הזוג החמוד.

הזוג החמוד.

הערב עמדתי בחנות הספרים באיצטדיון נוקיה, עיינתי בספר, ופתאום ניגש אליי זוג צעירים - בחורה ובחור, והבחורה הציעה לי כרטיס חינם לקרקס המציג אותה שעה באיצטדיון....
תחילה התפלאתי, הטלתי ביני לביני ספק במניעיה, אך לאחר כמה משפטים מצדי ומשפטי הרגעה מצדה הבנתי שבאמת מציעים לי כרטיס חינם - נשאר להם כרטיס מיותר - ונכנסתי איתם לקרקס.
היא היתה נחמדה למראה, וכמובן נעימת התנהגות, כפי שאתם רואים, אבל הוא היה ממש יפה תואר, עם זקן מתולתל אדמדם זהוב נאה - לי אין כל התנגדות לזקן אצל גברים, להיפך, במידה והוא מטופח.
והוא היה חביב מאד.
אחרי ההצגה ראיתי לעצמי צורך להציע להם הזמנה לקפה ועוגה בארומה הסמוכה, אבל הם סרבו בחביבות. אגב, באמצע המופע הצעתי זאת לו - הכוונה היתה לשניהם, כמובן - והוא סירב ברוב חן והעיר שאראה זאת כמתנה מאלהים, ואודה לו. הודיתי שכבר אמרתי תודה לאלהים, בכניסתנו לקרקס, והוספתי שהם שליחים שלו.....ואז הבחור החביב העיר משהו שנגע ללבי: מאחר שהאל בחר בי, כנראה מגיע לי!
נו, אז כן, יש בחורים נאים וחביבים מאד. רק למה אני לא מוצאת אותם, למה הם חברים של אחרות?..... אגב, הזוג הנחמד גרים בכפר מסוים. וזו פעם שניה שאני נפגשת באנשי כפר שהם אנושיים וחביבים במיוחד. (פעם אחרת פגשתי זוג כזה בקפה ביאליק בת"א). האם זה מקרה או מלמד על משהו בכפריות הישראלית?

GreenMamba

New member
זכית

הגברים הטובים תפוסים, כנראה פשוט בגלל שהם מעטים כל כך, ורבות הקופצות על המציאה :)
&nbsp
בקשר לכפריות- אם את מדברת על ישובים כפריים שאינם קיבוצים או מושבים (מה שנקרא ישובים קהילתיים כפריים)- הרי שהאוכלוסיה שם שונה מהאוכלוסיה בערים, ולו בגלל שלגור שם דורש אמצעים רבים, רמת החיים שם גבוהה יותר, האוכלוסיה נבררת וממויינת (בישובים מסויימים) והרמה הסוציו-אקונומית גבוהה יותר.

שליחי אלהים, או: ממוזלת

שליחי אלהים, או : ממוזלת?
יפה תואר, מתולתל זקן אדמוני-זהוב,
חייכן חביב
נחמדה נעימת סבר
מציעים לי , הזרה המקרית, כרטיס חינם לקרקס.
בעת המופע,
מסרב בחן להצעתי לתגמל אותם בקפה ועוגה,
הוא אומר לי: ראי זאת כמתנה מאלהים.
ואם אלהים בחר בך - כנראה שמגיע לך.

ואני שואלת:
במי בחר אלהים, בי או בו?

למעלה