעוטים בסוף ישלמו כרגיל את מחיר ההיבדלות.
רק ב-2 המנות הראשונות.ללא חיסונים כבר היתה קריסה של מערכת הבריאות וסגר הדוק לאורך השנה האחרונה.
טוב לך אבל אותה לא פונקציה לשום דבר כולל הדעות שלך מסתכמות בך נטו? - למה לבזבז עליהם תשובה אם אתה מרוכז רק בעצמך?טוב לי עם הסקת המסקנות הזאת שהמחוסנים נופלים מסביבי ואילו אני בריא כשור.
הפוך גוטה, אנחנו משלמים על האשפוז שלכם.
בסוף ייפול להם האסימון, כבר עכשיו יש פרופ' שמצהירים החיסון הרביעי הוא בדיחה ובכלל שהחיסון לא מגן מפני האומיקרון.
אז אשים אייקון בשבילם:
זה מה ששטפו אותך, אך אם תסתכל בנתונים האמיתיים תראה שהמספרים הולכים וגדלים של החולים קשה מקירבם.
כי העם לא הבין את המטרייה, צריך חיסונים רק לקשישים ולבעלי מערכת חיסונית פגומה ולכל השאר החיסונים יותר מזיקים מאשר מועילים
רק ב-2 המנות הראשונות.
אכן, אני מרוכז במה שטוב לי ולמשפחתי, כי אין אני לי, מי ליטוב לך אבל אותה לא פונקציה לשום דבר כולל הדעות שלך מסתכמות בך נטו? - למה לבזבז עליהם תשובה אם אתה מרוכז רק בעצמך?
גם שקרים הם חלק מההונאה העצמית שלך - אתה לא ממש משפיע על אף אחד - כי האמתזה מה ששטפו אותך, אך אם תסתכל בנתונים האמיתיים תראה שהמספרים הולכים וגדלים של החולים קשה מקירבם.
כל ראיה שיש, גונזים אותה כפי שעשו לאושרת קוטלר שהיינה מגישת מהדורת החדשות ב-גם שקרים הם חלק מההונאה העצמית שלך - אתה לא ממש משפיע על אף אחד - כי האמת
אין לך שום ראיה רק למרוח עוד ועוד. הראיות מתפרסמות בתקשורת והממשלה דנה בעובדות.
אין שום ראיה שחיסונים מזיקים. זכותך לבחור לא אוזקים איש ומחסנים אותו. כולל אני לא מנסה להשפיעכי העם לא הבין את המטרייה, צריך חיסונים רק לקשישים ולבעלי מערכת חיסונית פגומה ולכל השאר החיסונים יותר מזיקים מאשר מועילים
דווקא יש ובמיוחד למנות הבוסטר שאפילו שסוכנות התרופות האירופאיות הזהירה שהיא מחלישה את המערכת החיסונית.אין שום ראיה שחיסונים מזיקים.
עדיין, אך מטילים סנקציות שמאוד קשה לעמוד בהם ואני לא מתכוון למסעדות אלא למקומות עבודה.זכותך לבחור לא אוזקים איש ומחסנים אותו.
לא הייתי מנסה לשכנע אף אחד אם לא היו מנסים לכפות עליי להתחסן.כולל אני לא מנסה להשפיע
אפילו אם התחסנתי או לא - למה זה טוב? ההחלטות שלי לא בהכרח נכונות ואני אחראי להם אבל לא מנסה
להשפיע על אף אחד לא לקבל טיפול רפואי שמומלץ ע״י אנשי רפואה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.