הזוועה.....

Lotzifer

New member
הזוועה.....

ראיתי עכשיו את העטיפה של האלבום החדש של אבריל לאבין (אין לי מושג איך.... אל תחשבו שאני אוהבת אותה....) והיא משתמשת בפונט של אלאניס! חוצפה! בד"כ אין לי שום דבר נגדה אבל זה כבר מוגזם! מצורפת תמונה
ביי דה ווי, יש לי את הפונט הזה.....

j u n k

New member
הפונט של אלאניס?!

זה חדש... לא ידעתי שיש לאלאניס בעלות על פונט.

Not The Doctor

New member
Under??

עם כל הכבוד (ויש כבוד) גם את המילה אנדר היא העתיקה מאלאניס!!! מURS!! (טוב שלא נסחפתי...) כך שאם יורשה ואני חושבת שיורשה לי אני רוצה לצאת חוצץ כנגד ההעתקה המכפירה הזאת! NTD.

Lotzifer

New member
אני לא יודעת אבל.....

אלאניס משמשת בפונט הזה המון..... טוב, ת'אמת קצת נסחפתי...... סתם התעצבנתי עליה אתמול.....

מלכוש

New member
הגזמתם

באמת. אפשר לחשוב שהפונט הזה הוא של אלאניס, זה שהיא בחרה להשתמש בו זה לא אומר כלום, חוצמזה אם אבריל בחרה להשתמש בו אני לא חושבת שזה אומר משהו לגבי גניבה או העתקה כולה פונט ממש הגזמתם ובקשר למילה under- אוי זה כבר ממש דבילי... יופי, בואו נהייה ילדים קטנים וקטנוניים ורק בגלל שאנחנו לא מתים על אבריל ניקח את זה כהעתקה, וניקח דברים שהיא עושה ונחפש עליה דברים שאנחנו לא אוהבים אני לא מסכימה איתכם בכלל

יווווו השיחה על ה"שיער" זה כבר דבר

אחד, אבל על העתקות בתמונות או בפונטים בתמונות של דיסק????......... עד לאן?????......................
איפה השירשורים על פירושי המילים איפה השיחות המעמיקות.....אנחנו מסתכלי על העטיפה ולא על מה שבתוכה. מסתכלים על הקנקן ולא מה שיש בו בקיצר הבנתם אותי אגב, עד אתמול הייתי בטוח שSFIJ הוא מקום 1 מבחינתי (ביחד עם האנפלאגד) וJLP קפץ גם למקום הראשון אלבום כזה טוב.....יחיד ומיוחד....כל שיר מעולה... זהו רק רציתי לשתף ולחשוב שהייתי מדלג על השירים: MARY JANE, RIGHT THROUGH YOU וPERFECT

Not The Doctor

New member
אממ.. מלכוש... נראה לי שאת זו

שהגזימה... מה יש?? צוחוקים איתך! נראה לך שאני אשכרה מתכוונת לזה וחושבת שהיא גנבה ת'מילה אנדר מאלאניס???? דיי עם הרצינות! NTD.

DreamS_HunteR

New member
בחיים שלי לא נתקלתי בקטנוניות

מגעילה כל כך. וזה שאני מנהל פורום של אבריל לאבין ממש כאן בתפוז, אני לא הולך להגן עליה ועל האלבום .. על העטיפה יותר נכון. אבל נראה לי שבתור אנשים בוגרים, צריך להוריד מהקטנוניות המטופשת הזאת ולמצא כל מיני דברים באמנים אחרים כדי לעשות את אלאניס יותר טובה. עם כל הכבוד לאלניס, ויש המון כבוד ואני מת עליה, אבל זה לא עושה אותה מלכת העולם ואם מישהו כותב מילה כמו שלה באלבום או במקרה משתמש בפונט מהאלבום שלה [שד"א.. העטיפה הזאת שהובאה כאן היא בכלל לא עטיפה רשמית..] זה לא אומר העתקה. וזה ממש מכוער, קטנוני, דבילי וילדותי מאוד להביא את זה כאן לכתובים בפורום אלאניס. אותו אחד\ת שאני מגיב לה\לו צריכים לחשוב יותר לפני שהם מפרסמים דברים כאלה טיפשיים.. כי זה ממש מראה על ילדותיות וחוסר בגרות.

Rוית

New member
אוקי אנשים - פרופורציות!

אני בטוחה שלוציפר התחילה אותו בצורה סמי-רצינית ואח"כ הוא הוקצן בצורה צינית (לפ הבנתי) רק שהרבה לא הבינו את זה. לא צריך להתעצבן, אני בטוחה שהרוב פה זה בהומור... (ההודעה מופנת לכולם ולאו דווקא לאדם אליו הגבתי) בלי עצבים רק

Rוית

New member
NTD../images/Emo124.gif

~ההודעה שלך נמחקה
~
היא לגמרה לא היתה במקום........

Not The Doctor

New member
מצטערת המצב רוח שלי פשוט רעע וכולם

פה עלו עליי בגלל איזה הודעה צינית שכתבתי... סליחה... NTD.

Rוית

New member
לא צריך לקחת לב..

אנשים לא הבינו, אל תרגישי רע... אני מקווה שהכל בסדר אצלך ואם לא אנחנו תמיד פה בשבילך

BaBa LiVe

New member
אני אחזור על דבריה של רוית

אנשים פרופרציות! אפשר לחשוב מה קרה? אני אהבתי את המשפט "עם כל הכבוד לאלאניס......לצאת חוצץ" היה במקום!! כמה עצוב שאין יותר ארץ נהדרת!

Lotzifer

New member
זה היה לגמרי בצחוק.....

כבר אסור לצחוק כאן?! מה עשיתם מזה.......

BaBa LiVe

New member
לאאאא כמובן מצחיק

אני מבין אותך!!! זה אחד מהשירשורים היותר מצחיקים... אנשים לוקחים ללב סתם... אנשים החיים קלילים! תזרמו איתם... אם נקבל דברים בצחוק, לדעתי יהיה עולם טוב יותר

AlanisJunkie

New member
מספיק מבט אחד בתמונה המצורפת...

כדי להבין שזו עטיפה חובבנית שנעשתה בחמש שניות, ולא עטיפה רשמית של דיסק של אבריל. בכל מקרה, הפונט הזה בהחלט מקושר לאלאניס. הוא נוצר על ידי הגרפיקאים שהכינו את העטיפה לJLP במיוחד. אין צורך לריב...:)

יש לי הרגשה שאני התחלתי עם זה../images/Emo4.gif

סתם עיצבן אותי הנושאים האלו וסתם אני לחוץ כי שבוע הבא אני צריך להופיע עם הכיתה שלי בבגרות לתיאטרון ועדיין אני לא מוכן אז מיצטער למי שנפגע

למעלה